Fiilistelyt

6. päivä: Alternative herkkukori

Kirjoitin eilen Mannisen terveyspaketista, joka on sellaisenaan jo erinomainen paketti. Alfalipoiinihappoa en ole itse vielä ehtinyt testaamaan niin että voisin kertoa kokemuksia, mutta se on ehdottomasti tuote jota haluan. Toisin kuin moni muu hehkutettu asia, uute tai pilleri, olen käsittänyt että nyt ollaan ytimessä.

Herkkukorien ja joulusyömisen “vastustaminen” ei ole minulle mitenkään sydämen asia, enkä ole kovin (lue: yhtään) kiinnostunut toisten syömisistä. Saatan toisinaan kuulostaa läskirasistilta, mutta en kyllä ole sitä. Ihmisten ulkoinen kireys ei kiinnosta minua juuri yhtään; jos kohta en sitäkään vastusta, mutta en ole kauhean kiinnostunut.

Varpua lainaten minuakin kiehtoo enemmän se, “miten kehittäisin rautaisen pyykkilautapsyyken. Ilman että kadotan herkkyyden, vastaanottavaisuuden ja intuition.”

Omalla kohdallani tilanne on kuitenkin se, että yritän välttää vaikkapa sokeria ja vehnää. En siksi, että en pitäisi niistä, vaan koska kehoni reagoi sellaisella 5 kilon tai litran nestevarannolla tiettyihin ruoka-aineisiin. Ja jos voin välttää sen, miksi hankaloittaisin omaa elämääni syömällä jotain mikä ei selvästi minulle sovi.

En yhtään ole innoissani siitä tahmeasta ja tukkoisesta tunteesta, mikä näiden juhlapyhien jälkeen on melko väistämätön. Jos voin välttää sen, aion välttää sen. Vaihtoehtojen etsiminen on paitsi mielenkiintoista, myös hauskaa. En siis millään muotoa ajattele, että joulu se on ortoreksian aikaa, mutta en vaan ole henkilö joka nauttii siitä että saa syödä öisinkin. Saa, mutta miksi pitäisi.

Alternative herkkukorin rakentaisin tänä vuonna vaikkapa näin. Konvehtien sijaan paketoin mukaan raakasuklaata ja Biokian suklaamarjoja ja marjajauheita. Marmeladit korvaan mangolla (Makrobios mangoviipaleet, oh my hyvänen aika, testatkaa jos saatte käsiinne). Mikä ettei vähän teetä ja hyvä kirja!
kuva-4
.. ja karkkien sijaan laitan mukaan granaattiomenan siemeniä, vähän kuten täällä asiaa sivuttiin: Parempaa kuin karkki! -postauksessa. Vogelin Hair&Nail on aivan ehdoton – sitä taisin viime vuonna antaa lahjaksi äidilleni.
kuva-3
Ja jotta hemmoittelu jatkuisi ensi vuoteenkin, aina voi integroida noiden sekaan Maanantaisoturit-lahjakortin (79 €). Pakettiin kuuluu kirja ja päivän koulutus kahvakuulan nostamisesta. Tuota pakettia voi tilata minulta.
LAHJAKORTTI
Tällaisin ajatuksin. Alternative-herkkuja ottaisin itsekin varsin mielelläni vastaan. Jos olisi oikein ahkera ja kätevä, voisi tehdä suklaita ja muita itse, mutta nyt näyttää siltä että tämän vuoden lahjonnassa menen sieltä mistä aita on matalin. Tai no, hehheh, viime vuonna ostin joululahjat Lohjan ABC:lta, joten eiköhän pohja ole nähty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *