Fiilistelyt

Donitsilankku ja muuta tärkeää.

En keksi mitään kirjoitettavaa juuri nyt, mutta jostain syystä haluan siitä huolimatta kirjoittaa.

Olen kohtalaisen aktiivinen Facebook-ryhmässä, sanotaan nyt että vaikka liiankin aktiivinen – se vie “kivasti” keskittymisen koko ajan ihan muualle. En tykkää, teen sitä silti. Vilkaiskaa, jos haluatte siellä pysyä kuulolla (en sano että pitäisi).

Mutta, eilen ja tänään olen pohtinut siellä jo paria asiaa. Laitan nyt tännekin linkit talteen, käykää katsomassa mistä on kyse:

Ihan aluksi Whitetrash-Natan kehonkoostumusmittausta ja before-after-kuvia.

Stressaamisesta sen sijaan uutisoi YLE, tässä loppuunpalamis-asiaa. En tiedä onko monille tuttua, näyttäisi olevan. Olen kirjoittanut viime aikoina tuon aiheen ympäriltä kaikenlaista, palaan siihen varmasti vielä monesti.

Linkitin aamulla myös Jukan Supersets-blogiin, sen jälkeen kun kävin itse tekemässä Zercher-kyykkyä aamulla. Sitä tehdään Voimakadulla paljon. Liitin omaan treeniin kaikkea muutakin “jumppaa”, oli harvinaisen kiva treeni (terveisiä Hennalle, jos luet!)

Huomenna Voimakadulla kuvataan telkkariin, kun Timo Haikarainen tulee ja vetää treenit Sinille, joka on mukana Keventäjien painonhallintaohjelmassa, ohjelma tullee ulos kevään aikana. Tänään illalla pestään salin lattia ja lavat kuvauksia varten.

Tässä vielä eilen salilla tehty donitsilankku. Pakko laittaa kuva, lisäpaino mikä lisäpaino! Hyvä Maarit!
IMG_6121

One thought on “Donitsilankku ja muuta tärkeää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *