Uncategorized

6# Kevätsiivous-ryhmä alkaa!

****

Aurinkoista perjantaita, ystävät!

Kevätsiivous-ryhmä alkaa valmistua ja kiva porukka on koossa. Enää viikonloppu välissä, ja ensi maanantaina alkaa kehon puhdistus- ja kevennystalkoot. Mukaan pääsee edelleen!

Lue tästä linkistä mistä on kysymys
Osta 49€ paketti verkkokaupasta ja tule mukaan.

Huom: osallistujat lisätään FB-ryhmään, kun maksu on maksettu verkkokaupassa. Jos olet jo maksanut, muista klikata itsesi mukaan tänne!

Kevätsiivous alkaa 17.3, mutta mukaan voi tulla 31.3 saakka. Ryhmän vetää UniqPerformance-valmentaja Johanna Grönlund, jolle tämä on neljäs Facebook-ryhmävalmennus. Hän esittelee itsensä näin:

“Tervehdys ja tervetuloa osallistumaan Kevätsiivoukseen munkin puolesta! Kiva nähdä teidät kaikki täällä!  Mukana on monta, tavalla tai toisella tuttua kasvoa, mutta pieni esittely lienee paikallaan.

Olen 42-vuotias kahden villikissan “äiti” Espoon naapurista Kirkkonummelta. Hyvinvointialan yrittäjänä ja valmentajana olen toiminut vuodesta 2007. Paleo on ollut ravintovalmennuksissani kantavana ajatuksena alusta saakka. Termiin ei kuitenkaan kannata jäädä kiinni, sillä kyse on ensisijaisesti terveellisemmistä valinnoista, jotka voitanee allekirjoittaa oli suuntauksen nimi mikä tahansa.

Alan perusopinnot olen suorittanut Vierumäellä Aikuisliikunnan ammattitutkinnon ja FAFin kuntosali- sekä PT-opintojen parissa. “Ravinto-opinnot” olen kuitenkin aloittanut jo 90-luvun alkupuolella oman kehonrakennus- ja sittemmin crossfit -harrastusten myötä.

Useimmat todennäköisesti tuntevat mut Paleokeittiön emäntänä. Kiinnostus ruoanlaittoon ja reseptiikkaan on herännyt vähitellen viime vuosien aikana. En enää syö kaloreita, proteiineja tai hiilihydraatteja vaan pääsääntöisesti aitoa, oikeaa ruokaa. Lisää paleosta, Paleokeittiöstä ja minusta voit lukea täältä http://paleokeittio.fi/etusivu/.

Aloitamme virallisesti tuttuun tapaan ensi maanantaina! Laitan kuitenkin aloituspdf:n tänne jakoon jo viikonlopun aikana, jotta halukkaat voivat aloittaa valmistelut maanantaita varten.

Lisäisin vielä sen verran, että tämä Kevätsiivous2014 on nyt mun kolmas fb-valmennus. Ensimmäisen tein viime keväänä ja toisen syksyllä. Molemmat ovat olleet hienoja ja opettavaisia kokemuksia. Enkä odota yhtään vähempää tältäkään ryhmältä! Iso joukko motivoituneita ihmisiä mukana! Upeeta!”

***

Odotan tätä itsekin niiiiin paljon. Tykkään tosi paljon olla valmennettavan roolissa (olen tosin huono valmennettava, koska ohjeiden noudattaminen ei aina suju) – mutta rakastan sitä että joku antaa ohjeet, eikä tarvitse itse miettiä kaikkea.

Suosin ammattilaisten apua, kun en itse osaa tai jaksa. Usein on paljon töitä, stressiä ja muutenkin elämä hapottaa, en mitenkään jaksa pitää kaikkea balanssissa. Jostain vuotaa aina.

Stressi ja kiire saa aikaan pohjattoman makeanhimon, jota ei hillitse edes kaakaoon dipatut korvapuustit (oli hyviä, mutta olo myös sen mukainen). Eli ihan peruskaava: raskaan työpäivän jälkeen on ihan finaalissa, korvapuusti ja suklaa kiinnostaa.

Ei ne mitään auta, mutta siinä hetkessä tuntuvat hyviltä ideoilta. Kanelikierre on valmis. =)

Mutta mahtavaa, se loppuu maanantaina, Johannan kanssa. Tulkaa mukaan, vielä ehtii ja mahtuu! Tästä sisään ja sieltä Facebook-ryhmään siivoamaan.

Ettei käy näin. Lainasin kuvan Personal Trainer Artun FB-sivulta. Tutun näköistä.
motivaatio

4 thoughts on “6# Kevätsiivous-ryhmä alkaa!

  1. Harmi että tästä tuli maksullista. Onneks voi käydä fiilistelemässä kevätherkku-ohjeistusta ja Haluan olla minä-kampanjaa 🙂

  2. Maisa, kampanja jatkuu myös täällä blogissa samassa hengessä kuin edelliset. 🙂

    Ryhmä on ollut myös yleisön toive – eli saada jotain enemmän ja konkreettisempaa. Blogihan toimii ns. “minulta kaikille” -periaatteella, eikä voi osallistua juuri muuten kuin lukemalla ja kommentoimalla, enkä valitettavasti ehdi kaikkiin blogikommentteihin edes vastata.

    Mutta kampanja toimii tottakai täälläkin, aktiivisesti ja koko ajan. Blogia voi lukea ja saada tietoa (se on koko Kevätsiivoksen ydin), mutta ryhmässä voi eri tavalla osallistua. 🙂

  3. Hienoa että jatkuu täälläkin 🙂 Itse en ole niinkään ryhmä-ihminen, ehkä enemmänkin hiljainen taustatuloksentekijä 🙂 Edellisellä kerralla lähti melkein kymmenen kiloa, eikä ole tullut takaisin. Nyt tsempataan lisää ja otetaan tiukennus ja tiputetaan se toinen kymppi !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *