Uncategorized

3# Puhdas+ ja vatsan hyvinvointi

Nyt tulee paitsi tuotesuosikkeja, myös sitaattisuosikkeja.

Yksi tärkeä on Bullshit Bingo -Heidin ja minun yhteinen mottomme sadan vuoden takaa. Se kuuluu siten että “Anna minulle puhtaus ja siveys, mutta älä anna niitä nyt.”

Heh. No, nyt on kuitenkin puhdistuksen aika.

Kevätsiivous on hyvä aloittaa vatsasta ja suoliston hyvinvoinnista. Itse en koe olevani mitenkään herkkävatsainen, ja omasta mielestäni myös suolistoni on varmasti täysin kunnossa.

Luultavasti se ei kuitenkaan ole, koska reagoin mm. useisiin ruoka-aineisiin salamannopeasti. En jaksa uskoa olevani varsinaisesti allerginen millekään ruoka-aineelle (missään testissä en toki ole koskaan käynyt), mutta päättelen, että koska mm. lisäaineet ja useimmat viljat helauttavat käsien ihon punaisiksi välittömästi, kyse voisi olla suoliston huonosta kunnosta?

Reaktio on välitön ja näkyvä, en tiedä miltä näyttäisin jos söisin kyseisiä ruokia aina. Taskuravulta? Nakkipiilolta? 

Reagoin moniin ruoka-aineisiin samalla tavalla, siinä ei ole mitään uutta. Välttelen näitä ei-sopivia-ruokia, listalle kuuluu mm. kotimaiset viljat ja lisäaineet. Pidän mieluiten aika riisuttua ruokavaliota, se on helpointa ja selkeintä.

Suoliston kuntoa voi tukea ja niin teen. Sitä varten suosin Puhdas+ -probioottiaLaadukasta probioottia suositellaan jatkuvaan käyttöön, vaikka monelle se tuleekin mieleen vasta antibioottikuurin tai vastaavan yhteydessä (kirjoitin kai aiemmin, että Bangkokin paluulennolla tulee mieleen).

Itse käytän päivittäin tätä. Ja nyt on taas hampaan takia antibioottikuuri, sekin vielä. 
puhdas
Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin monet maitohappobakteerit. Se sopii käytettäväksi päivittäin tai esimerkiksi kuuriluontoisesti antibioottikuurin yhteydessä tai ulkomaanmatkojen aikana.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *