Fiilistelyt

10 asiaa Alpeilta elämään.

Writer’s Block. A point in writing where the writer runs head first into a brick wall in their writing process. Which may result in a writer bashing their head repeatedly into their keyboard/laptop/notebook/etc. until words or blood is freely flowing.

Lähde: Urban Dictionary. 

On ollut vaikeuksia kirjoittaa (ja julkaista) blogia tai mitä hyvänsä muitakaan tekstejä. Nyt minut on uudelleenohjelmoitu ja pystyn taas kirjoittamaan lauseen, kaksi, hengästymättä.

Sveitsi on aina mielessä. Meitä oli matkalla 17 hengen porukka. Osa Vogelilta, myös apteekin väkeä, asiantuntijoita yliopistolta, kauneus- ja terveystoimittajia. Suuret suuret kiitokset Vogelille, etenkin Marjatalle ja Eijalle!

Matkasta jä mieleen monta asiaa, jotka summautuvat nyt tähän listaksi.

1. Laatu. Jos haluat tehdä hyvän treenin, huidotko ilmaa pelkillä käsillä, vai otatko mukaan painon?

Luontaistuotteissakin on eroja.

Vogelilla kaikki on standardoitua, joten tuotteisiin voi aina luottaa. Nyt kun näin menetelmät, alkuperän, viljelmät, kasvit, kuulin ja näin Alfred Vogelin historiaa omin silmin, olen todella vaikuttunut. Myös ammattiylpeys on yksi tärkeä laadun tae: ettei edes haluta päästää käsistä muuta kuin parasta.

Vogelissa yhdistyy hienosti luonto ja tiede. En ole korvakynttiläihminen enkä suurikaan hippeilyn ystävä – Vogel sopii minulle.

Olen iloinen ja onnekas, että yhteistyökumppanini ovat juuri Vogel, Skip ja Biokia. Sveitsi, Ruotsi, Suomi. Ja huomatkaa, että myös Skipin verkkokaupassa suositaan Molkosania.

2. Brotherhood.

3. Mysli. Söimme Vogelin luomumysliä. Mysli oli liotettu luonnonjugurtissa, laitettu sekaan omenanpalasia ja muuta. To die for. Suosittelen suuresti.


Tein heti kotona: 

4. Paula Heinosen hartiat. Jos minulla ei olisi omia, haluaisin Paulan hartiat. Juttu on niin, että kun naisella on hyvä lihaskunto, kroppa on kaunis ja peräti mageen näköinen, jos niin saa sanoa. Ja ryhti, se on tärkeä.

Hanna ja Paula Echinacea-pellossa:

5. Liike. Joka päivä on liikuttava. Sen ei tarvitse aina olla treeni tai jotain suuren suurta, mutta jotain. Vaikka vain muutama aurinkotervehdys, kävely, venyttely, ihan sama, mutta liikkeestä en suostu luopumaan. Paitsi nyt, kun en ole pariin viikkoon tehnyt mitään.

Toiminnallinen matkustusasento:

6. Ystävät. Sain uuden sydänystävän, hän on Hanna Markuksela.

Tässä onnellinen, ei niin innostunut sonni:

7. Hair & Nail. Vogelin Hair & Nail on sisäisten kauneustuotteiden ehdoton kunkku. Eräs ystäväni sai tästä tuotteesta apua hiustenlähtöön ja hulmuttaa nyt upean kiiltävää, pitkää ja vahvaa leijonanharjaa.

Tuotteen yhdistelmä eli nokkonen ja hirssi toimivat pelottavan vahvasti yhdessä. Hair & Nail on kova tuote.

Tohtori Sykerö suosittelee, neiti Nokkonen käyttää.

8. Energia. Jos elämä kyllästyttää, lähde pois siitä. Matkusta jonnekin, ota etäisyyttä ja kas, maailma saa taas oikeat mittasuhteet. Olen aika rutinoitunut ja rakastan omia systeemejäni (treeni, lenkit, uinnit jne), joten niistä irrottaminen on joskus hankalaa. Silti on inspiroivaa olla muualla. On myös terveellistä ikävöidä joskus. 

9. Salaatti kukkasilla. Flower power. Ei lisättävää.

10. Naiset. Miehiltä oppii treenaamaan, naisilta elämään.

Näihin tunnelmiin, moido!

4 thoughts on “10 asiaa Alpeilta elämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *