Alku

Alku, valmennus painonhallintaan!

Täällä löytyy uusi Alku-valmennus painonhallintaan ja hyvinvointiin.

Olemme tehneet ravintovalmentaja Sami Sundvikin kanssa yhteisiä valmennuksia ennenkin, ja osallistujien tulokset on olleet huikeita! Kiitos Pauliinalle tästä viestistä:

“Ihanaa! Enpä voi sitä muuten kuvailla. Keski-ikäisen aamu naamaturvotus on poissa, herään virkeänä ja energiaa riittää koko päiväksi. Uni on myös hyvää. <3

Annoitte tosi hyvät työkalut onnistumiseen, nyt jo – 12 kg. 🙂 Olen siis enemmän kuin tyytyväinen, kiitos siitä teille!” 

Lue niistä lisää täältä: Alku.fi/kokemuksia.

alkuFB2

5 thoughts on “Alku, valmennus painonhallintaan!

  1. Haluan olla ilman mahamakkaroita !!!! Olen koko elämäni tuntenut olevani liian iso. Olen ollut aina timmissä kunnossa olevan mieheni kanssa 22 vuotta yhdessä, joista 17 vuotta naimisissa, meillä on 2 lasta. Tässä siis perustietoni. Olen ikuinen laihduttaja, joka on kerran jopa onnistunut yrityksessä ennen ensimmäistä lastamme, silloin painoin 69 kg / 176 cm. No se siitä ilosta…. Kiloja on sitten siitä 14 vuoden takaisesta painosta kertynyt 88 kg asti. En ole ollut itseeni tyytyväinen kymmeneen vuoteeen, makkarat ahdistaa… lisäksi avioliittoni on vaakalaudalla painoni takia. Meillä menee muuten hyvin, mutta olen tämän asian takia todella rajoittunut lähtemään minnekään ja mieheni “häpeää” mennä kanssani yhdessä ulos. Olemme tilanneet ensi vuoden helmikuulle lomamatkan ja haluan oikesti olla silloin 15-20 kg kevyempi ja kulkea ylpeänä mieheni rinnalla ilman läskien piilottelua ja haluan myös mieheni olevan ylpeä minusta. Uusi Alku.fi, toivon sinulta siis paljon….

  2. Hei Kukka!

    Mikäli osallistui 5kg juhannukseen-kampanjaan saako Alku-valmennuksesta mitään uutta?

  3. Kovasti kiinnostaisi tämä mutta ‘ongelma’ on että en syö lihaa, kanaa tai kalaa lainkaan. En ole syönyt 20 vuoteen enkä aio syödä jatkossakaan. Kasvissyöjille tätä ei ilmeisesti suositella vai onko tässä jokin vaihtoehto miten voisi toteuttaa ilman noita elänproteiineja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *