Alku

Alku.fi – toisen viikon tunnelmia.

Meillä on startannut Alku-valmennus hyvinvointiin ja painonhallintaan. Toinen viikko käynnissä, lokakuuhun asti jatketaan.

Osallistujien keskuudessa on tutun kuuloista innostusta ja hehkutusta siitä, miten ruokavalio todella voi vaikuttaa moneen asiaan ja koko hyvinvointiin. Moni on jo huomannut ison eron entiseen verrattuna.

Tässä palautteita toiselta viikolta.

“Ekan viikon saldoa: pöhötys poissa, vatsavaivat poissa, väsymys vähentynyt, olo ‘kevyt’ ja mieli. Puntari näytti aamulla -2,7 kg. En kyllä keksi yhtään syytä, etteikö tämä kannattaisi! Hyvää viikkoa taas kaikille, kiitos hyvälle jengille joka antaa tsemppiä ja hyviä reseptejä!”


“Hups, vetäisin vahingossa vyön seuraavaan reikään!”

“Voi vitsi mikä olo! Yöt nukkuu kuin vauva, aamulla herää virkeänä ja virtaa riittää iltaan asti. Nälkä ei vaivaa eikä mieliteot. Ihan uusi olotila.”


“Melko huippua! Koko vuoden olen kärsinyt melko rajuista kuumista aalloista, joka aiheuttaa mm. huonot yöunet ja päivittäin hikoilua. Huomasin viikonloppuna että minulla ei ole ollut minkäänlaisia kuumia aaltoja Alku-valmennuksen aloitettuani. Pitäiskö tästä olla huolissaan? Olen TODELLA onnellinen että tähän ongelmaan löytyi näin järkevä ratkaisu – ilman lääkkeitä. Lisäbonus kaikkien muiden vaikutusten lisäksi paino putosi viikossa 3,5 kg.”

“Yksi tyytyväinen löytyy myös täältä: painoa tippunut 4,5 kiloa pelkästään viime viikon aikana. Vatsan turvotus, yleinen ärtymys ja väsymys kaikonneet, samoin mieliteot ja se älytön energiajuomien päivittäinen kittaaminen. Ihon kunnossa tapahtunut selkeä muutos (akne + atooppiset kuivat läiskät lähes hävinneet, iho kirkastunut). Lisäksi selkeä ero vatsantoiminnassa ja paksun liman kertymisen vähentymisessä verrattuna ennen Alkua. Ilolla siis jatketaan seuraavia viikkoja kohden!”

 

Kuten sanottu: entä jos laihduttava ruokavalio olisi sellainen, josta tulee niin hyvä olo, että sitä haluaa jatkaa aina?

Alkuun pääsee edelleen mukaan. Jos tulet nyt, voit heti ladata verkkokaupasta kahden ensimmäisen viikon ohjeet sekä kahden viikon ruokavalion. Tämän jälkeen pääset mukaan ryhmään ja saat uuden ohjeen joka maanantai.

Voit myös tulla mukaan omaan suljettuun Facebook-ryhmäämme, jossa on satojen ihmisten joukko toisiaan tsemppaamassa, ja jossa tiimimme vastaa kysymyksiin. 🙂

Tule mukaan: Alku.fi

IMG_6183

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *