Flavor of the Month

Elämäntapamuutos 2014?

Blogia seuraavat muistanevat Haluan olla minä -kampanjan, jonka teimme Sundvikin kanssa syys-lokakuussa. Kiitos vielä kaikille mukana olleille, mukaanlukien CocoVi ja Life-ketju (ja Vogel), joiden kanssa yhteistyössä tämä toteutettiin. LiveLife-lehden juttu on tämän linkin takana.

Kaikkiaan kampanja keräsi kahdeksan viikon aikana yli 370 000 käyntiä tällä sivulla. Jos mukaan lasketaan myös Samin blogi (josta löytyi myös ohjeita kampanjaan liittyen), sivunäyttöjä meillä oli kahdessa kuukaudessa yli puoli miljoonaa.

Kampanjan ajatus oli elämäntapamuutoksen tekeminen step by step -tyyliin. Edelleen ohjeet löytyvät mm. täältä Palkinto olet sinä: muistilista.

KUKKA_LIFE-2
Osallistujien kokemuksia ja tuloksia löytyy täältä ja täältä kommenteista. Teksteissä on yli sadan ihmisen tiivistys siitä, miten he onnistuivat ja millaisin tuloksin.

Keskimääräinen painonpudotus oli 6 kg (kahdeksan viikkoa), mutta mukana on muitakin oivalluksia ja muutoksia, kuten vireys- ja energiatason paraneminen, hyvän olon löytyminen, unen laatu, ihon kunto .. toki myös vatsalihaksia tuli esiin. Moni yllättyi paitsi nopeista tuloksista, myös kaiken helppoudesta.

Jos mielessäsi siintää jo ensi vuoden muutos ja haluat motivoitua tai etukäteen miettiä “miten sen tekisi”, lue kokemukset läpi ja palaa sen jälkeen ohjeisiin uudestaan. Ne pysyvät kyllä.

Ennakkotietona: teemme ensi vuonna uuden kuvion. Pidämme jo yhteisiä valmennuksia ja luentopäiviä yrityksille, mutta tulevana vuonna laajennamme koko pakettia.

Olisin halunnut jatkaa Haluan olla minä -kampanjaa syksyllä, mutta naistenlehdet veivät mennessään ja syksy meni mm. Annan ja Olivian haastatteluissa, YLE Puheella, Hehkussa ja muissa kuvauksissa. Haastattelut ja matkat vievät aina aikaa, joten Voimakadun ohella ei enää yksinkertaisesti jäänyt tilaa kampanjan jatkamiselle.

Mutta kuten sanottu, ensi vuonna uusi kierros, eri tavalla.

Valmentamisen muoto muuttuu, mutta sisältö ja ohjeet sen sijaan eivät elä päivän trendien tai “syö ranskanleipää, eikun älä syö ranskanleipää” -keskustelujen mukaan. Niinkuin en itse yhtäkkiä ala jonkun toiveesta vetää kahvakuulapyörityksiä, kun olen kohta kahdeksan vuotta puhunut perusliikkeiden puolesta.

 

Palkinto olet sinä, varmasti, mutta kyllä se hieman työtä vaatii. Ei äärimmäisyyksiä, vaan yksinkertaisia vastauksia yksinkertaisiin kysymyksiin. Näistä lisää ensi vuoden puolella.

Elämäntapamuutoksia luvassa, tervetuloa mukaan! On turhauttavaa elää jatkuvassa muutoksessa tai sen kynnyksellä, aina “ensi maanantaina”, ensi vuonna, ensi kuussa aloittaen. Loppu sellaiselle. =)

Ja vaikka suorituskyky onkin ulkonäköä tärkeämpi asia, ei sekään väärin ole jos treenin tulokset näkyvät myös ulospäin.

Paras motivaattori on aina kehitys ja tulokset. Ilon kautta ja kevättä kohti!
salinlattia2
Kuva: Nana Simelius

One thought on “Elämäntapamuutos 2014?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *