Finnish Kettlebell Club

Denisov & Fedorenko Camp Suomessa!

NYT sitä saa! Maailman parhaat nostajat, Ivan Denisov ja Valery Fedorenko tulevat maaliskuussa, 3.-4.3 Suomeen pitämään kahden päivän intensiivisen leirin. Ihminen, jos nostaminen, kahvakuulat, kahvakuulaurheilu kiinnostaa, täällä kannattaa olla paikalla.

Kurssille voi ilmoittautua WKC Storessa.
Se löytyy myös Facebookista.

Makuun pääsee vaikka tällä:

Henkilökohtaisesti olen tietysti absoluuttisen täpinöissäni tästä. Olen käynyt kummankin opissa leireillä mm. Amerikassa  ja Kreikassa, joka kerta paljon uutta oppien. Sen lisäksi, että luvassa on uutta tietoa, nostamista ja tekniikoiden opettelua, se on myös hauskaa.

Viikonlopun tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta leiri kestää lauantain ja sunnuntain. Lauantai-iltana käydään porukalla illastamassa ja sitä rataa. Älkää missatko tätä!

En varmaankaan itse saisi unta loppuvuonna (tai ehkä ikinä), jos tietäisin että Denisov ja Fedorenko oli Suomessa ja minä en ollut siellä. Siksi menin viimeksi Kreikkaan, mutta viimein leiri saadaan tänne!

6 thoughts on “Denisov & Fedorenko Camp Suomessa!

  1. Sari, joo. Tietysti eniten saa irti, kun ainakin nostamisen perusteet on hallussa. Mutta olen itsekin siellä joka tapauksessa mukana avustamassa. Multakin voi siis kysyä myös ihan mitä vaan (jopa tyhmiltä tuntuvia kysymyksiä, tiedän ainakin itse sen tunteen kun ei kehtaa kysyä ..) ja selvennän tarvittaessa, mitä milläkin asialla tarkoitetaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *