Harjoittelusta

05h15.

Huomenta mussukat! =) Okei, ei noin voi sanoa – sanon silti.

Rakastan aikaisia aamuja. Varsinkin sitä, että herää aidosti levänneenä ja energisenä. Viime aikoina näin ei ole aivan ollut, joten tämä 05-aamu oli ilahduttava poikkeus.

Yleensä herään vasta kuudelta, heh. Eikä sillä, väsyttävän energinen olen aina, mutta hyvin harvoin levännyt. Levon taustalla lienee jäätelö, jota en varmasti ollut ansainnut, mutta sitähän ei kysytty.

Kuten sanottu, en ole mikään sankarillisin “kehon kuuntelija” vaan vedän aina niin kauan, kunnes keho ei enää jaksa. Eli siis kaadun sänkyyn enkä enää jaksa nousta. Ei vaan pysty. Ja tällä kertaa näin kävi keskellä viikkoa, melkolailla yhtäkkiä.

Levon tarpeen ja laiskuuden erottaminen on taitolaji. En kauheasti “pidä” laiskuudesta, mutta toisinaan olen vähän kateellinen heille, jotka osaavat hengata. Olen maailman surkein hengaaja.

Tämä ei johdu spartalaisesta asenteesta, vaan yksinkertaisesti siitä että on niin paljon hauskoja töitä ja kiinnostavia projekteja, ettei kiinnosta tyhjänpäiväisesti vaan olla. Miksi jäädä tuulikaappiin makaamaan, kun voi yhtä hyvin tehdä töitäkin (tai treenata).

Kohta alkaa Biokian kanssa kesätreenikamppis, pirtelökampanjointia voitte seurata täältä Biokian FB-sivulta. Lisäksi FIT-lehden kolumnit odottavat julkaisua ja seuraavat on jo tekeillä. Alistettu kalkkuna on seuraavan otsikko.

Ja tottakai FightSportin Kukkatori odottaa, mutta mitäpä elämä olisi ilman deadlinea deadlinen päälle. Niin, ja onhan tässä sitten vielä ne oikeat työt (älkää kysykö mikä lasketaan oikeaksi, en enää itsekään tiedä).

No, mutta FightSportin päätoimittajan sanoja lainaten, “Ne piirtää joilla on liitua”. En tiedä onko minulla. Välillä joo.
kuva-9
Mutta mitä sanotte, eikö tämä aika hauskalta projektilta vaikuta tämäkin? Varusteleka-kuvasten saldoa, joskin vain satunnaisia raakakuvia valokuvaajan näytöltä napsittuna. Tapasimme glamouristi Lidlin parkkipaikalla ja siirsimme siellä kuvat koneelleni. Varsinainen setti on jotain muuta, mutta tällainen oli kuvauspäivä. Ei se ehkä naamasta näy, mutta olin päivän päätteeksi aivan jäässä.
vasten
Käväisin alkuviikosta Helsingissä ja pitkästä aikaa treenasin ulkona. Aika kevyesti tosin, siellä (mudassa) seistessäni jo tunsin, että trenaaminen ei tunnu oikealta siihen hetkeen. Pari hassua sarjaa tein, mutta keho sanoi kampaviineri. =) Mutta maisema näytti oikealta, ehdottomasti.
kuva-4
Maailma nostajan silmin. After lifting, everything else in your life got the volume turned down, kuten yhteen t-paitaan runoilin (Tyler Durdenia mukaillen). Pitää kyllä niin paikkaansa.
kuva-1
Eilen kuuntelin jokseenkin uuvahtanutta kehoani, joka sanoi selvin sanoin, että jotain pitäisi syödä ja paljon. Päädyin ensin syömään kokonaisen ananaksen mustikoiden ja manteleiden kera,
kuva-8
… mutta aika nopeasti havahduin siihen, että voisin syödä vielä jotain muutakin. Ravintovalmentaja oli samaa mieltä (ja kannusti), joten mitäpä muutakaan kuuliainen nainen tekee, kuin tottelee. Ei ollut edes kamalan vaikeaa. Kakku jäi taas puolitiehen, hyvä kun varttikakun sain syötyä.
kuva-7
Mutta nyt, nyt töiden kimppuun. Hauskaa loppuviikkoa, maailma.

PS. Kevään ja alkukesän koulutukset alkavat täyttyä vinhaa vauhtia, mutta muutama paikka on vielä avoinna jokaisessa. Luultavasti teen niin, että kesäkuun loppuun voisin kiertää vielä “jossain”, sitten elokuussa tehdä toisen kiertueen.

Koulutuspäivien sisältö on myös uudistunut. Olen vetänyt leirejä aika monta vuotta ja luonnollisesti pyrin kehittämään niiden antia joka kerta. Opettaminen on opettavaista. Niin kovaa sertifikaattia tai koulutusta ei olekaan, kuin Trial&Error -menetelmä, jota voisi kutsua myös nimellä kokemus ja tekeminen. Myös harjoitteluksi sitä sanotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *