Tykkää tästä

Arvonta: Vogelin tuotepaketti!

Herkkuasiantuntija Samin haastattelu on tulossa pian, mahdollisesti jo tänään tai huomenna! Tuo “rento kaveri” avaa enemmän ruokavaliopuolen kuvioita.

Sitä odotellessa laitetaan ensimmäinen arvonta käyntiin.

Tämä jo vaikka sen kunniaksi, että blogissa on ollut Kevätherkun aikana 24 000 käyntiä. Myös Googlen kautta on tultu. Tietysti aina voi olla mahdollista, että “kevätherkku”-haulla etsitään jotain muutakin kuin alppiheraa tai kananmunia, mutta todennäköisesti kuitenkaan ei. =)

Joten kaunis kiitos ja tervetuloa huomennakin! Osallistu kommenttiosiossa kisaan kertomalla, mikä on kevään tavoitteesi. Paino alas, suoritus ylös .. mitä? Ja jos et ole linkitetty bloginpitäjä (LBP), jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, niin voin ilmoittaa onnettaren mahdollisesta suosiosta.

Kilpailua teemoittamassa luonnollisesti Vogelin Biotta-mehut, joista itse suosin erityisesti näitä kahta, eli ananasta ja porkkanaa.
mehut
Toinen kova on Vital Power, kevätkaamokseen ja ylivalottuneille.
kuva-6
Mukavaa viikonloppua! Aito Kevätherkku ottaisi omakuviin teeman ylivalotus + yläviisto, mutta mennään nyt “kohtalaisen perinteisellä” tänään (on tuossa hieman molempia).
sohvalla

107 thoughts on “Arvonta: Vogelin tuotepaketti!

 1. Viimeisen vuoden panostanut enemmän tuohon treenauspuoleen jotta saisi kiinteytystä ja voimaakin enemmän sekä tietenkin tavoitteena saada myös tuota painoakin ales 😉 Muuttaa läski lihakseksi 😀

 2. Kevään (ja itseasiassa melko jatkuvana jo viime vuoden kesästä) tavoitteena on saada lisää voimaa ja lihaksia, mutta tällä hetkellä tavoittelen niitä erityisesti jalkoihin. Harmi, että murtui varvas, niin jää taas nämä suunnittelemani jalkatreenit hetkeksi väliin.

 3. Kevään ykköstavoite on saada painoa alas ilman lihasten häviämistä. Kevään tavoitteeksi voisi myös laskea terveellisten elämäntapojen ylläpitämisen sekä ystäviin yhteyden pitämisen. Ystävät ovat myös kevätherkkua!

 4. Maastavedosta 130 kg, vuoden lopussa viimeistään 160 kg.
  Vuoden alusta (jollon hädin tuskin 100 kg) maastaveto noussut 115 kiloon, mutta jumahtanu siihen. :/

  Nyt!

  Ennen kesää siis maastaveto kohilleen, samoin leuanveto, jossa tavoite, siinäkin enemmänkin vuoden loppuun: 6 leukaa yhdellä kädellä, mutta kevään tavoite: 4 leukaa (kapealla otteella) 20 kg:n lisäpainolla.

  Noihin tähdätään.

  Muu elämässä on sivuseikkaa.

 5. Saada lisää virtaa moottoriin ja siinä samalla painoa alas. Luen blogiasi mielelläni ja pidän suorasukaisesta tavastasi kirjoittaa, se tsemppaa kummasti. Välillä tulee naureskeltua kun kolahtaa niin makiasti omaan nilkaan. Ja Vogelin mehut ovat nam! Ihanaa herkkukevättä!

 6. Tavoitteena on saada lisää sopivia vaatteita vaatehuoneeseen – ei, en ole lähdössä rättiostoksille vaan tavoitteena on tiivistyminen sen verran että 12 vuotta sitten ostetut kalliit Stockerit menee syksyyn mennessä jalkaan. Ei kai tuo farkkumuoti ole vuosien aikana kovin paljoa muuttunut :)…

 7. Tavoitteena on jaksaa juosta pitkiä matkoja ja tehostaa siihen tarvittavia lihaksia (siis kaikkia) kahvakuulalla. Vuoden olen käynyt ohjatulla tunnilla ja kotiin on kertynyt 8, 12 ja 16kg:n kuulat (ne eivät ole vain ovistoppareina). Syön paljon kalaa ja vihreitä, myös villivihanneksia. Tavoite kevään aikana löytää hyvä rytmi elämään ja jatkaa sitä niin kauan kun jalat liikkuu.

 8. Tavoite on nostaa kunto entiselleen ja vähän ylemmäs. Sairastuin mykoplasmaan ja kunto on laskenut kuin lehmän häntä. Hengästyn jo muutaman rapun nousemisesta. En tiedä milloin voi taas kuula heilua tai spinnin spurtin ottaa,ei kestä keuhkot ja yskiminen alkaa. Siinä tavoitetta kevääksi.

 9. Tavoitteena on kunto ylös ja painoa alas! Samoin kuin Tuija ylemmässä kommentissa olen sairastellut. Mutta eteenpäin mennään!
  Kiitos Kukka tästä tsempistä! Kiva seurata ja ilolla mukana!

 10. Mun tavoitteena on saada liikunta taas luonnolliseksi osaksi arkea syksyisen leikkauksen ja sitä seuranneen liikuntakarenssin jäljiltä. Totta puhuen varsinainen liikuntakielto loppui jo kuukausia sitten, mutta jotenkin on muka niin hankala lähteä lenkille kun tähän löllöttelyyn on ehtinyt jo tottua. Kuulatkin tuntuvat kummasti kasvattaneet kokoaan tässä talven aikana.

 11. Kevään tavoitteenani on kilpailla 20.4 ensimmäisissä BJJ:n arvokisoissa (BJJ Finnish Open) Painoa on tiputettu tarvittavaan painoluokkaan, mutta matka on vielä kesken. Motivaatio on kova ja tämän eteen on tehty paljon töitä kuluneen vuoden aikana! Vuosi sitten samaan aikaan sain vain haaveilla liikunnallisista suorituksista ISON raskausvatsani kanssa, mutta tyttäreni synnyttyä 05/ 2012 ja elämän tasaannuttua juhannuksen tienoilla aloitin tavoitteellisen treenaamisen ja tässä sitä ollaan matkalla kohti unelmia. Rock on! 😉

 12. Tavoitteeni tälle keväälle on monipuolistaa harjoittelua, kokeilla uusia juttuja ja pistää muutenkin iso vaihde päälle. Enemmän, kovempaa ja keskittyneemmin. Hyvällä fiiliksellä, tietty 🙂

 13. Rohkeana ja ehkä vähän turhan optimistisenakin tavoitteenani on vetää viisi leukaa, ihan kunnon roikkuvilta käsiltä-meiningillä, kesään mennessä! (Termin “kesä” määrittely ja sen alkamisajankohdan päättäminen on tietysti tiukasti minun päätösvallassani) Tavoitteena ja pyrkimyksenä olisi myös parantaa liikkuvuutta ja venyvyyttä, kun ei tuo mihinkään suuntaan taipuminen näytä tulleen geenipaketissa mukana..

 14. Tavoitteena saada mahdollisimman paljon rautaa ylös ja voimaa lisää. Tämä kevätherkku haluais myös kevät- ja muut herkut vähemmälle. 😀 (Mikä on jo aika hyvin onnistunut)

 15. Minun tavoitteena on virkeämpi olo ja sokerista irti pääseminen. Sokerinarkille aikamoinen haaste! Luulen että siinä sivussa atooppinenkin iho vähän paranisi 🙂

 16. Tavoitteena pysyä elossa ja niuhottaa samalla volyymilla kuin ennenkin. Mitä sitä nyt itseään muuttamaan, kun on niin kamalan mukava *pakkohymiö* 😀

 17. Tavoitteena saada rautaa nousemaan yhtä hyvällä fiiliksellä kuin tähänkin asti ja elää muutenkin tervehenkistä elämää nautiskelua unohtamatta. Tavoitteena siis pysyä terveenä, hyvinvoivana ja vahvana.

 18. Ensimmäinen tavoite kolmen viikon päästä olevat kahvakuula SM-kisat Kuusamossa. Sen jälkeen treeni jatkuu kohti syksyä.

 19. Vielä ku muutaman kilon saisi karisteltua, olisi kokonaispudotus 50 kg! Lihaksia vielä enemmän ja treenattu kroppa…

 20. 5kg kiinteämmäksi + parantaa lihaskuntoa + hallita kahvakuula vielä paremmin ja edetä siinä.

 21. Käsiin ja olkapäihin ja yläselkään lisää voimaa. Ja yksi (=1) tiukka leuka. Olisipa elämäni ensimmäinen sellainen!

 22. Tavoitteena jättää sokeri pois ja pitää pää kasassa tulevan puolen vuoden liikuntakiellon aikana. Ja tietty olis kiva, jos ei paisuis ihan muodottomaksi sängyssä maatessa.

 23. Painotavoitteen olen hyvin pitkälti saavuttanut (-22kg reilussa kahdessa vuodessa), enää pari kiloa tavoiteltavana. Nyt alkaa tavoitteet siirtymään enemmän vaakalukemista ulkonäköpainoitteiseksi, eli maha litteäksi ja peppu timmiksi, reidet kapeammiksi. Lisää voimaa on myös aina hyvä tavoite!

 24. Tavoitteena parantua vammoista ja saada treenattua niin, että kesällä puolikkaat ja täysipitkät maratonit viuhuu! Pieni kiinteytys siinä samalla ei olisi pahitteeksi 😉

 25. Kevään tavoite on kohentaa kuntoa, että kesällä sitten jaksaa tehdä vielä pidempiä patikoita lapin ihanissa maisemissa. Ja samalla vähän keventää taakkaa niveliltä. Toinen tavoite on siirtyä kuulan nostossa sinisestä keltaiseen. Ja kolmas tavoite saada patti hihassa isommaksi. =)

 26. Täällä etsitään hyvää oloa pysyvien elämäntapamuutosten myötä. Tavoitteena kiinteytyminen suht uuden (vuoden alusta) saliharrastuksen, liikunnan lisäämisen ja ruokavalion “tarkastelun” kautta!

 27. Tavoitteena kunto ylös ja painoa alas. Kasvikset, vihannekset ja hedelmät ihan missä muodossa vaan on nyt tukena … Liikuntaa lisää ja ravinnolla pirteyttä 🙂

 28. Kevään tavoitteeni on saada itseni pois tietokoneelta liikkumaan enemmän luonnossa ja huolehtimaan omasta jaksamisestani lisäten liikuntaa ja kiinnittämällä ruokavalioon huomiota.

 29. Tavoittelen parempaa oloa terveempää elämään, viljat ja sokeri pois niin lähtee taas sairaudet ja vaivat ja kilojakin. Ulkoilua ja aurinkoa, liikettä. Puhdasta kasvisvoittoista ravintorikasta sapuskaa a hymyä kasvoille!

  1. Keskittyä treenaamaan mahdollisimman maksimaalisesti kevään aikana, unohtamatta lepopäiviä. Painoa on tullut jo hieman lisää lihasmassana, mutta vielä hitusen verra kesää varten sitä saa tullakin. Rasvaprosenttia ehkä hieman vielä alaspäin niin on aina vain mukavampi pukea biksut kesällä päälle!

 30. Kevään tavoitteena on:

  – kehittää kehosta terve ja toiminnallinen kaunis kokonaisuus!
  -Monipuolista lihastreeniä ja LIHASHUOLTOA!
  -miesten bodyfitness kroppaa tavoitellen!

  HENKINEN hyvinvointi on tärkein kehityksen kohde:

  1.meditointia säännöllisesti,
  2.sekä astanga yogan alkeiskurssille hakemaan kroppa vetreäksi!
  3. Huoltaa ystävien mieltä ja kehoa myös –> hyvä mieli! 🙂

  Ruokavalio:

  Jatkuu kasvis- marja ja hedelelmäpainotteisena hiilarien kohdalta ja proteiinin lähteet munuaisia hellivistä lähteistä!

  Hymyillään ja ollaan vähemmän ja vähemmän kriittisempiä itsellemme ja toisillemme ja HYMYILLÄÄN toisillemme enemmän!

 31. Kevään tavoite on roinanraivaus kotona,turhat ,käyttämättömät tavarat pois ja kiertoon jotta kotiin ja elämään saadaan uutta energiaa….

 32. Painoa alas. Syksystä asti lähtenyt n.10 kg ja toinen samanmoinen vielä edessä. Liikunnan lisääminen elämään ja tavoite että se ei tuntuisi pakotetulta. Verenpaineet jo aikalailla normalisoituneet.

 33. Huomaamatta on tuota painoa kertynyt niin paljon, että nyt on aika tarttua kunnolla toimeen! Treeniä ja ruokavalio kuntoon, NYT. 🙂

 34. Tavoitteena on että kunto pysyy yli kesän ja syksyn, kun hiihtokausi loppuu. Motivaation metsästystä.

 35. Monipuolista liikuntaa lisää, jotta olemus reipastuu ja selkä pysyisi kivuttomana. Ruoka mahdollisimman luomua, kotitekoista ja kasvisvoittoista.

 36. Tarkoitus on jatkaa hiihtokauden aikana opittua liikkumisen iloa. Parhaimmillaan yhdistettynä ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Kevyemmällä painolla liikkumisesta tulisi ehkäpä vieläkin nautinnollisempaa.

 37. Kevään tavoitteena on saada keho ja mieli tasapainoon. Saada ruotuun mielen epätasapaino, saaden aurinko paistamaan tähänkin risukasaan 🙂
  plussana tulee kehon tasapaino ja muu kiva 🙂

 38. Olen dataihmisiä, joten tavoitteet ovat sen mukaisia. 🙂 Alkuvuodesta pääsin painonhallintaryhmässä eroon 8 kg:sta rasvamassaa menettämättä lihasta. Nyt olisi tavoitteena päästä eroon vielä 3 kg:sta rasvaa. Lihasmassan lisäys voisi olla hyvä bonus. Tavoitteena on myös vetää yksi leuka vuoden loppuun mennessä.

 39. Tavoitteena on, että viime kesäiset vaatteet näyttävät tänäkin kesänä hyvältä päällä… Siis sokeria vähemmäksi ja liikuntaa lisää.

 40. Kahvakuulailu sujuu mallikkaasti ja kehitystä tapahtuu, joten ehkä “oikeat” tavoitteet tälle keväälle olisi perusteellinen kevätsiivous ja koulusta valmistuminen. Aion myös opetella juoksemaan. Uusi kuula voisi olla ajankohtainen kesämmällä.

 41. Tavoitteenani on saada lisää voimaa sekä kestävyyttä. 🙂 Kropan muokkaus siinä sivussa on sitten kiva pieni bonus. 😉

 42. Lisää lihasta, mut työni rajottaa jotenkuten reeniä, mut kuulilla ja omalla ropalla tehdään reeniä, vieläkö sais rahaa sen verran ylimääräistä et sais painon nosto tangon ja 200kg levyjä tuohon huoneeseen niin oispa kiva

 43. Lisää voimaa ja toivottavasti kokonaismassa ei lisäänny. Sitä hankitaan tavanomaisella kuntosalitreenillä ja kahvakuulalla ja cross fit -tyyppisellä treenillä.

 44. Paino balanssia kohden, enemmän hyvää fiilistä, reippautta ja ihanaa liikuntaa..hiiioooop!

 45. Kevään tavoitteena on saada lisättyä rautaa pääliikkeisiin (kyykky, penkki, maastaveto) ja ylläpitää vaa’attomuutta, jonka aloitin tämän kuun alussa. Suorituskyvyn paraneminen ja peilikuvan miellyttävyys kun kulkevat lähes poikkeuksetta käsi kädessä.

 46. Tavoitteena saada liha (sporttimielessä) liikkeelle äippälomalöllöilyn jälkeen 🙂

 47. Kevään (lue kesän) tavotteena olisi alata tykkään tuosta keltaisesta kuulasta tuon sinisen sijaan…

 48. Tavoitteena olisi saada sitkeät pari kiloa pois ja kiinteyttä kroppaan.. ja ehkä tärkeimpänä saada liikkumisesta iloa, karkottaa pieni masiksen poikanen joka tuntuu vaanivan nurkilla… ja etsiä itselle sopivaa terveellistä ravintoa, saada stressi pois kehosta ja mielestä.

 49. Kokonaisvaltainen hyvinvointi. Nauttia auringosta ja raikkaasta ulkoilmasta saaden lisää virtaa, energiaa ja hyvää oloa.

 50. Verenpaineet alas samoin kolesteroli .
  Paino-ongelmia ei ole milloinkaan ollut mutta nämä muut riesat kiusaavat.

 51. Tavoitteeni on tasapaino henkisen ja fyysisen olon välillä. Tätä tavoittelen liikunnalla, meditaatiolla ja hyvällä ravinnolla. Jee =)

 52. Tavoitteena maraton läpi Tukholmassa ja parantaa loppukesällä omaa puolikkaan aikaa. Jos samaan syssyyn vielä onnistuisi pudottamaan kilon tai pari(kymmentä) ja tietenkin lihaksiakin olisi kiva saada edes jonnekni läskin tilalle Jos näistä edes jokin onnistuisi voisin taputtaa itseäni selkään 🙂

 53. Tämän kevään tavoitteeni on ruokavalion totaalimuutos. Tavoitteena gluteeniton, munaton, hiivaton, maidoton (=mahdoton, siltä tuntuu nyt) elämä.

 54. Kiitos kaikille vastanneille! Hyviä vastauksia =) — ja muutamia uusia ideoita itsellekin!

  Vielä voi kommentoida, tuotepaketti lähtee alkuviikosta onnekkaalle.

 55. Pienen tauon jälkeen uutta puhtia liikkunan parissa.
  Pitkä toipilasaika on verottanut yleiskuntoa kaipaan jo ahaa elämyksiä luonnossa rakkaitten harrastusteni parissa.

 56. vakaa päätökseni on saada painoa ihan muutamakilo alaspäin hyvä lihaskunto tähtäimessä 🙂

 57. Syönnin hallintaa! – Kaksinkertaistaa liikuntaa! Kesää kohden tämä on helposti mahdollista 😉

 58. Tavoitteeni on tiputtaa painoa pari kiloa kesään mennessä. Olen tyytyväinen sitten, kun vatsalihakset alkavat piirtyä esiin. Lisäksi tavoitteenani on jaksaa juosta 5km kävelemättä välillä.

 59. Hei! Tavoitteena kokonaisvaltainen Hyvä Olo. Energiatasot koholle ja lopettaa lihansyönti.

 60. Kiitos kiitos kaikille!

  Tästä on voittajat juuri arvottu ja palkinnot menneet eteenpäin.

  Palkintojen saajina JuuliaHoo, Titta ja Ulla (Ulla, laitathan sinäkin sähköpostiosoitteesi minulle! kukka at kukkalaakso.com).

  Seuraavat palkinnot lähtee jakoon pian 🙂

 61. Kevään tavoitteeni on kerrankin olla keskittymättä niinkään painonpudotukseen vaan siihen että kunto ja tulokset paranevat, pystyn käyttämään esim. isompia painoja harjoittelussani. Näkökulman vaihtaminen virkistää!

 62. Tavoitteena olisi vähentää herkkujen syömistä ja saavuttaa parempi olo. Myös liikkumista pitäisi lisätä, onneksi tuossa on tuo koiruus motivoimassa kävelylle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *