Ravinto

Blenderisalaatti ja muita eväitä.

Tässä pikaisia otoksia viikolta.

Sami muistutti juuri vihanneksista ja niiden syömisestä, otti esimerkiksi blenderisalaatin.

Eli: laitetaan vihannekset blenderiin tai muuhun tehokoneeseen, ja siitä syntyy raastetyyppinen ratkaisu. Tässä oli varmaan kilo vihanneksia, ellen ihan väärin katsonut? Puoli kiloa päivässä tulee täyteen helposti tällä tavalla.

Sipulia, kaalia, porkkanaa ja vähän eilistä parsakaalia. Käytännössä tässä on eiliset vihannekset tämän päivän blenderissä.
blenderisalaatti
Itse tykkään enemmän manuaalisesti vaan raastaa, koska sosemainen koostumus on ei-niin-jees, mutta toimiihan tämäkin.

TOISAALTA laitan blenderiin kaikenlaista, kuten kahvia. Ja sheikkeriin myös kaikenlaista, kuten ruusuja maljakon puutteessa.

Nyt en tehnyt voikahvia, vaan kylmän kahvismoothien. Bongasin tämän ensimmäistä kertaa Nigellan <3 ohjeena, mutta olen aina muokannut omiani. Tässä edellinen kylmä kahvismoothie.

Laitoin sekaan Puhdistamon riisiproteiinia, vähän kahvia, kylmää vettä, avokadoa, hunajaa ja raakakaakaojauhetta. Kohtalaisen tuhti, mutta hyvää!
kahvismoothie
Meillä oli viime viikonloppuna salilla puolivuotisjuhlat, jonne saimme sponsorivirvokkeita täältä. Aivan mahtavaa, tärkeää! Teen vielä erillisen postauksen varsinaisista juhlista. Tiedättekö, niinkuin Carlsberg sponsoroi Liverpool FC:tä (ainakin joskus, muistelisin), niin myös Voimakadulla on omat oluet ja siiderit. Tietenkin.

You’ll never walk drink lift alone.

En aina käytä kuitulisää, mutta kun käytän, otan sen oluesta.
tiger
Lisää marjoja! Kolme väriä punainen, eli marjaa kaikissa muodoissaan. Biokian marjajauheet mm. pirtelöissä, aina mukana.
puolukat
Tällä viikolla olen pitkästä aikaa syönyt myös kaurapuuroa. Hyvää, ehdottomasti. Yleensä en viljoja syö (tai juo), mutta nyt näin.
kaurapuuro
Mitähän muuta ..? Ei juuri nyt muuta. Maanantaina alkaa Kevätsiivous-ryhmä! Tämä postaus menee nyt hieman teeman ohi, mutta ei se mitään.

One thought on “Blenderisalaatti ja muita eväitä.

  1. Tuohon soseraasteen sekaan kun nakkaa vielä kanamunan ja mausteet ja paistaa pannulla, saa hyviä kasvispihvejä. Vaikka lisäkkeeksi. Pitääpä muuten tehdä, kiitos muistutuksesta.

    -Nanna-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *