Ravinto

Arvonta: Protein Pudding, valitse maku ja voita!

Oh-la-laa, taas täällä arvotaan!

Nyt aiheena on Mannisen Protein Pudding, jota itse mielelläni kutsun vaatimattomasti nimellä Crème brûlée, olkoonkin liioittelua, eikä niillä ole mitään tekemistä keskenään, mutta sitähän ei kysytty.

Teen itse omat vanukkaani ja “soseeni” mantelimaitoon, mutta joudun istumaan käsieni päällä etten söisi liikaa. Sitäkin on ehkä nähty.

Viimeksi kirjoitin jouluna: Sodanaikaisissa vanukastunnelmissa.
pudding
Arvonta kuuluu näin: kerro suosikkimakusi! Osallistuneiden kesken arvotaan Pudding-tuotenäytteitä, jotka lähetetään suoraan kotiin. Laita valintasi kommenttina tähän alle, niin katsotaan ketä onni potkaisee.

Maut on: 
1. Suklaa
2. Vanilja
3. Banaani-toffee
4. Mansikka-valkosuklaa

Jos et malta odottaa voittopotin lohkeamista (ei kannatakaan odottaa), niin tässä vielä linkit miten kevätherkkua saa kotiin ihan suoraan, heti:

Koko paketti kaikkine makuineen tässä: Herkuttelupaketti
Maku kerrallaan täältä: Protein Pudding
Facebook-ryhmään ja viimeisimpiin uutisiin: tästä.

Lisäksi sain Hannalta juustokakkureseptin, jota en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta jahka ehdin, testaan, maistan, kuvaan ja julkaisen. Pudding sopii myös pannareiden ja protskulettujen raaka-aineeksi, mikä on aina hyvä.

Kuva ei liity tapaukseen, saatan toki olla väärässäkin. Banaani-toffee?
eatpraylove

132 thoughts on “Arvonta: Protein Pudding, valitse maku ja voita!

 1. Oi oi…Mansikka ja valkosuklaa on kuin luotu toisilleen 🙂
  Eli vaihtoehto 4 tietty!

 2. Mannisen pudding herkkua en vielä maistanut. Olisiko nyt sänssit saada maistiaiset? Luotan suklaaseen, vaikka mansikka-valkosuklaa kuulostaa herkulliselta…

 3. Vaniljan ja suklaan yhdistelmä voisi toimia 🙂 valkosuklaa mansikka taitaa mennä jo liina äklöksi, tai ainakin pahasti epäilen.

 4. Mansikka-valkosuklaa. Tuon tapainen yhdistelmä toimii ainakin Tehon protskupatukassa.

 5. Banskutoffeeta on tullut maistettua ja se oli par… tai no niin. Mä luulen – ei vaan tiedän, että mansikka-valkosuklaa on parempaa!

 6. Monesti olen tuotetta himoinnut ja suunnitellut ostavani, vaan niin on vieläkin tuote testaamatta.. Tuo banaani-toffee kuulostaa ehdottomasti syötävän hyvältä 😉

 7. Kokeilemani vanilja oli kyllä oikein herkkua, kun muutenkin tuo vanilja miellyttää makuna. <3 Mutta olisi oikein ihana päästä maistamaan tuota kovasti hehkutettua mansikka-valkosuklaata 🙂

 8. haluisin maistaa mansikka-valkosuklaata, suosikista en vielä tiiä kun en ole maistanut mokomia ü

 9. Toffee kiinnostaisi mutta houkuttelevin on Mansikka-valkosuklaa! Suklaata oon maistanut ja hyvää oli.

 10. Empä ole raaskinut isoja pönttöjä ostaa maistamatta, kysellyt näytepakkausten perään kylläkin. Mansikka-valkosuklaa houkuttelee ajatuksena eniten, kovana kakkosena banaani-toffee.

 11. Suklaata on tullut syötyä. On kyllä kevyesti parempaa kun Fastin vastaava. Oma sekoitussuhde on 2 desiä punaista maitoa ja 30 grammaa jauhetta sheikkerissä sekaisin ja jääkaappiin pariksi tunniksi. Mansikka valkosuklaata tekisi mieli testata. Olikohan niin, että näitä tulisi marketteihin myyntiin jollain aikataululla vai oonko nähnyt unta?

 12. 2/3 suklaata, 1/3 vaniljaa niin tulee hyvä. Pidän kyllä naisellisen oikeuteni vaihtaa mielipidettä KUN pääsen maistamaan muitakin makuja.

 13. Banaani-toffee kuulostaa herkulta! On jo kauan ollut jo kokeilulistalla noi vanukkaat mut vielä en oo uskaltanut ostaa. 🙂

 14. Eipä hetkeen ole näin antaumuksella tullut itsensä kanssa kiisteltyä näinkin simppelistä asiasta, mutta kyllä se on banaani-toffee. Oi, nam. Kiivaan kisan voittaja.

 15. Mansikka- valkosuklaa kuullostaa ihanalle tyttömäiselle höpölle, se on varmastikin mun juttu.

 16. Suklaata ja vaniljaa löytyy kaapista ja molemmat on kyllä hyviä, banaani-toffee ja mansikk-valkosuklaa on ostoslistalla 🙂

 17. Banaani-toffee on yleensä hyvää, mut monesti se esanssi vähä pistää makuhermoihin, joten, suklaata sen olla pitää. Mihin sitä suklaan vaihtas ko se on aina hyvvää. 🙂

 18. Banaani-toffee… mmm. En voi sietää banaania, mutta banoffeessa se menee kaiken muun – köhköh – erittäin kevyen lisukkeen kera. Mielleyhtymä oli taattu. Banzku-toffeeta mulle!

 19. ehdottomasti mansikka-valkosuklaa, kuullostaa jo näinkin hyvälle yhdistelmälle herkun sijasta, sillä tiivistys oman kropan kanssa ei ole pahitteeksi :)!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *