Fiilistelyt

Environ-ihonhoitosarjasta

Olen aikaisemminkin suositellut Environ-tuotesarjaa, ja tämä jatkuu. Kannattaa lukea tästä aikaisemmat kirjoitukset (sisältävät myös linkkejä eteenpäin, mm. Varpu Tavin kirjoitukset tuotesarjasta).

Joulukuussa, kun otin tuotteet testiin:
http://s2.palvelin.pro/~kukkalaakso/2012/12/17/paiva-17-environ-kosmetiikkaa/

Helmikuussa, kun olin jo vähän testannut niitä:
http://s2.palvelin.pro/~kukkalaakso/2013/02/19/ihonhoidosta-environ-fantastinen-tuotesarja/

Ja eilen rakas ystäväni Nana Simelius (valokuvaaja, joka näkee ihmisten ihohuokoset paitsi silmillä, myös megaluokan koossa näytöltä) hämmästeli, mitä iholleni on tapahtunut, kun se on jotenkin ylihehkuva. Uskon muiden kommentteihin, aito ystävä ei valehtele saati mielistele, heh.

Vastaus lienee se, että kävin Environ-hoidossa Helsingissä. Kävin täällä (MNBW Beauty&Wellness), jossa myös O-koodi-ruokablogia pitävä Minna teki minulle kasvohoidon.

Jos tuotesarja kiinnostaa, Minna osaa sen käyttöön ohjeistaa ja valita oikeat tuotteet.

Lohdullista, että vielä nytkin kun käy neljättä kymmenettä (uh), voi saada ikuisuusriesan (ihon!) kuntoon. Ja hyvä niin, koska täytyy kuitenkin elää sen sisällä, kuten Minna totesi.
kuva-2
Tähän saakka olen kuullut Environ-sarjasta vain hyviä kokemuksia, myös muilta. Vastikään 40 täyttänyt ystäväni kokeili sitä suosituksesta, ja ihosta tuli nopeasti ihanan .. miten sanoisin, no, silkkinen? Erilaisilla tuotekomboilla voi saada aikaan eri asioita.

Itse ‘reagoin iholla’ kaikkeen: siitä voi lukea miten olen nukkunut, syönyt, treenannut, paljonko kello on, kenen kanssa vietän aikaa, mitä minulle kuuluu. Rasittavaa. Joten, ei ole ihan yksinkertaista, mutta Environia suosittelen kaikille.

Ja kyllä, olen kantanut paljon rahaa kosmetiikkaosastoille, mutta enää en edes kokeile mitään muuta.

One thought on “Environ-ihonhoitosarjasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *