Harjoittelusta

Äitien testipäivät ja kahvakuulaurheilua GoExpossa

SM-kisat lähestyvät (huhtikuun lopussa Kuusamossa), treenit tiukkenevat, testipäiviä pidetään ja tunnelma nousee siinä missä kuulatkin. Tässä Krissen Tigerbell muutaman viikon takaa:

Viime vuonna ennen SM-kisoja kirjoitin Kuntosisu-piiskasisu -tekstin näin:

Sanoisin, että on paljon helpompi vetää aina täysillä, kuin osata jättää sopivasti varastoon. Piiskasisu on kaikille sama (täysillä, kovempaa, loppuun saakka, oksenna, makaa, itke jne). Kuntosisun kanssa vaihtelu on vaikeampaa, paljon herkempää ja yksilöllisempää.”

Herkkää on ollut, ja tulokset menneet eteenpäin kaikilla juuri kuten pitääkin. Testipäivien yllättäjinä (ei minulle, mutta ehkä maailmalle?) mainittakoon äitiyslomalaiset Taija ja Tiiti.

Taija 16 kg: työntö 180 ja tempaus 174.
Tiiti 16 kg: työntö 190 ja tempaus 187.

Treenit kummallakin on edenneet tietysti aika rauhassa vauvojen saapumisen jälkeen – sarjoja ja painoja on lisätty pikkuhiljaa. Ensin rauhassa 12 kg:lla, sitten lisättiin yksi 16 kg sarja treeniin mukaan. Pian kaksi sarjaa kisapainolla (16 kg), ja siitä taas eteenpäin ja hiljaksiin 20 kg mukaan … Joukkueen kuulumisia (ja kuvia!) lisää sunnuntain jälkeen, kun käymme Voimapuodin Bunkkerissa® kokoontumassa.

Viime viikonlopun GoExpossa oli kahvakuulaurheilu hienosti esillä. En päässyt paikalle ollessani matkoilla, mikä oli vähän harmi, mutta tilaisuutta on kehuttu kovasti ja Markon blogista löytyy lisää vilkaisemalla. On ilmeisesti dokumentilla videot kaikesta ja niin edelleen.

Tässä Kimmo Kuukasjärven ottama kuva, nostamassa Johanna Päivikkö. Taustalla Painonnostoliiton ständit, katsokaa myös tulevan seminaarin sivut: Voimavalmennus.com.

Screen shot 2013-03-12 at 10.30.00 PM

One thought on “Äitien testipäivät ja kahvakuulaurheilua GoExpossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *