Uncategorized

5# kevennä, alkuohje tässä!

Valoisaa päivää!

Olen ihastunut tähän aurinkoon – toivottavasti muuallakin kuin Turussa paistaa. 🙂 Täällä näytti aamulla tältä. Turku on Suomen Narnia, tai Pori, tai Rauma? 
turku
Lähetin aamulla uutiskirjeen mukana ryhmävalmennuksen alkumateriaalin. Osallistujat saavat koko paketin ja ohjeistuksen maanantaina – heti kun ryhmä käynnistyy.

Voit ladata sen tästä: UniqPerformance / Johannan ohjeet PDF.

Täällä lisäksi Johannan Puolukkapuuro-ohje, liittyy asiaan, kannattaa katsoa.

Jos haluat mukaan, pääset sinne tästä verkkokaupasta: Kevätsiivous-ryhmävalmennus. Se lähtee käyntiin ensi maanantaina 17.3. Perimmäinen tarkoitus ei ole painonpudotus, mutta kun olo kevenee, myös keho kevenee. Ei kai se väärin ole? 

Kuukauden mittaisen valmennuspaketin hinta on vain 49 €, eli muutaman ylihintaisen kaljatuopin ja pizzan hinnalla saat kuukaudeksi hyvät ruokavalio-ohjeet ja valmentajan neuvot.

Huom: ryhmässä käytävään keskusteluun ei ole pakko osallistua. Voit olla vaan mukana ja noudattaa ohjeita – ei tarvitse tutustua uusiin ihmisiin. 😀 Kaikkea saa kysyä, mutta ei ole pakko.

Yksi olennainen asia on sekin, että kyse on ruokavaliosta ja isoista linjoista (ja elämäntavoista yleisesti), ei siis varsinaisesti tehdä mitään erikoispuhdistuksia yksittäisillä tuotteilla. 

Nyt, se siitä.

Kevennystä, puhdistusta ja balanssia on luvassa seuraavien viikkojen ajan, en jaksa itsekään enää odottaa. 🙂

Kirjoitan tänne blogiin toki myös muuta, eli malttakaa vielä sen verran että saamme ryhmän käyntiin. Sitten tämä oma tehopaketin tiedotuspuoli hieman ehkä rauhoittuu (ja palaan takaisin maltilliseen arkeen, eh).

Tässä maltillista arkea eilen salilla:
maanantai

One thought on “5# kevennä, alkuohje tässä!

  1. Sisältääkö ruokavalio- ohjeet ihan konkreettisesti esim. mitä tulee syödä aamulla, mitä päivällä jne.? Eli valmiit kokonaisuudet jokaiselle aterialle? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *