Alku

Gallup: Mitä nainen haluaa?

Netissä ja muualla mediassa keskustellaan taas kovasti siitä, millainen naisen “pitää olla”.

Että koska nykyajan naisihanne on lihaksikas ja vähärasvainen, sellaiseksi halutaan hinnalla millä hyvänsä. Samalla kritisoidaan naisihanteita ylipäätään. Mainontaa, lehtiä, toisia naisia, miehiä, photoshopia, kaikkea.

On jo selvää, että aina on se päivän ihanne, jota kuuluu haluta ja tavoitella. Eilen se oli laihuus, joskus se oli tiimalasi, tänään se on fitti body. Entä jos huomenna se onkin pyöreys, aletaanko sitten syömään?

Se mikä minua kiinnostaa, päivän ihanteen takaa, on se mitä ihminen itse haluaa. Jos unohdetaan hetkeksi kaikki se, mitä “meille myydään” ja lakataan uhriutumasta trendien ja odotusten alle, mitä oikeastaan haluat? Ihan itse?

Onko se se fitti body, onko se sen 10 kg pois, mitä se on? Halu sopia bikineihin? Pikkumustaan? Mitä hyvää se tuo mukanaan? Miksi?

Itse olen päätynyt siihen, että haluan olla riittävän voimakas ja mahdollisimman iloinen. Niin tylsää, mutta niin totta.

Aloitamme viikon kuluttua Alku-valmennuksen, joka on helppo ja hauska tapa tehdä elämäntapamuutos. En oikein lämpene sille, että tavoitellaan jonkun toisen vartaloa, vaan sitä että voisi olla paras mahdollinen versio itsestään. Mutta ensin voi olla hyvä miettiä, mitä oikeastaan haluaa? Ei sitä mitä medioissa sanotaan että “nyt pitää olla”, vaan itse.

Mitä nainen haluaa? Mitä itse haluat? Kertokaa kommenttiosioon. 

Vastanneiden kesken arvon 149 €:n arvoisen paketin luonnonkosmetiikkaa, uunituoreesta Anne Kukkohovin Supermood-sarjasta. Arvon tämän jo perjantaina 22.8., joten vastatkaa pikaisesti. 🙂
supermood

271 thoughts on “Gallup: Mitä nainen haluaa?

 1. Minä haluan voida sisäisesti hyvin, joka näkyy ulospäin. Haluan olla lihaksikas ja hyvässä kunnossa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Haluan kuitenkin voida hyvin ja elää rennosti, liikaa stressaamatta.

 2. Mitäkö haluan? Olla ennen kaikkea terve, hyväkuntoinen nainen – jaksava, rakastava äiti lapsilleni, hyvä vaimo miehelleni, emäntä koirilleni, tytär vanhemmilleni, sisar veljilleni, ystävä läheisilleni. Ja lisäksi, riittävän armollinen, mutta silti tavoitteisiin pyrkivä, itselleni. Tämä on minun elämäni. Pyrin tekemään siitä hyvän.

 3. Jokainen haluaa olla onnellinen ja me kaikki etsimme onnea erilaisista asioista. Itsekin haluan olla onnellinen ja onni lähtee siitä, että rakastaa itseään ja on valmis rakastamaan myös muita.

  1. Haluan, että hyvä olo ja onnellisuus omassa kehossani näkyy kaikille. Ja hyvä oloni tulee liikunnasta, kunnon ruokavaliosta ja hyvistä ihmissuhteista, kaikkia näitä kolmea tarvitaan, tasapuolisesti.

 4. Itse haluan saavuttaa terveen ja tasapainoisen tilan, löytää sisäisen minän. Se kuka OIKEASTI olen, jotta voisin ottaa vastaan elämän juuri sellaisena kuin se on. Olla positiivinen ja yritteliäs huolimatta siitä mitä elämässä aina tapahtuukin. Haluan eliminoida terveysongelmat ja hoitaa itse itseäni, minimoida allergiat, vatsaongelmat, stressin ja niistä koituvat ongelmat. Olla positiivinen ja kannustava 🙂 Kun tämä runko on kunnossa, on siihen helpompi rakentaa ulkoisia rakenteita. Itselleni ne ovat sporttinen ulkomuoto, terve iho, hiukset ja olemus. Käännytään ensin sisään ja rakennetaan kokonaisuus juuritasolta 🙂

 5. Haluan olla voimakas ja hyvinvoiva, mutta tykkään myös kovin syödä 🙂 Ja kyllä, saan iloa itselleni siitä, että jaksan kantaa monta kauppakassia tai pystyn punnertamaan ilman vaikeuksia (tämäkään ei ole ollut itsestään selvyys). Onneksi kehitettävää ja parannettavaa löytyy aina, joten itsensä ylittämisen ilo ei lopu 🙂

 6. Tämä nainen haluaa:
  Sen yhden leuanvedon mikä piti toteutua jo juhannukseen mennessä. Vahvan selän. Työn jossa ei ole kahlittuna työpöytään, tai oikeastaan työtuoliin. Ei-istumatyön. Naamataulun joka ei kuki jokaisesta stressin vilauksesta.

  Mukin jossa lukee ” Kaikki mitä tarvitsin, oli uusi alku”!

 7. Haluan olla terve, jaksaa liikkua ja tehdä asiaoita poikani kanssa. Kiloja saisi tippua mutta en halua olla langanlaiha tai rasvaton muskelinainen vaan sellainen joka viihtyy kehossaan vaikka se ei ihan huippukunnossa olisikaan. Että voisin pukea pääälleni mitä tahdon eikä sitä mikä mahtuu. Jotta ulkokuorikin ilmentäisi minua eikä sitä miltä kauppaketjun mielelestä minunkokoiseni tulee näyttää. Tahdon siis siihen kokoon jossa saan itse päätttää!!!

 8. Haluan voida hyvin (jaksaa tehdä asioita, ilman väsymystä ja vatsan turvotusta) ja näyttää hyvältä (hyvä olo ja onnellisuus näkyy ulospäin). Kun kroppa ja mieli on tasapainossa (riittävästi liikuntaa, terveellinen ruoka ilman liiallista stressaamista) voin hyvin. 🙂

 9. Tietysti tärkeintä on olla onnellinen juuri siinä omassa elämässä. Haluan olla se paras minä ihan vain itseäni varten, jotta voin ilman suruja ja huonoa omaatuntoa painaa pääni illalla tyynyyn ja herätä levollisin mielin uuteen päivään. Jos taas kysytään, millainen haluan olla pinnallisesti, eli se ulkokuori, niin toki hiton vahva, notkea, nopea ja ihan sama kuin paljon painan, kunhan se on kovaa puristeltavaa. Tavoite on olla samassa sielun ja ruumin voimissa kuin Aira Samulin, kun olen 85vee. Ja tietysti haluan voittaa nämä uudet kosmetiikkatuotteet!!!

 10. Haluan terveen kropan, joka toimii kivuitta ja mahdollistaa itseni ylittämisen kerta toisensa jälkeen. Haluan olla pirteä ja nauttia pienistä asioista.

 11. Haluan katsoa peiliin ja funtsia että “aika vetävä mimmi, tänäänkin”. Uskoakseni hyvin vähän siitä fiiliksestä tulee ulkomuodosta. Suurin osa on korvien välissä.

 12. Haluan olla tyytyväinen itseeni! Se vaatii vielä hieman laihtumista ja lihasten kasvua. Haluan myös syödä, joten äärimmilleen kireä fitti body ei ole minun juttu. Ensimmäiset tavoite farkut mahtuu jo jalkaan. Toiset vielä odottaa kaapissa 🙂 Haluan mahtua niihin!

 13. Haluan olla mahdollisimman terve, hyvinvoiva ja energinen. Fyysisesti vahva ja henkisesti vahvempi kuin nyt. Haluan olla hyvä esikuva lapselleni.
  Haluan mennä kohti parasta versioita itsestäni, sairauksista ja vastoinkäymisistä huolimatta.

 14. Haluan pysyä terveenä, olla fyysisesti ja henkisesti hyvässä kunnossa. Nähdä asioissa positiivisen puolen, nauttia elämästä.

 15. Haluan olla terve niin henkisesti kuin fyysisesti. Haluan olla riittävän voimakas pärjätäkseni myös vanhempana ja samalla olla ihanan naisellinen kurveineni. Haluan iloita ja olla stressaamatta, rakastaa ja tulla rakastetuksi. Haluan olla minä.

 16. Haluan pitää itsestäni huolta liikkuen ja terveellisesti syöden, että jaksan elää vapaa-ajalla ja työssä sekä ajatellen elämän uutta vaihetta työelämän jälkeen. Tavoitteena saavuttaa 100 vuoden ikä ja se ei onnistu ilman jatkuvaa liikkumista, hyvää tuulta ja hymyä 🙂 100 vuotta tarvitsee hyvinvoivan kehon, jossa ei ole ylimääräisiä kiloja vaan vahvaa lihasta sen sijaan, muutoin se ei onnistu. Terve keho, selvä mieli ja hyvä muisti 🙂 Jotain kremppaa väkisinkin tulee, mutta paremmin niiden kanssa selviää kun kunto on hyvä ja lihasvoima tallessa 🙂

 17. Nainen haluaa tulla kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin on. Kun tavoittelee itse hyvää oloa, onnellisuutta ja vaikka sitä unelmiensa vartaloa – vaikka vain pienempää takapuolta tai lihaksikkaampia käsiä – haluaa tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi koko pakettina. Näin saa parasta tukea lähteä kohti tavoitteita, huomista ja muutosta. Tuesta ja positiivisesta palautteesta saa voimaa olla juuri se NAINEN joka haluaakin olla. Toisten tuki ja rakkaus lisää rakkautta itseen, sillä voimalla nousee korkealle! Hyvästä olosta tietää olevansa oikealla tiellä.

 18. Haluan olla kokonaisvaltaisesti terve. Fyysinen terveys vahvistaa henkistä puolta ja päinvastoin. Haluan voida hyvin ja jaksaa arjessa pienen poikani ja mieheni takia, mutta ennenkaikkea itseni takia. Jos en voi hyvin, en riitä itselleni enkä silloin myöskään muille. Saan fyysisestä voimasta ja terveydestä energiaa, jonka avulla teen arjesta juhlaa. Ulkonäkö on toisarvoinen asia, mutta hyvinvoiva ihminen kyllä myös näyttää hyvältä.

 19. Geenejäni en voi muuttaa, asennettani voin. Haluan tasapainoa. Siihen sisältyy keho, joka olisi itselle kevyt kantaa; voimakas, kestävä ja notkea, sekä mieli, joka sodankäynnin sijaan toimisi yhteistyössä kehon kanssa.

 20. Haluan olla energinen ja innokas. Palaa isolla liekillä mua kiinnostavien asioiden ja ihmisten parissa. En halua olla se itseäni sohvan nurkassa sipsikupin ääressä säälivä marina-säkki joka ei saa mitään aikaan. Mulle sopiva syöminen, ilman “kuureja” ja sopiva liikunta, etenkin tanssi, tuo valtavasti virtaa ja mieli on hyvä. Sama se onko kroppa 52 vai 32 jos jaksaa/pystyy/innostuu eri asioihin!!!

 21. Ennen kaikkea haluan olla onnellinen ja nauttia jokaisesta päivästä. Sekä pysyä terveenä (en ole aina ollut), joten siitä syystä haluan syödä hyvin ja liikkua. Kroppaa ja omia fiiliksiään täytyy kuunnella, jotta saa käsityksen siitä, mikä sopii itselle ja mistä tulee hyvä olo. Itsestään haluaa pitää huolta, jotta tästä elämästä pystyy nauttimaan sitten vähän vanhempanakin 🙂

 22. Haluan olla sopusuhtainen ja kiinteä, sopivasti muodokas ja myös vahva . Ennen kaikkea kuotenkin haluan voida hyvin omassa kehossani ja olla terve.

 23. Haluan olla terve, koska se on kaiken alku ja juuri. Jos ei ole terve ei jaksa olla iloinen, työkykyinen eikä energinen. Tämä tulee mieleen aina silloin, kun sattuu sairastumaan ja sairastuessa sitä arvostaa terveyttä ja terveitä elintapoja. Lisäksi haluan, että 8-kymmisenä olen myös kaikkea näitä. Haluan silloin myös pitää itsestäni huolen ja liikkua. Siksi harrastan liikuntaa ja pidän lihaskunnosta huolta. Kaiken maailman diettaamiselle ja fitness ihannoinnille sanon piut paut! 😀

 24. Haluan (ja olen) olla iloinen, terve, armollinen itselleni ja muillekin, jaksaa, olla voimakas. Olla hyvä esimerkki lapsilleni. Elää hymyillen en hampaat irvessä.

 25. Energia, voima, positiivisuus, aktiivisuus. Tasapaino ja kohtuus. Näitä kropalle ja mielelle 🙂

 26. Haluan olla vahva ja energinen, haluan elää ilman turhia kipuja ja vatsavaivoja (sellaisia joihin voin itse vaikuttaa, ne muut ovat sitten asia erikseen), haluan olla iloinen ja miellyttävää seuraa (en aina, mulla on myös oikeus käpertyä itseeni joskus). Haluan ehdottomasti näyttää hyvältä, omalla kohdallani se tarkoittaa että lihasta löytyy, vatsa ei pullota ja housunkaulus ei pursua. Mutta haluan myös nauttia herkkuja sopivasti. Haluan hyväksyä sen että kaipaan herkkuja. Haluan hyväksyä tunteeni. Haluan hyväksyä sen että joskus nukuttaa ja joskus kaipaa vapaapäivää. Ja haluan olla ihmisen kanssa joka hyväksyy samat asiat.

 27. Haluan olla terve ja onnellinen. Välttämättä kehon koostumus ei tuo näitä elementtejä vaan prosentit kertovat vain kehon materiaalit.
  Se mitä nainen yleensä haluaa, onkin sitten jo eri juttu. Nainen haluaa olla rakastettu ja haluttu juuri sellaisena kuin on, omana persoonanaan, niin myös itse haluan. Kuitenkin naisella voi olla tietyn painoinen tai tietyllä tavalla liikunnallisen näköinen kuva mielessään tulevasta itsestään, vaikkei toteuttaisikaan omia toiveitaan. Harvempi nainen on itseensä tyytyväinen, joka sitten taas syö sitä onnellisuutta. Ollaan me naiset sitten ihania pakkauksia <3

 28. Haluan jaksaa tehdä asioita. Haluan pystyä kantamaan äitini ruokakassit, jaksaa työntää hänen ruohonleikkuria. Haluan kyetä kantamaan lapsiani tarvittaessa, pystyä juoksemaan heidät kiinni portaissakin – tarvittaessa. Haluan ehkäistä näyttöpäätteellä istumisen haitat. Haluan pysyä pystyssä vielä eläkkeellekin päästyäni. Haluan voida hyvin. Haluan pystyä syömään terveellistä ruokaa riittävästi (eli paljon) – lihomatta, eli kulutuksen pitää olla tasapainossa sen kanssa. Haluan hahmottaa itseni ja tuntea olevani kokonainen ihminen. Sillä ilman että hahmottaa itsensä fyysisesti – se ei ole elämää ihmisenä. Parantuneen suorituskyvyn ohella siinä sivussa tulee kiinteytyminen eli parantunut estetiikka, mutta se on vain mukavaa seurausta – ei syy, eikä riitä motiiviksi.

 29. Mä haluan olla oma itseni, silloin tiedän voivani hyvin. Toki olen nytkin onnellinen, mutta en koe olevani omassa kehossani, siihen on vielä vähän matkaa ja se tekee minusta vieraan itselleni. Onnellinen, terve ja oma itseni, tunnistan sen tilan kyllä, kun se matka on tehty. Vaatiihan se malttia, kovaa työtä, mutta mitä sitä ei itsensä eteen tekis, jos se on oma ja samalla koko perheen etu.

 30. Aina kun harrastan liikuntaa, syön hyvin ja pidän huolta itsestäni, on aivan sama miltä peilikuva näyttää, sillä korvien väli on kunnossa, energiaa riittää ja hymy on kasvoilla. Huolenpidon tuoma itsevarmuus ja eloisuus on paljon tärkeämpää mulle kuin vatsan litteys. Lisäksi pidän kauniina hyvin erilaisia naisvartaloita – pitkiä, lyhyitä, timmejä, reheviä, hoikkia, lihaksikkaita – kunhan vartaloista näkee että niitä rakastetaan ja niistä pidetään huolta 🙂

 31. Tasapainoa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin .Fibromyalgiaa sairastavana se on välillä todella haasteellista…kipu ja mielialan vaihtelut kulkevat nii käsikädessä. Pienetkin onnistumiset arjen askareissa tuo hyvän mielen. Olen oppinut olemaan armollinen itseni kanssa…muuta liikailokin on hyväksyttävä. Aurinkoista syksya kaikille ♡

 32. Haluan onnen, elämän pieniä ja suuria hetkiä. Haluan voida hyvin ja olla paras versio itsestäni. Tasapainoa ja kohtuullisuutta, niin liikunnassa, terveydessä kuin elämässäkin. Haluan, että minulla on aikaa toteuttaa itseäni ja aikaa olla läsnä myös muille.

  Kaunista syksyä! <3

 33. Haluan olla terve ja vahva. Haluan joskus vielä kävellä käsilläni ja vetää lisäpainoleukoja ihan tekemisen ilosta. Haluan kiivetä portaita tai juosta intervalleja. Haluan kantaa kolmea kauppakassia toisella kädellä ja kahta lasta toisella. Haluan olla sen verran fitti, että normaalin kokoiset vaatteet istuvat päälle kiristämättä ja puristamatta, mutta sikspäkkiä tai tiukkoja pakaroita en tavoittele niiden itsensä vuoksi.
  Haluan myös syödä hyvin, joten rasvaton raejuusto ja kuiva kanasalaatti eivät ole vaihtoehtoja. Kaiken tekemisen ja syömisen tavoitteena on hyvä olo ja hyvä mieli, ei mikään ulkoa annettu malli. Tämän esimerkin voin toivottavasti antaa myös lapsilleni. En halua olla samanlainen ikuinen Painonvartija-äiti ja jojolaihduttaja, kuten oma äitini oli.

 34. Tahdon hengittää! Kyllä kai se on mielenrauhaa mitä eniten toivoo, mielen tasapainoa. Toivottavasti kaikkea haluamaansa ei tarvitse peilata ulkonäön kautta. Vaan olemalla tässä ja nyt. Hengittämällä sateen tuoksuista ilmaa tai sitten jos on jotain tekemässä, tekee sitä ilolla vaikka joskus olis vaikeetakin. Jotain tavoitteitakin pitää olla (ehkä?), mutta niitä pitää pystyä muuttamaan. Nykyään tämä paineiden kirjo on hirvittävä. Jokainen “hyvää tahtova” kannattaa omaa aatettaan ja tekee siitä bisnestä. Tämän päivän gurut lähtevät tuohon rasvattomaan naisihanteeseen mukaan. Ja tarjoavat juuri sitä mitä väittävät vastustavansa. Trimmattua kroppaa, lihaksia ja ruoka-ohjeita. Pitää olla sitä ja tätä… pitää tehdä sitä ja tätä, mut ei ainakaan tuota. Minä rastin paikallisen kuntosalin kalenterista ne jutut joita haluan tehdä, kokkaan äidin ja omien oppien mukaan, istun keinutuoliin ja kudon sukkaa, rapsuttelen koiraa, kuuntelen sateen ropinaa kattoon ja taukoaa se tai ei, niin menen metsään kävelemään ja haaveilen ihan tavallisesta arjesta:

  http://www.astro.fi/forum/index.php?action=printpage;topic=15818.0

 35. Haluan voida hyvin henkisesti ja fyysisesti ja ne kulkevat mielestäni käsi kädessä. Ja se mikä on “voida hyvin” on varmasti hyvinkin henkilökohtaista, jokaisella on omat arvot siinäkin asiassa! Ja pitääkin olla!!!! Itselleni liikunta monessa muodossa, terveellinen ravinto, mietiskely, rakkaat ihmiset ja luonto tarjoavat sen mitä tarvitsen voidakseni hyvin <3

 36. Haluan olla terve ja hyvinvoiva 🙂 Ennen tavoittelin alhaista rasva% ja tietynmallista kehoa, mutta olen jotenki huomannut, että se ei ole kuitenkaan ratkaisevaa, että miltä näyttää vaan miltä tuntuu. Mutta se mitä eniten tahtoisin olisi se, että pystyisin kehittämään itselleni rutiinin siitä, että syön vain sitä ruokaa mistä minulle tulee hyvä olo. Nyt liian usein ja liian kiireessä nappaan jonkun “helpon ja nopean” vaihtoehdon joka ei sitten kuitenkaan palvele tarkoitusta. Lisäksi jotenkin pää ja keho on ristiriidassa. Pää (mieliteot) sanoo, että tarvitsen tätä ja keho taas näyttää syömisen kautta, että se tarvitsee jotain muuta. Kun saan työstressin, pään ja kehon balanssiin niin uskon, että olen juurikin sitä mitä olen aina halunnut olla. 🙂

 37. Haluan rakastaa, ja tulla rakastetuksia. Haluan jaksaa, mutta oppia myös ymmärtämään ettei aina tarvitse jaksaa. Joskus voi vain olla. Haluan olla treenattu, itsestään huoltavapitävä, terveydestään välittävä, hyvä puoliso. Kukapa meistä ei ihailusta pitäisi.

 38. Minä haluan olla energinen ja iloinen. Terve. Juosta kovaa. Tuntea. Antaa itseni tuntea. Uskoa itseeni, niin usein kuin vain osaan 🙂

 39. Haluan toimivat polvet, lisää voimaa ja hyväkuntoisen ihon. Keskimmäinen on ainut mihin osaan itse vaikuttaa.

 40. Tasapaino, terveys ja hyvinvointi kaikilla elämän osa-alueilla, siinäpä ne tärkeimmät ovat.

 41. Haluan olla onnellinen! 🙂

  Terveys ja hyväolo ovat onnellisuuden osa-alueita. Terveenä on helpompi olla onnellinen. Toimiva ja tanssiva kroppa tekevät minut myös onnelliseksi. Tanssi on onnea!
  Ystävät ja perhe tuottavat myös onnea.
  Joskus olen onnellinen myös suklaasta tai vaikka jäätelöstä.
  Onni onkin itsensä kuuntelemista. Sen tekemistä, mikä tuottaa henkistä hyvää. Se on rentoutta suorittamisen sijasta, se on itseilmaisua ja valintoja hetkessä. Onnea on olla virheitä tekevä ihminen.

 42. Haluan että mieleni on rauhallinen ja kehoni tuntuu elävältä, vahvalta ja sileältä (juu nou, muhkuraton).
  Haluan olla tyytyväinen tekemiini valintoihin.

 43. Haluan olla tasapainoinen,
  iloinen, ryhdikäs, kunnon nainen.
  Tahdon jaksaa tanssia, ja lastani kantaa,
  ja kesällä juosta pitkin hiekkarantaa.
  Bikineissä tietenkin, tai tiukassa pikkumekossa,
  tärkeintä kuitenkin kaikesta, on tuntea olevansa elossa.
  Vaikka ikä painaa ja istun koko päivän,
  tuo tehokas treeni kasvoille hymynhäivän.
  En tahdo joutua leikkaukseen, tai pyytää apua masennukseen,
  kun liikunnan ilosta voi nauttia ihan huvikseen.
  Kun sisäisen rauhan saanut on, ei pikku virhe kehossa haittaa,
  raskaat painot kun nousee, kyllä elämä hyvältä maittaa! 🙂

 44. Haluan mahtua kaikkiin kaapissa oleviin kivoihin mekkoihin, joihin en ole mahtunut muutamaan vuoteen. Tahdon olla paremmassa kunnossa, juosta kovempaa ja pidempään. Tahdon hyvän ihon, ja että mun parisuhde pysyy onnellisena.

 45. Haluaisin viisi kiloa pysyvästi pois kropastani. Liikun, treenaan suht aktiivisesti, mutta välillä tulee esim kesätaukoja. Se näkyy heti tässä kropassa. Oma ulkonäkö ei ole se itsetarkoitus ja tie onneen, ehei. Mutta jos itse ei viihdy, kunnes taas saa treenivaiheen päälle. Hyvän olon huomaavat myös läheiset 🙂 Tämän myötä toivoisin pysyväni terveenä pitkään ja saavani iloita perheeni ja läheisteni kanssa

 46. Haluan sopivasti notkeutta, voimaa ja kestävyyttä. Terve, toimiva keho tekee arjesta helpompaa ja liikunta on ennaltaehkäisevä mielialalääke. Onni löytyy sisältä päin.

 47. Haluan pystyä tehdä juuri sitä mitä mieleen pälkähtää. Haluan pystyä kierimään ja pyörimään nurmikolla, haluan kieppua lapsen kanssa leikkipuistossa. Toki mieluinen runko ei ole pahasta, sillä haluan pystyä ottamaan vaatekaapista mitä tahansa vaatteita, jotka istuvat päälle; ei olisi niitä tavoite farkkuja ja paitoja. Ehkä kaikkein eniten haluan elää itselle täydellistä elämää ja olla onnellinen kaikesta mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan!

 48. Haluan voida hyvin ja tuntea oloni vahvaksi. Tämä merkitsee minulle tällä hetkellä onnettomuudesta kuntoutumista ja päivittäisen liikunnan aloittamista heti kun siihen on lupa ja mahdollisuus. Liikkuminen ja hyvä ruoka tekee ihmisen onnelliseksi.

 49. Haluan olla onnellinen ja voida hyvin. Hauan pitää hyvää huolta tästä ainoasta kropastani niin, että olen toiminta- ja liikuntakykyinen vielä vuosikymmenien päästä. Haluan elää täyttä elämää hyvävointisena ja hyväkuntoisena.

 50. haluan jaksaa, pystyä ja uskaltaa.
  olla kestävä ja vahva. henkisesti ja fyysisesti.
  ja viis välittää siitä mitä muut minusta haluavat!

 51. Haluan olla toimiva, sekä mieleltä että kropalta. Jumitus ja jäykkyys ovat pahasta. Toimimista tarvitsen siihen, että voi toteuttaa itseäni työssä (mieli) ja harrastuksissa (keho), eli liikkuen luonnossa jalan, pyörällä, hiihtäen, kiiveten. Kumpikin tukee sitten toistaan.

 52. Minä haluan olla minä, tuntea itseni ja tietää mitä haluan. Kuulostella ja oppia tuntemaan kehoni ja sisimpäni ja ajatukseni. Sitä kautta tulen hyvinvoivaksi ja pysyn terveenä ja osaan ehkä tehdä oikeat, minulle sopivat valinnat ne saavuttaakseni.

 53. Ennen kaikkea haluan pysyä terveenä ja läsnä perheeni ja erityisesti lastemme elämässä mahdollisimman pitkään. Haluan pystyä toteuttamaan haaveitani (joista yksi, puolimaraton toteutumassa ensi kuussa) sekä pystyä kannustamaan nuorisoa toteuttamaan unelmiaan. Haluan muistaa liikkumisesta johtuvan hyvänolon tunteen, joka tiettävästi auttaa minua olemaan muitakin kohtaan parempi ihminen ja samalla pitämään itsestäni tällaisena kuin olen.

 54. Fyysisesti haluan “löysät pois”, ja löysyys saisi siirtyä sinne henkiselle puolelle… eli haluan lisää rentoutta ja kykyä nauttia elämän pienistä iloista!

 55. Haluan olla ja olen MINÄ. Joskus huomaan tarpeen olla vahvempi kuin olen, siksi vahvistan itseäni fyysisesti treenamalla ja liikkumalla. Henkisesti haastaan itseäni opiskelemalla työn ohessa ja kehittämällä itseäni, oppimalla uteliaana uutta. Perhe ja ystävät tuovat elämääni paljon iloa ja onnellisuutta ja uskon että minäkin tuon sitä muille 🙂 Tekemällä hyvää saa aikaan hyvää <3 Joskus väsyttää tai laiskottaa, ja toisinaan välillä (harvemmin) voi vähän ketuttaakin, pääasia on kuitenkin, että elämästä nauttii, enkä anna muiden odotusten ja vaatimusten hukuttaa sitä ihmistä joka olen! Jokainen on kuitenkin päänsä sisällä ja kropassaan oma itsenäinen yksilö. Vuodet ovat tietysti tuoneet minullekin itsevarmuutta, enkä aina ole ollut niin sinut itseni kanssa, mutta nyt koen vahvasti olevani 🙂

 56. Tätä olen pohtinut viimeisen vuoden ajan ja yrittänyt etsiä mikä motivoisi ja kantaisi läpi elämän. Tällä hetkellä haluan harjoittaa kropan hallintaa ja oppia tuntemaan kehoani kokonaisvaltaisesti. Kuinka sitä voin liikuttaa kokonaisvaltaisemmin. Haluan vahvan kropan ja liikkua siten mikä on hyödyksi arjessani. Vuosikausia kävin punttiksella, jäykkä kroppa ja päänsärky seurauksena. Nyt treenien muututtua elastisempi ja notkeampi. Treenitavoitteet muuttuneet ulkonäöstä treenin sisältöön. Motivoivaa ja paljon hauskempaa!

 57. Haluan olla vahva ja herkkä, kaunis ja kova, rakastava ja oikeudenmukainen itselleni sekä muille. Haluan olla esimerkkinä pienille naisen aluille, en valmiista naiseuden mallista, vaan itsenäisesti ajattelevasta, itsevarmasta, nöyrästä ja kauniista naisesta.

 58. Haluan joskus tulla äidiksi, joten haluan pitää itsestäni huolta sekä henkisesti että fyysisesti. Haluan näyttää upealta ja hyvinvoivalta koko elämäni loppuun saakka.

 59. Haluan olla henkisesti tasapainossa vaikka olisinkin ajoittain tasapainoton. Haluan myös olla voimakas, jäntevä, jaksava, innostuva ja iloinen. Ja silti itselleni armollinen ja hyväksyvä.

 60. Haluan olla terve, hyvässä kunnossa, vahva ja elinvoimainen mielellään niin kauan kuin elän. Haluan nauttia juoksemisesta ja salitreenistä sekä ihan mistä vaan, missä kehoa tarvitaan, vaikka arkisesti portaiden kiipeämisestä ja mattojen . On ihana, kun henki kulkee ja kintut kipittävät voimakkaina ja kantavat pitkään. En ole enää iältäni ihan eilisen teeren tyttö ja silloin, kun jaksan hoitaa kuntoani hyvin, tunnen itseni parempivointiseksi, onnellisemmaksi ja iloisemmaksi sekä kyllä – kauniimmaksi- kuin kaksikymppisenä. Haluan myös näyttää säteilevältä ja sporttiselta, ryhdikkäältä ilman mahamakkaroita tai jenkkakahvoja. Sekin lisää hyvää oloa huomattavasti, kun on mukava katsoa peilliin ja pukeutua lemppariasuun. Mietin, että sen ajan, minkä olen poissa läheisiltäni salilla tai juoksupolulla, annan heille takaisin sekä laadukkaampana itsenäni, kun jaksan olla hyväntuulinen että myös jatkoaikana elämäni loppupäästä, kun terveenä ja hyväkuntoisena pysyminen mitä todennäköisimmin palkitsee muutamalla lisävuodella tällä planeetalla. =)

 61. EDIT: Haluan olla terve, hyvässä kunnossa, vahva ja elinvoimainen mielellään niin kauan kuin elän. Haluan nauttia juoksemisesta ja salitreenistä sekä ihan mistä vaan, missä kehoa tarvitaan, vaikka arkisesti portaiden kiipeämisestä ja mattojen nostelusta ulos tuulettumaan . On ihana, kun henki kulkee ja kintut kipittävät voimakkaina ja kantavat pitkään. En ole enää iältäni ihan eilisen teeren tyttö ja silloin, kun jaksan hoitaa kuntoani hyvin, tunnen itseni parempivointiseksi, onnellisemmaksi ja iloisemmaksi sekä kyllä – kauniimmaksi- kuin kaksikymppisenä. Haluan myös näyttää säteilevältä ja sporttiselta, ryhdikkäältä ilman mahamakkaroita tai jenkkakahvoja. Sekin lisää hyvää oloa huomattavasti, kun on mukava katsoa peilliin ja pukeutua lemppariasuun. Mietin, että sen ajan, minkä olen poissa läheisiltäni salilla tai juoksupolulla, annan heille takaisin sekä laadukkaampana itsenäni, kun jaksan olla hyväntuulinen että myös jatkoaikana elämäni loppupäästä, kun terveenä ja hyväkuntoisena pysyminen mitä todennäköisimmin palkitsee muutamalla lisävuodella tällä planeetalla. =)

 62. Itse haluan olla terveen näköinen ja että kroppani on toimintakykyinen ja tarpeeksi vahva 😉

 63. Haluan olla terve ja hyvin voiva. vaikka kuinka treenaisin ja muokkaisin kroppaani ulkoisesti en olisi siihen koskaan tyytyväinen, jos sisälläni on särö. Sisäinen hyvä olo ja tyytyväisyys kumpuaa ulospäin.
  Sporttinen kroppa on ihanteeni.

 64. Ennen kaikkea muuta haluan olla terve! Mitä kroppaan tulee, haluan olla sellaisessa kunnossa, että mulla itselläni on hyvä olla. Hyvän olon kehossa on sopivasti lihasta ja peiliin katsoessa näyttää hyvältä ja sopusuhtaiselta.

 65. Minä haluan, ettei minun yksikään onnellisen elämän valkeneva aamu mene pilalle sen takia, että minulla on makkara mahassa tai muhkua reidessä. Olen tyytyväinen elämäni kaikkiin muihin osa-alueisiin (pää on kasassa ja mielenrauha hallussa ja mitä näitä nyt on) ja siksi tympääntynyt itseeni, että annan noin pienen asian vaikuttaa. Ja koska tiedän, että se vaikuttaa niin tavallaan se ei olekaan pieni ja parasta hoitaa se makkara pois. Ekaks ehkä leivän päältä niin lähtee se sitten siitä uumaltakin. Pinnallista ehkä, mutta eipä haittaa. Viimein onneksi myönnän sen itellenikin ja olen ajatellut, että juuri se on avain onnistumiseen.

 66. Haluan olla terve ja hyvin voiva. vaikka kuinka treenaisin ja muokkaisin kroppaani ulkoisesti en olisi siihen koskaan tyytyväinen, jos sisälläni on särö. Sisäinen hyvä olo ja tyytyväisyys kumpuaa ulospäin. Sporttinen kroppa on ihanteeni.

 67. Haluan olla terve vielä vanhanakin ja pysyä virkeänä ja elinvoimaisena, jotta jaksan harrastaa kaikkea itseäni kiinnostavaa, joka pitää mieleni virkeänä sekä antaa tilaa rakastaa elämista ja kaikkea elämiseen liittyvää toimintaa. Fyysisesti haluaisin olla sporttisempi, olen pitänyt liikunta taukoa, sillä minulla oli ns. liikuntaähky, joka nyt tuntuu ohimenneeltä, onneksi! Olen hankkinut uimakortin vuosikorttimallia sekä ilmoittautunut Pilatekseen ,joka alkaa syyskuussa, toivon näin pääseväni alkuun sporttisemmasta elämäntavasta, joka joskus kuului olennaisesti elämääni ja sai minut jaksamaan vähän kaikessa paremmin.Nyt olen astunut mielestäni oikealle polulle tässä elämänvaiheessa.

 68. Haluan olla rauhallisempi, stressivapaampi ja varmempi – olen kokenut joogan ja salireenamisen auttavan siihen. Iloisuutta löytyy omasta takaa, mutta lisää sitä ei ole ikinä pahitteeksi!

 69. Haluan pystyä kantamaan kauppakassini itse mahdollisimman pitkään ja hoitamaan peruselämän omilla jaloillani kävellen, käsilläni kirjoittaen ja suullani puhuen. Toisin sanoen, haluan pysyä terveenä. 🙂

 70. Haluan olla iloinen ja positiivinen jakaa sitä muille. Tavoitteena saada vatsani kuntoon ja sen myötä lisää lihasta ja voimaa, muuttuu kroppa tai ei 🙂

 71. Hyvä olo näkyy ja tuntuu. Riittävästi unta, liikuntaa, hyvää puhdasta ravintoa, ihania ihmisiä ympärillä.. Kaikella on positiivinen vaikutus omaan itseen ja muihin.

 72. Haluan olla terve, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ulkonäköseikoista yritän olla välittämättä.

 73. Haluan itse terveyttä niin sisäisesti kuin ulkoisesti 🙂 Kun sisäisesti on kaunis niin on myös ulospäinkin 🙂

 74. Haluan olla hyvä, omistautuva ja rakastava äiti sekä hyvä puoliso ja emäntä kissalleni. Haluan hyväksyä vartaloni sellaisena kuin se on, kehittäen sitä kuitenkin samalla niin, että se olisi mahdollisimman kivuton. Haluan saada lisää voimaa, kykyä rentoutua ja paremmat unenlahjat.

 75. Toivoisin olevani onnellinen sellaisena kuin olen ja itseni kanssa, pyrin arvostamaan tervettä ja toimivaa vartaloani sen sijaan että soimaisin itseäni etten ole aivan viimeisimmän suuntauksen mukainen. Jos tavoittelee onnea toisten hyväksynnän, tai pelkän oman ulkokuoren kautta löytää aina jotain mihin ei ole tyytyväinen. Toki voi aina työstää ja kehittää itseään eikä tarvitse luovuttaa ettei sen edessä ettei voisi muuttua, mutta jos onnea etsii muista ihmisistä tai ulkoisista asioista ei se ole ikinä pysyvää. Toki sitä aina vähän vahvempi voisi noin muuten fyysisestikin olla.

 76. Haluan olla tyytyväinen elämääni ja ulkoiseen minääni. Kunhan vauva syntyy haluan ottaa kroppaani haltuun hallitusti, pienillä ja fiksuilla teoilla, toivoen että se on valmis ottamaan vastaan seuraavan raskauden mahdollisimman pian. Haluan siis kantaa lapseni vahvassa ja terveessä kropassa ja nauttia siitä ilman paineita ulkoisesta muutoksesta. Siinä onkin minulle haastetta!

 77. Tätä olen paljon pohtinut viime aikoina. Ennen urheilin hulluna ja tarkkailin jokaisen suupalan. Ajattelin että olen paljon onnellisempi kun saan ne muutamat ylimääräiset kilot pois ja sikspäkin, pyöreät olkapäät ja pepun. Nyt olen tajunnut että ei ne ulkoiset asiat niinkään tee onnelliseksi vaan kaikki lähtee sisältä. Liikun edelleen ja yritän syödä terveellisesti, mutta vain siksi että liikunnasta tulee hyvä mieli ja voin paljon paremmin kun syön terveellisesti. Haluan siis olla terve, hyvinvoiva, vahva, iloinen ja onnellinen!

 78. Haluan olla terve ja hyvässä kunnossa niin, että pystyn fyysisesti tekemään kaikki ne kivat asiat, mitä mieleeni juolahtaa. Huolimatta tähän mennessä kertyneistä vuosista ja huolimatta niistä vuosista, jotka tulevat kertymään. Toivottavasti monta. 🙂

 79. Haluan löytää tasapainon painonhallintaan.
  Haluan voida sisäisesti hyvin, jotta voin voida ulkoisestikin hyvin 🙂

 80. Haluan olla vanhanakin hyvässä kunnossa ja tyytyväinen omaan elämääni. Takaraivossa painaa omien vanhempieni alkoholismi, huonot elämäntavat ja erittäin huono kuntoisuus (tekonivelet, keuhkoahtaumat jne). Itse en halua kokea samaa kohtaloa. Haluan vielä vanhanakin olla siinä kunnossa että pärjään omillani ja voin harrastaa ja matkustella miten haluan. Ulkonäköpaineita ei ole koska olen aina ollut hoikka. Joskin teininä olin niin hoikka, että salin avulla sain itselleni edes jotain massaa..olihan sekin tavallaan silloin tavoitteena 🙂 saada lihaa luitten ympärille. Mutta kyllä se pääsyy on voida hyvin ja elää yli 100 vuotiaaksi 🙂

 81. Haluan näyttää ulospäin siltä, mitä sisällä tunnen olevani. Haluan näyttää dynaamiselta, reippaalta, hyvältä, nuorelta ja kauniilta.

 82. Haluan pysyä terveenä ja hyväkuntoisena ja olla sinut vartaloni kanssa. Fitness-vartaloa en tavoittele, vaan kroppaa, jossa on hyvä olla ja joka näyttää omaan silmääni hyvältä. Haluan myös olla “terve” esimerkki pienelle tytölleni, sillä ulkonäköpaineita nykymaailmassa kohtaa ihan tarpeeksi oman kodin ulkopuolella.

 83. Haluan näyttää hyvältä ja tuntea oloni hyväksi. Allekirjoitan hyvin pitkälle sen mitä Sami Sundvik kohublogissaan allekirjoitti. Itselleni tärkeää on lihaksikas vartalo. Vasta, kun olen tavoitteessa, olen tyytyväinen. Rakennan vartaloani lähinnä itseäni varten, mutta toki on tärkeää myös, että oma kumppani on minuun tyytyväinen. Olen valmis tekemään töitä vartaloni eteen. Olen sitä tehnyt jo pitkään ja matka jatkuu. Yksi lisämotivaattori on huonossa kunnossa oleva selkäni. Haluan hyvä fyysisen kunnon avulla pitää itseni mahdollisimman toimintakykyisenä ja terveenä. Ja vaikka vaadin itseltäni paljon teen sen hymyssä suin – en hampaat irvessä. Enkä oleta, että muut eläisivät niinkuin minä :).

 84. Haluan olla terve, rohkea, onnellinen ja tyytyväinen itseeni sisäisesti ja ulkoisesti 🙂

 85. Hiphei!
  Iloa, eloa, unta, elinvoimaa! Tykkään treenata, tallustaa terveenä, syödä terveellisesti ja voida hyvin. Silloin ei kiukku iske, eikä tarvitse hammasta purra! Jee!

 86. Minun mielestä elämän tarkoitus on rakastaa. Jotta pystyn toteuttamaan tätä tarkoitusta mahdollisimman hyvin, pitää minun voida hyvin ja rakastaa itseänikin. Tämä nainen siis haluaa voida hyvin kokonaisvaltaisesti ajateltuna. Hyvinvoivana olen parempi äiti, puoliso, tytär, sisko, ystävä, työntekijä…

 87. Haluaisin toimivan selän ja pystyä treenaamaan tavoitteellisesti voimaa itselle. Nyt se ei selän takia onnistu kuten haluaisin. Syyskuussa selviää voiko asialle tehdä mitään… Jos ei en tiedä mitä teen…

 88. Minä haluan olla tyytyväinen siihen, mitä nään peilistä. Haluan, että mulla on hyvä olo, enkä moiti itseäni jokaisesta suupalasta minkä syön. Tottakai haluan sen fitin bodyn ja kaikkea muuta kivaa, mutta olen jo ollut siellä, enkä silloinkaan ollut tyytyväinen. Ja toisaalta, vaikka haluaisin olla tyytyväinen itseeni, on kuitenkin evoluutiommekin edellytys olla koko ajan vaativa itselleen ja haluta kehittyä. Yritä tässä nyt sitten olla nainen ja vielä tyytyväinen itseesi. Mä haluan kuolla terveenä, äkkiä, enkä sairastella viimeistä 20 vuotta ja kuolla hitaasti kituen. Mä haluan pystyä leikkimään ja touhuamaan mun lasten kanssa ilman, että hetken päästä hengästyttää. Mä haluan mennä kyykkyyn ja nousta portaita ilman ongelmia. Mä en halua olla katkera keski-ikäinen, joka vetoaa siihen että aineenvaihdunta hidastuu vanhetessa. Mä haluan elää ja olla onnellinen!

 89. Näin tällä viikolla leffan Kesäkaverit. Siinä Iina Kuustonen oli just niin ihana, urheilullinen, räväkkä, herkkä ja nöyrän itsevarma. Sellainen nainen haluan olla: just ihana kaikkine kulmikkuuksineni. Asenne pitää olla kohdallaan ja treenit sen mukaisia kuin mihin energiat antaa periksi.

 90. Haluan rakastaa kroppaani,oli siinä kiloja hiukan liikaa tai ei. Haluan olla virkeä ja hyvä kuntoinen,rakastaa olemista ja perhettä.
  Haluan olla Nainen. 🙂

 91. Kyllä treenaus tuo paljon hyvää mieltä ja positiivista energiaa & sen avulla pystyy purkamaan paineita ja stressiä rakentavasti. Että tuo on varmaan se motivaattori numero 1. Joku ulkonäköasia voi sitten tulla kaupan päälliseksi 🙂

 92. Haluan olla laiha. Haluan olla urheilullinen. Haluan olla rikas. Haluan olla äiti. Haluan uuden auton. Haluan uuden talon. Halujen ja haaveiden lista loputon….. Mutta ennen kaikkea haluan ja tarvitsen potkun persiille ja sanomaan että tee aisialle jotain. mitään et saa tekemättä. Haluan sen itsekkyyden että minä pystyn.

 93. Kerron kuitenkin, vaikka tiedän, että rapa lentää! Savolaiset pyytävät varuilta anteeksi puheitaan etukäteen, ettei tarvitse sitä jälkikäteen tehdä 😉 “Nainen on kukkaron kiirastuli ja sielun helvetti, miehelle.” Engl. sananlasku. Miehen ulkonäöllä ei ole niin väliä, kunhan on paksu lompsa, sillä voi korvata monta asiaa. Vahva nainen haluaa kiltin miehen (joskus naisen), sillä samalle tunkiolle ei mahdu kahta kukkoa. Heikko nainen haluaa tietysti vahvan miehen, jonka selän taakse voi piiloutua ja pitää miestä äänitorvena. Mies on pää, vaikka nainen sitä kääntelee.

 94. Syömishäiriöstä parantumisessa keskeisenä osana minulle oli ulkonäköpaineiden unohtaminen ja siihen keskittyminen mitä kropalla voi tehdä.
  Haluan hyvän lihaskunnon, joka tukee terveyttä ja hyvää oloa. En halua olla lihaksikas. Haluan pystyä kiipeämään jälleen ensi kesän vaellusretkillä vuorelle. Haluan jaksaa polkea pyörällä työmatkat. Haluan jaksaa harrastaa erinomaista seksiä mieheni kanssa! 😀

 95. Mä haluan hyväkuntoisen ja fyysisesti koviin juttuihin kykenevän kropan. Kauniit ja esiin piirtyvät lihakset tulee siinä sivussa hyvänä bonuksena.

 96. Haluaisin olla fyysisesti yhtä terve kuin tähänkin saakka, lievästä ylipainosta huolimatta. Mieleltäni haluaisin olla iloisempi ja huolettomampi, ja nukkua hyvin. Haluaisin säilyttää sarkastisen huumorintajuni elämäni loppuun saakka, sillä hyvä huumori ja itselleen nauraminen on minusta tärkeämpää kuin kaunis ulkonäkö.
  Ikä on kai tuonut realismia omiin pyrkimyksiin ;).

 97. Ihana ketju ja terkut Turkista! Haluan voida henkisesti ja fyysisesti hyvin, olla rakastava ja energinen äiti tyttärelleni. Haluan syödä monipuolisesti, ilman minkäänlaisia ihme dieettejä tai tiettyjen ruoka-aineiden karttamista. Haluan jaksaa työssäni ja vapaa- ajallani. Haluan selkäsairaudesta huolimatta voida hyvin, ilman kipuja. Haluan liikkua, nauttia ja elää elämän kaikki kirjot. Ilot ja surut, onnistumiset ja menetykset. Tuntea ja välittää. Rakastaa. Värisevää sielua ei saa tallata.
  Rakkauden rasvaprosentti oli osuva juttu osaltasi. Olen viimeaikoina paljonkin pohtinut tätä omassa työssäni ja ihmisiä tavatessani, tätä nykymaailman meininkiä katsoessani, ihmisten suorituspaineita, ulkonäkökeskeisyyttä ja tietynlaisen minä keskeisyydestä temmellystä. Arvostan naisen näkökulmaa ja tukea naisten ymmärtäjänä ja tsemppaajana- paljon, paljon enemmän kuin miesten. Enemmän kosketuspintaa ja todellisuusperää, kyseiseen teemaan viitaten.
  Kiitos Kukka blogistasi, olen ottanut vinkeistäsi omaan elämääni sen minkä olen kokenut itselleni hyväksi. Pikku paloja, sieltä sun täältä. Blogisi on ainut ” hyvinvointi, sportti, ravinto” sellainen tässä blogien viidakossa, mitä haluan lukea. Äitisi tarina on tietynlainen esikuva: rakasta ja hikoile. – toivoo Eija, nainen, äiti, lääkäri, ryhmäliikunta ohjaaja

 98. Minä haluan näyttää terveen esimerkin lapsilleni, etenkin tyttärelleni, ja teen se parhaiten pitämällä huolta itsestäni. Kolme ällää – liikunta, lepo ja luoka, viimeisin kirjoitetaan ärrällä. En halua jatkaa parin edellisen sukupolven “hyi kun olen läski” -marinaa, ja olenkin päättänyt, että lapseni eivät tule kuulemaan minun kommentoivan itseäni tai toisia ihmisiä negatiiviseen sävyyn.

  Tavoittelen siis tervettä, liikkuvaa, liikunnallista kehoa ja tervettä itsetuntoa. Tavoitteeni on olla tyytyväinen ja antaa tyytyväisyyden näkyä myös muille.

 99. Haluan voida hyvin, tuntea itseni voimakkaaksi ja olla onnellinen. Siihen on tarvittu terveellisempi ruokavalio sekä jumppaa, kahvakuulaa, HIIT treeniä ja joogaa ja tietty paljon unta. Näillä elämäntavoilla vartalosta on muokkaantunut mukavan lihaksikas ja hoikka, mutta mulla se ulkomuoto on tullut vain sivutuotteena. Vaikka tuntuuhan se mukavalta jos joku vaate näyttää kivalta päällä tai jos tuntee itsensä seksikkääksi 🙂

 100. Haluan ensisijaisesti olla elämääni tyytyväinen. Tämä koskee niin fyysistä kuin psyykkistä oloa. Näihin sitten sisältyykin esim. kaikki:-)

 101. Nautin tästä päivästä ja iloitsen omasta olosta sekä ihanista ystävistä juurikin näin se menee

 102. Itse ihannoin mahdollisimman kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluan ja pyrin olemaan rehellinen ja armollinen itselleni, tavoitellen kuitenkin kehitystä ja oppimista. Haluan olla onnellinen omassa kehossa. Näen, että tähän tavoitteeseen kuuluu mahdollisimman paljon hyviä ravintovalintoja, riittävästi liikuntaa ja lihasvoiman kehittämistä, hyvää unta, nauruntäyteisiä hetkiä, stressinhallintaa, itsensä toteuttamista, haaveiden tavoittelua. Pieniä valintoja päivittäin kohti elämäntapaa….Polku joka vie kohti mahdollisimman pitkää ja tervettä elämää ilman kremppoja. Terve mieli, sielu ja keho kaikki balanssissa. Sitä minä haluaan. Ei meillä ole kun tämä yksi keho, niin siitä pitää pitää hyvästi ja lempeästi huoli. Ulkonäollisesti tykkään, että on voimaa ja virtaa tehdä tätä kaikkea ja mielellään niin ettei ahdista/kiristä omat normaalikokoiset vaatteet ;D

 103. Haluan olla. Terve ja onnellinen. Fyysisesti ketterä, voimakas ja notkea. Energinen ja positiivinen ihminen.

 104. Jos yhdellä sanalla kuvaisi, millainen haluan olla niin se on energinen. Elämä on vähän kuin oravanpyörä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Energisenä jaksaa tehdä asioita, jotka johtavat fyysiseen hyvinvointiin ja myös asioita, jotka vaikuttavat henkiseen olotilaan.

 105. Mitäkö nainen haluaa..? Tämä nainen haluaa olla vahva niin fyysisesti ja henkisestikin, näyttää myös ulkoisesti siltä ja olla samaan aikaan naisellinen. (Ja tietenkin vetää se satanen sieltä maasta ja vedellä puhtaita leukoja ;D)
  Ennen kaikkea olla terve ja sädehtiä hyvää oloa sekä iloa niin, että läheiset ja muutkin saavat siitä nauttia! Voittaa jo vuoden verran vaivannut masennus ja löytää uudelleen entistä ehompi itsensä.. Suunta on jo oikea 🙂

  Mukavaa alkavaa syksyä kaikille!

 106. Puoli vuosisataa kun pian on mittarissa niin ulkonäköä tärkeämmäksi on selvästi tullut lihaskunto, haluan riittävän vahvat lihakset, jotka tukevat koko kehoani. Haluan myös jatkossa solmia kengännauhani niin, ettei tarvitse istua penkille – elastisuus ja riittävä notkeus kropassa on minulle tärkeitä. Muutaman kilon painonpudotus ei olisi kuitenkaan pahitteeksi a) ulkonäön b) karderobin ja c) terveysvaikutusten vuoksi.

 107. Hyvää oloa kokonaisvaltaisesti. Lopetin vuosi sitten tupakoinnin ja sen jälkeen koko kroppa on mennyt sekaisin, sen jälkeen olen tavoitellut tasapainoa koko keholle, niin vatsalle kuin iholle ja mielelle. Monesta asiasta on pitänyt luopua hyvinvoinnin vuoksi, osa on ollut erittäin haastavaa 😀

 108. Haluaisin löytää itseni. Hukkasin jotain oleellista muutamia vuosia sitten ja sen jälkeen olen ollut kuin muukalainen vieraassa maassa. Mieli on vieras ja kroppa ei tunnu omalta. Tämä en ole minä. Toivoisin löytäväni itsestäni vahvuutta muuttaa asioita sekä ulkoisesti että sisäisesti, ne kun tuntuvat synkronoituneen. Henkisen hauiksen lisäksi olisi syytä saada myös sitä fyysistä, muuten tämä alus haaksirikkoutuu käyttökelvottomaksi ennen aikojaan.

 109. Haluan olla terve. Ihan päästä varpaisiin.

  Haluan saada päästäni pois loputkin pinttyneet syömishäiriön rippeet, eli vanhat käytöstavat ja ajatusmallit, jotka heikkona hetkenä yhä sitkeästi yrittävät tulla pintaan. Tätä työstän jatkuvasti, ja onneksi minulla on elämässäni ihminen, joka sitkeästi jaksaa nostaa minut sieltä suosta, jonne välillä olen vaarassa upota…

  Haluan oppia treenaamaan kroppani ehdoilla. Rakastan treenaamista, mutta edellisestä johtuen en aina osaa hidastaa silloin, kun tarvitsisi. Onneksi olen suuremmilta vaurioilta ja aineenvaihdunnan häiriöiltä säästynyt! Tällä hetkellä näyttää hyvältä, opin hitaasti mutta kuitenkin 🙂

  Ja lopuksi, haluan oppia, että ruoka on ystävä, ei vihollinen. Suurimman osan päivistä tämän jaksan muistaa, ja huonompina päivinä saan kyllä nopean palautuksen maan pinnalle siitä, että paljon treenaavalla on tärkeää saada tarpeeksi ruokaa.

  Tämmösiä, pieniä toiveita ja haluamisen aiheita täällä. Ja kyllähän minä nuo tavoitteeni saavutan, ihan varmasti, kun jaksan vain pitää järjen päässä ja olla avoin. Yksin minun ei onnekseni tarvitse kamppailujani käydä 🙂

 110. Haluan nauttia jokaisesta hetkestä. Haluan tuntea itseni terveeksi ja hyvinvoivaksi. Haluan että kehoni toimii ja että elän pitkän, terveen elämän. Haluan olla kiinnittämättä huomiota vartaloni epäkohtiin vaan olla paras mahdollinen minä. Haluan toteuttaa unelmiani ja löytää aina uutta unelmoituna. Haluan Elää isolla E:llä.

 111. Ryhti – suoraselkäisyys niin asenteessa, kuin tekemisessäkin. Sopivasti armollinen ja hymyillä <3

 112. Haluan rakastaa elämää ja voida hyvin kokonaisvaltaisesti. Hyväksyntä, lempeys ja itsestänsä huolehtiminen tosi tärkeitä ja nauru. Toivoisin liikunnan ilon heräävän, ja hyvien päätösten synnyttävän positiivisen ketjureaktion. Kauneus on sielussa ja hetkissä. Mielenkiintoinen kysely ja superihana palkinto! 🙂

 113. Just nyt mä tahtoisin saada vanhan energisen minän takaisin.

  Tahtoisin nukkua kunnolla.
  Tahtoisin jaksaa koko päivän haukottelematta.
  Tahtoisin jaksaa hymyillä joka päivä.
  Tahtoisin jaksaa olla enemmän lasteni kanssa.
  Tahtoisin olla vähemmän stressaantunut töistä, vatsamakkarasta, opiskeluista…
  Tahtoisin lopettaa itseni jatkuvan arvostelemisen.
  Tahtoisin lakata miettimästä mitä muuta minusta ajattelevat.
  Tahtoisin jaksaa taas nostaa rautaa.

  Tahtoisin olla energinen, hellä, hymyileväinen ja
  Voimakas Äiti ja Nainen. <3

 114. Haluan voida hyvin, niin fyysisesti kuin henkisestikin. 🙂 Fyysinen kunto, ravinto, mieli..

 115. Haluan tuntea rakkautta, iloa, hauskuutta kaikkea kohtaan mitä elämässä teen. Haluan nähdä itseni säteilevänä nuorena naisena, joka on valmis kävelemään omaa polkuaan, oman itsensä herrana. Niin liikunnan parissa kuin muissakin elämän jutuissa 🙂 Unelmat on luotu toteutettaviksi. Seuraava toteutettava on voimakkaampi, lihaksikkaampi ja puhdas keho 🙂

 116. Haluan ensisijaisesti olla onnellinen ja pysyä terveenä……sekä LOPETTAA KAIKKI turhanpäiväiset laihdutuskuurit 🙂

 117. Kyllä minä haluaisin olla nykyihanteen kaltainen, hoikka mutta lihaksikas, terveen urheilullisen näköinen sixpackillä varustettu.

  Mutta en juuri nyt ole ja sekin on ok. Lisäksi tämä yllärivauva mahassa taitaa vähän lykätä suunnitelmia ja ikääntyminen myös. Se on elämää kumminkin ja niin paljon merkityksellisempää kuin mikään ulkokohtainen ihanne tai tavoite. Olla ok omissa nahoissaan oli elämäntilanne mikä vain. Ei ole silti minusta väärin tavoitella kaunista tervettä vartaloa. Kaikki aikanaan. Kohta tarvitsen enemmän kuin kahvakuulaa noita uusia ihania ihonhoitotuotteita väsyneeseen nassuun:)

 118. Minä haluan voida hyvin sisäisesti, mutta myös ulkoisesti, henkisesti sekä fyysisesti. Tällä hetkellä en ole tyytyväinen fyysiseen puoleen, haluan olla hoikempi ja voimakkaampi. Tämä tyytymättömyys ajaa minua parempiin valintoihin esimerkiksi ruokavalion suhteen. 🙂 Tyytymättömyys ei kuitenkaan tee minua mitenkään onnettomaksi, vaan motivoituneeksi!

 119. Haluan olla vapaa ympäröivien trendien asettamista paineista. Haluan kunnioittaa tätä ainutlaatuista elämää ja elää sen mukaisesti, nauttia siitä täysillä joka päivä: milloin hikisenä kahvakuulatunnilla, milloin viinilasi huulilla hyvän ruuan ääressä.

 120. Haluan olla MINÄ. Tuttu lause täältä Kukan blogistakin. Sitä EN halua, että kroppa (ja mieli) on jonkun ulkopuolisen hallussa, ylimääräkiloissa suklaa-, riisipiirakka ym. himojen hallussa, laihdutusmoodissa ollessa ulkopuolelta annettujen ihanteiden hallussa. Se tunne, kun aamulla peilin ohi töihin lähtiessä vastaan katsoo iloinen ja terveen näköinen minä jolle tekee mieli hymyilläl vastaan ja nyökytellä hyväksyvästi – sitä haluan.

 121. Minä haluan haastaa ja ylittää itseni. Haluan olla kykenevä tekemään asioita joita en ole ennen kyennyt tekemään. Ulkonäöllisesti sopusuhtaisuus ja terveys on tärkeää. Ei tarvitse olla v*tun laiha tai vastaavasti mikään könttikään, itse henkilökohtaisesti olen ottanut tavoitteeksi päästä ylipainosta eroon. Urheilu on parasta huumetta kun pääsee kokeilemaan uusia juttuja ja vetämään itsensä piippuun kovalla reenillä. Puntti kun tutisee niin reenin jälkeen on aika semmonen maailmanvalloittaja fiilis. Unohtuu stressi ja murheet 🙂

 122. Haluan olla terve, onnellinen ja hyvässä kunnossa. Hyvä kunto tarkoittaa minulle sitä, että jaksan töissä ja kotona, eli sopivasti lihasta, notkeutta ja kuntoa. Suurin haasteeni on stressi, jota taltutan muuttamalla päänsisäistä ajatteluani – sehän on näkökulmasta kiinni se onnellisuus… 🙂

 123. Mä haluaisin paitsi voida hyvin, myös näyttää hemmetin hyvältä. Lihaksikkaalta, sopusuhtaiselta, voimakkaalta ja kuitenkin naiselta. Tiristää pois kaikki ne univeloissa ja ketutuksessa kurkusta alas kammetut suklaat. Päästä näistä kroppaneurooseista eroon: haluaisin aina vanhan tutun kohdatessani olla miettimättä, että toinen pohtii mun muuttuneen lihavaksi. Haluaisin uskoa itseeni ja siihen, että voin kääntää päitä muutenkin kuin liian pienien vaatteiden takia (ja isompia en kyllä enää osta, en, en en!).

 124. Haluan kehon, joka kantaa minut läpi elämän.
  Kehon jossa on voimaa, sisua ja notkeutta kestää myös tuulet ja karikot.
  Kehon, joka ei määritä sitä, kuka minä oikeastaan olen.
  Kehon joka on minun elämääni varten; hyvä, toimiva, kaunis.

 125. Olen aina ollut hoikka, varsinkin nuorempana mielestäni liian laiha. Myöhemmin olen oppinut hyväksymään, että minä en ole se kurvikas “tosinainen” vaan olen ihan omanlaiseni yksilö. Kun innostuin salilla käynnistä, haaveilin hetken oikein kunnon lihaksista. Nyt olen tyytyväinen maltillisen liikunnan (joskus kolme kertaa viikossa, joskus ei ollenkaan) tuomaan hyvään oloon. Jos hauis pikkuisen erottuu ohuista käsivarsistani, se on plussaa, mutta en halua että ulkonäköni alkaa määrittää sitä, miten minun pitää milloinkin liikkua.

  Olen huomannut, että nykyinen ruokavalioni (viljaton, vähän maitotuotteita, paljon lihaa ja kasviksia, puhdasta ruokaa) tukee sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Ihoni pysyy hyvässä kunnossa, turvotusta ei juurikaan ole ja saan valtavasti hyvää mieltä päivittäin syömästäni ruoasta. Ruokavaliotani kyseenalaistetaan paljon, ja koen aina hankalaksi selittää tilannettani vaikka olen täysillä siinä mukana.

  Haluan oppia olemaan rohkeasti minä!

 126. Haluan olla olla terve, hyväkuntoinen ja sekä henkisesti että fyysisesti toimintakykyinen nyt ja vielä vanhuksena, ja teen päivittäiset valintani sen perusteella. Kaikki muu hyvä seuraa näitä lähtökohtia.

 127. Haluan pysyä terveenä, elää rungossa jota palvella ja joka palvelee takaisin. Annan keholleni sitä mitä se tarvitsee jotta pysyn energisenä ja jaksan. Pysyä symbioosissa jossa molemmilla on hyvä olla.

 128. Mahamakkaran ja jenkkakahvat pois.
  Rasvaprosentin kahteenkymppiin.
  Kovaa kyytiä nää kumpainenkin on pienentymässä, mutta ..
  Pääasia että olisin terve ja vahva ! Siihen pyrin.

 129. Mitä nainen haluaa? Tämä nainen haluaa olla tasapainossa itsensä kanssa ja yleensäkin elämässään. Välillä tasapaino löytyy, toisina hetkinä se tuntuu kaukaiselta haaveelta. Tasapainolla tarkoitan sitä, että voin hyvin: pidän kiinni 8h unesta per yö, syön puhtaasti, treenaan ahkerasti, lekottelen sohvalla, näen ystäviä, matkustelen, etsin itseäni ja mietin, mitä todella haluan juuri nyt.

 130. Haluan olla vahva, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Vahva keho ja mieli pitää flunssat poissa, yleisterveys ja vireystaso pysyy hyvänä. Tämä tarkoittaa puhdasta ja laadukasta ravintoa sekä monipuolista liikuntaa joka päivä.
  Pääasia että olo tuntuu hyvältä ja viihtyy omassa kropassaan 🙂

 131. Minäkin joudun toteamaan kuten joku tuolla aiemmin, että haluan “löytää itseni” uudelleen. Isot elämänmuutokset viimeisen kahden vuoden aikana ovat vieneet kaiken ylimääräisen energian ja sen kropan, joka minulla oli silloin ennen, kun liikuin enemmän ja säännöllisemmin. Haluan saada takaisin liikkumisen rutiinin ilon, joka minulla ennen oli – jos sivutuotteena tulee taas se kroppa, jossa tunnen taas itseni itsekseni, niin hyvä niin. Tässä toki ei kukaan muu voi auttaa kuin minä itte, oma aikataulutus ja priorisointi – pienin askelin edetään kohti oikeaa suuntaa.

 132. Haluan välttyä sairauksilta niin pitkään kuin mahdollista, voida hyvin, näyttää hyvinvoivalta ja jaksaa elää elämää iloisena, siinä se. kun nämä on kunnossa, jaksaa pitää huolta perheestä ja kodista, olla ystävien kanssa ja tehdä töitä

 133. Haluan olla sopivasti hyvässä kunnossa, peili kertoo enemmän kuin vaaka. Haluan että mahdun hyvin entisiin vaatteisiini. Kaiken tämän keskellä haluan kuitenkin elää.

 134. Haluan pystyä olemaan oma itseni kaikissa tilanteissa ja kaikkien ihmisten kanssa. Lisäksi haluan rakastaa ja ihailla itseäni enemmän. Haluan myös pitää tämän hetkiset hyvät elintavat ja kehittää niitä edelleen, esim nukkumalla paremmin, Sekä antaa ja saada rakkautta!

 135. Haluan olla kiinteä ja lihakset saavat erottua. Tärkeintä on kuitenkin, että voin hyvin ja olen energinen, iloinen oma itseni. Haluan syödä laadukasta ja puhdasta ruokaa ja nauttia kauden ruoka-aineita sekä osata myös valmistaa niistä terveellistä ja helppoa arkiruokaa. Haluan nauttia liikunnasta säännöllisesti vaihdellen eri liikuntamuotoja. En halua tuijottaa vaa’an tiettyä lukemaa, vaan paino on silloin kohdallaan kun hyvältä tuntuu ja vaatteet istuvat, eivät roiku tai kiristä päällä.

 136. Haluan hengittää kevyesti, liikkua helposti ja paljon, nukkua rauhallisesti ja syödä hyvin. Haluan hehkua sisäisesti ja ulkoisesti ja hymyillä muillekin hyvän päivän.

 137. Armollinen itselleni ja läheisilleni. Sellainen ihminen jonka kanssa on hyvä olla. Ihminen, jonka kanssa itseni on hyvä olla. Terve. Suoraselkäinen. Ihminen joka ei kadu mitään vaan ottaa tilaisuudet vastaan ja elämän sellaisena kuin se on.

 138. Haluan olla onnellinen, terve ja energinen. Olen aina ollut luonnostani hoikka ja itse viihdyn tällaisena. Minusta onkin tärkeää, että jokainen tavoittelisi sitä vartaloa ja elämää, jossa itse viihtyy eikä jonkun muun, joka saattaa ulospäin näyttää kivalta, mutta jossa itse ei olekaan onnellinen.

 139. Olla sinut itsensä kanssa -ihan kaikessa. Rakastaa itseään -tavoitteellisesti. Osata päättää, yrittämisen sijaan. Tuntea ja olla sydämen syrjässä kiinni.

 140. Haluan olla terve ja vetreä, jotta liikkumiseni ei rajoita tekemisiäni. Pidän siitä, että voin olla tyytyväinen, kun katson itseäni peilistä eikä aikani valu siihen, että mietin peilin edessä miltä näytän. Kun on sinut itsensä kanssa, moni asia on paljon helpompaa ja se heijastuu moneen asiaan: parisuhteeseen, työn tekoon, ystävyyssuhteisiin.

 141. Haluaisin omaksua salitreenin taas osaksi arkeani, mutta ilman vertailua vuosien takaisiin voimatasoihini tai toisiin treenaajiin… Haluan olla toiminnallisen voimakas, en (enää) näe tarpeelliseksi treenata pelkästään ulkonäön takia.
  Haluan että vatsa ja suolisto toimivat yhtä hyvin kuin ne ovat tähänkin saakka toimineet! 🙂 Freesi olo lähtee ainakin minulla enimmäkseen sisältäpäin.

 142. Haluan olla hyvinvoiva ja terve mutta myös rehellinen. Eli myönnän että haluan lisäksi näyttää hyvältä ja urheilulliselta. Liian moni kieltää liikkuvansa siksi, että näyttäisi hyvältä. Mutta mitä pahaa siinäkään on. Jokainen saa syödä ja liikkua miten haluaa ja millä motivaatiolla tahansa. Tosin kauneusihanteet vääristävät mielikuvia ja saavat ihmiset jopa pakonomaiseen toimintaan näitä tekaistuja ihanteita tavoitellessaan. Ehkä paras kuulemani pointti on juurikin tuo Kukan sanoma, ettei toisen vartaloa kannata liiaksi tavoitella vaan yrittää tehdä omastaan se paras mahdollinen. Kukaan tässä maailmassa ei voi sanoa, mikä vartalo on oikeanlainen. Lähtökohtana pitäisi olla hyvä olo ja terveys 🙂

 143. Minä haluan olla itselle HYVÄ. Eli saada oloni tuntumanaan terveeltä ja omalta itseltä. Sellaisessa kropassa missä viihtyy itse. Tuo terveyskään kun ei ole kaikille eikä aina itsestään selvä asia. 🙂

 144. Haluan voida hyvin,jaksaa työssä. Mahdollisimman terve vaikka geenit lupailevat muuta 🙂 Haluan olla miehelleni hyvä puoliso, jaksava ja mielellään myös kohtuu hyvän ulkomuodon omaava 🙂 Hyvä olo näkyy myös hyvänä mielenä.

 145. Haluan olla terve ja hyvinvoiva. Kun syön ja liikun oikein, se näkyy myös ulkoisesti timminä kroppana 🙂

 146. Minun toiveena on elää tervettä ja onnellista elämää mieheni ja neljän lapseni kanssa. Toiveeni on myös olla esimerkkinä liikuntaryhmieni jäsenille ja saada heihin istutettua liikuntakipinää. Myös rentous ja iloinen elämänasenne on tärkeää, kaikki ehdottomuus on out.

 147. Oikeasti haluan olla terve. Haluan näyttää terveeltä ja tuntea itseni terveeksi. Haluan olla sopusuhtainen – on ihanaa vuosien löysäilyn jälkeen, kun vihdoin olen! Haluan seistä päälläni ja venyä kaikkiin jooga-asanoihin, joita eteeni tulee. Haluan, että vatsani on litteä. Olen tajunnut, kuinka vaikea sixpack on saavuttaa, joten litteys – tai siis se vartalon sopusuhtaisuus – riittää oikein hyvin.

 148. Tänään päivän artikkelin innoittamana – haluan olla kaunis ja vahva. Ja iloinen. Paitsi iltapäivällä kun korjasin muiden mokia, riitti kun olin riittävän vahva nostamaan ja vetämään laatikoita. Flunssan uhrina tämä riehuminen ei tietenkään ollut parasta mitä tiedän, joten haluan lisäksi olla vastustuskykyinen. Pöpöille, lähinnä. 🙂

 149. Minä haluan olla iloinen nainen. Vahva ja se kehen voi tukeutua kun tuulee. Ja jos omassa elämässä tuulee, niin se joka voi tukeutua, johon kuhun joka sillon jaksaa seistä rinnalla. Haluan olla ihana ja raikas!

 150. Kukan ja Samin blogien, ohjeiden ja kampanjoiden kautta olen oppinut syömään terveellisesti ja tajuamaan, että muiden silmää miellyttämistä tärkeämpää on toimiva ja terve keho. En enää seuraa painoani vaa’alla, vaan seuraan kehon toimintaa ja viestejä, oli se sitten suoliston toiminta tai saavutukse treenisalilla. Haluan olla minä- toimiva kokonaisuus, sillon uskon olevani kauneimmillani, oli paino ja kehonkoostumus mikä hyvänsä. Pakko se on uskoa kun kotona ukko katsoo vilpittömästi silmiin ja kehuu maailman kauneimmaksi vartaloksi, vaikka kiloja menee ja tulee. 🙂

 151. Haluan olla fyysisesti hyvässä kunnossa. Silloin olen myös henkisesti hyvin voiva. Kun jaksan liikkua, tunnen itseni virkeäksi ja iloiseksi. Terve sielu terveessä ruumiissa. =)

 152. Haluan olla mahdollisimman pystyvä, sekä kehollisesti että henkisesti. Ja tällä en tarkoita kilpailuyhteiskunnan odotuksia siitä mitä ihmisen pitäisi pystyä ja jaksaa…

 153. Haluan herätä aamulla energisenä uuteen päivään miettimättä että ei kai jo pidä nousta. Toki valehtelisin jos väittäisin etteikö olisi mieltä ylentävää ja itsetuntoa parantavaa jos siihen pikkumustaan mahtuisi pikkujouluissa huoletta hymyissä suin =)

 154. Haluan olla minä, erinomainen, erilainen, kaikkea mitä itse haluan. Haluan muistaa, ettei kaikki ihmiset ole samasta puusta ja että erilaisuus on oikein ok, eikä sitä tarvitse hävetä, kauhistella tai lähteä muuttamaan vain siksi, että pitäisi jonkun toisen mielestä kuulua johonkin tiettyyn lokeroon. 🙂

 155. Jokainen haluaa aina jotain, etenkin kun naisesta on kyse, mutta mitä se on niin ei ole yhtä vastausta saati sitä oikeaa. Itseä jos ajattelee, niin haluan nauttia elämästä ja siitä että voin nauttia siitä pitkään terveenä ja virkeänä. Nautin siitä että saan käydä lenkillä päivittän ja käydä salilla. Silloin kun haluan herkutella herkuttelen, enkä tunne juuri sillä hetkellä huonoa omaatuntoa asiasta, kun pääasiassa syön oikein 😉
  Kunhan saan vain olla ja on hyvä olo ja pidän itsestäni.

 156. Haluan saada lisää itsetuntoa, ja sitä saan kun näytän ihan ok:lta, omasta mielestäni.
  Se antaa sisäistä vahvuutta. Lihaksikas kroppa ja fyysinen hyvä kunto auttaa jaksamaan raskaassa hoitoalan työssäni 🙂
  Kun ikää tulee lisää, niin on hyvä enemmän käyttää myös aikaa itsensä hoitamiseen ja kuntoilu ja terveelinen ruokavalio on kaiken perusta <3

 157. Haluaisin parantua jotenkin tästä 37 v piinanneesta sairaudesta joka vaikuttaa hirveästi elämääni joka päivä ja tekee minusta työkyvyttömän. Eikä siinä ole kaikki. Sama näyttää iskeneen tytöllenikin. Lääkärit eivät osaa auttaa, mutta välillä menee paremmin jos “luontaishoitaja” on osunut oikeaan. Kunpa minä ja rakas tyttäreni päästäisiin “normaalien” kirjoihin olisin maailman onnellisin äiti ja nainen.

 158. Haluan olla oma itseni, löytää oman minäni minkä hukkasin 6vuotta sitten mediahömpötyksen ja “sun pitäs olla tätä ja tuota jotta kelpaisin” puheiden alle. Haluan kerätä ne itsetunnon palaset, koota ne kasaan, olla oma itseni naurava, hyvällä huumorilla höystetty nainen. Terve sisältä kuin ulkoa, tuoda hyvää oloa itselleen kuin muille ihmisille. Olla hyvä siinä mistä tykkää, nauttia pienistä päivän asioista, elää tervettä ja hyvää elämää 🙂

 159. Haluan löytää tasapainon psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen terveyden välillä. Henkinen hyvinvointi tulisi kulkea käsi kädessä kropan kanssa. Kultainen keskitie näiden kolmen välillä on täällä työn alla. Tärkeintä on voida hyvin 🙂

 160. Ravinto-treeni-lepo, pyhä kolminaisuus kaikessa yksinkertaisuudessaan.
  Sosiaalinen ja hyvän itsetunnon omaava.

 161. Haluan urheilla, jotta olo olisi energinen ja iloinen. Lisäksi liikunta auttaa unohtamaan työkuviot ja muut mieltä askarruttavat asiat. Kun liikun, pysyn terveempänä nyt ja vanhempana. Liikunnan mukana tuleva laihtuminen tai kiinteytys on sekin mukavaa, mutta ei itselle tärkeintä. Lisäksi on hienoa huomata kehittyvänsä 🙂

 162. Haluan olla ennenkaikkea hyvä energinen äiti, vaimo, ystävä ja pärjätä työssäni. Jotta jaksan ja pärjään parhaani mukaan näissä kaikissa, haluan olla tasapainoinen, hyvinvoiva ja voimakas. Nämä taasen vaatii tasapainoista ruokaa, riittävän määrän unta ja aikaa itselle urheillen. Tämä nainen siis haluaa kovaa treeniä, puhdasta ruokaa ja isännän kainalon hyvää unta varten. 😀

 163. Haluan että tämä itsestäni löytämä positiivisuus, energia ja sisäinen hehku ja loiste( ja sitä kautta se ulkoinenkin hehku ja loiste) jatkuvat läpi elämän 🙂

 164. Minä haluan voida hyvin, jotta voin olla paras mahdollinen itseni vaimona, ystävänä, tyttärenä ja työkaverina. Se vaatii sisäistä hyvinvointia pirteytenä, onnellisuutena, motivoitumisena ja itsevarmuutena, eikä tuossa ekassa tavoitteessa ole haittaa myöskään simpsakasta ulkonäöstä. 😉

 165. Haluan saada sisäisen rauhan. Kai sitä onneksikin voi kutsua 🙂 Sitä kun voi hyvin itsensä kanssa.

 166. Tämä nainen haluaa panostaa hyvään ja tervelliseen ruokaan, liikuntaan sekä tasapainoiseen elämään ja nautintoon oman kumppanin kanssa. Tämä nainen haluaa ottaa huomioon aviomiehen, lapset, lähiomaiset ja ystävät ja muistaa olla läsnä heille.

 167. Haluan olla onnellinen. Mikä minut sitten tekee onnelliseksi? Se on koostumus terveydestä, kunnosta ja mielenrauhasta.

  Riittävä uni, terveellinen ruokavalio ja suunniteltu päivärytmi auttavat minua selviämään arjen haasteista. Työelämä on hektistä, ja on osattava pysähtyä. Se voi tarkoittaa hiljentymistä järven äärellä tai metsässä. Minulle luonto on tärkeä, enkä halua menettää yhteyttäni siihen.

  Olen opetellut antamaan anteeksi niin muille kuin itselleni. Minäkin olen vain ihminen. Pyrin kohtelemaan muita niin kuin haluaisin heidän kohtelevan minua. Onnellinen ihminen on sinut itsensä kanssa. Nykyään olen myös itsekäs. En halua ympärilleni ketään sellaista, joka imee minusta voimat tai kylvää negatiivisuutta ympärilleen.

 168. Kun on sairastanut yli 20 reumaa,toivoo lähinnä mahdollisimman monta kivutonta päivää. Haluan voida siis niin hyvin kuin se vaan on päivittäin mahdollista. Ulkonäöllisesti koitan olla itselleni aina vaan armollisempi. Sisäinen hyvinvointi ja kauneus ,perhe ja ystävät ovat tärkeämpiä…

 169. No, kyllä mä haluan näyttää hyvältä. Myönnän. 😉
  Ehkä se edes hiukan korvaisi sitä, minkä joskus olen kokenut (koulu)kiusattuna vuosien ajan. Parempaa ihmistä en itsestäni sillä(normaalipainoisena/urheilullisena) tee, mutta ehkä hiukan paremman itsetunnon voin saada?
  Haluan olla energinen. Haluan jaksaa tehdä fyysistä työtäni(siivoustyö). Haluan pitää kehoni kunnossa; tosin punttitreeni saa joskus kroppani jokseenkin kipeäksi, mikä hankaloittaa esim. rappusissa kulkemista.
  Jo 24-vuotiaana kärsin kovasti selkäkivuista, joiden hoitamiseksi aloitin kuntosalillakäynnin. 🙂 Nyt 35-vuotiaana selkäni on PALJON paremmassa kunnossa, ja tähän kun vielä lisätään 105% parempi ruokavalio kuin silloin! On ihanaa syödä ja voida HYVIN – enkä todellakaan lopettaisi isoilla moninivelliikkeillä painoharjoittelua.

 170. Haluan olla hyväkuntoinen, terve ja löytää sisäisen rauhan. Haluan syödä terveellisesti, mutten liian tiukkapipoisesti. Haluan harrastaa kaikenlaista liikuntaa niin kauan kuin intoa/terveyttä riittää. Muutaman kilon painonpudotus ei olisi pahitteeksi. Kevyempi keho jaksaisi vielä paremmin liikkua kuin tällä hetkellä.

 171. Haluan olla vahva ja lihaksikas, niin ettei tarvitse jatkuvasti ajatella pömpöttävää vatsaa tai alleja. Kroppaa ylipäätäänkään. Sisäinen hyvinvointi olisi jees, mutta en tiedä miten sen saavuttaisin.

 172. Haluan elää hyvän elämän, tyytyväisenä valintoihini ja päätöksiini, niihin helkkarin huonoihinkin, koska niistä pitää oppia.Fyysisesti haluan olla toimintakykyinen omassa elämässäni. Olen selvinnyt sairaudesta, johon moni on menehtynyt. Siinä meni loppuelämäksi terveen paperit, vaikka koen olevani hyvinkin terve nykyisin. Lääkärit ovat mm. Sanoneet, etten saisi sairastumiseni jälkeen lapsia, no, eipä pitänyt paikkansa. Minulta kiellettin kaikki liikunta, vesiliikuntaa lukuunottamatta, urheilen keskimäärin 10 tuntia viikossa mm. Pelaan jalkapalloa, juoksen ym. Vailla kipuja. Minä treenaan ollakseni kestävämpi, nopeampi, vahvempi ja ennenkaikkea, koska nautin liikkumisestani. Elän elämääni tyytyväisenä, mitä se sitten vastaan tuokaan.

 173. Haluan olla lihaksikas, hyvinvoiva niin, että kehoni toimii mahdollisimman hyvin ja keskivertoa viiskymppistä paremmin. Haluaisin oppia parempaa kehonhallintaa ja lisätä liikkuvuutta, joka projekti jatkuu varmaan lopun elämää. Haluaisin myös päästä eroon makeanhimosta, koska se ei lisää hyvinvointia.

 174. Sitä kuuluisaa seesteisyyttä, tasapainoa ja hiljaista onnellisuutta kun on riittävästi tyytyväinen itseensä.

 175. Mä haluan olla sen kokoinen, että löydän housuja kaupasta. Voin käyttää tavallisia vaatteita, enkä niitä isoille tytöille suunnattuja kamalia säkkejä. Mä haluan olla hyvinvoiva ja onnellinen, noin niinkun suuremmassa mittakaavassa, ulkonäöllä ei niin väliä.

 176. Vastaukseni kuulostaa ehkä itserakkaalta, mutta kerron sen silti. Haluan olla juuri tämä henkilö, joka olen nyt. Vuosi sitten en ollut ollenkaan tämä henkilö. Haaveilin siitä. Haaveilin kovasti. Silloin olin itsestäni piittaamatön voimaton ruipelo, joka ei kuullut omaa ääntään vaan kulki toisten mielen mukaan. Haaveilin siitä, että olen aivan toisenlainen. Olisin hyvinvoinva, iloinen ja ennenkaikkea itseäni kunnioittavasti katsova henkilö. Vuoden olen tehnyt töitä ja nyt koen, että olen juuri se minä kuka minun pitääkin olla. Kuka minä haluan olla. Koen itseni eloisaksi, hyvinvoivaksi, terveeksi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Iloitsen ja nautin elämästä. Ehkä joskus haluan kehittyä vielä enemmän, mutta nyt, juuri tällä hetkellä tämä riittää. Vaikka en ole lehtien mainostama ihanne niin olen ihanne itselleni. Ja toivon, että tämä Minä toimisi vahvempana esimerkkinä kuin suurien otsikoiden alla olevat ihanteet.

 177. Eiköhän se ole aika mahdotonta yleistää yhtä totuutta, mitä nainen haluaa. Nöistäkin kommenteista löytyy jo niin monenlaista haluamista. 🙂 minä haluan kuitenkin olla terve, onnellinen ja jaksaa sekä töissä että vapaa-ajalla. Haluan myös olla oma itseni 🙂

 178. Mitä nainen haluaa? Nainen haluaa olla onnellinen, terve, vahva niin henkisesti kuin fyysisesti, luvan itseltään olla välillä heikko, rakastettu ja rakastava

 179. Minä naisena haluan terveyttä, hyvää kumppanuutta, onnellista ja tasapainoista elämää, <3

 180. Terveys, hyvinvointi ja tasapainoinen olo kaikinpuolin on se mitä itse kaipaan ja tavoittelen. Terveelliset elämäntavat niissä rajoissa, että niitä on mukava noudattaa eikä elämä mene sen takia liian monimutkaiseksi. Elämän tarkoitus on olla onnellinen ja siinä elintavat ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä; vasta niiden ollessa retuperällä sen huomaa parhaiten.

 181. Haluan olla onnellinen ja elää elämäni niin, etten iltaisin tunne mistään asioista katumusta. Elää päivän kerrallaan ja nauttia kaikesta mitä elämä tuo tullessaan.

 182. Haluan olla terve ja voida hyvin fyysisesti ja henkisesti. Hyvää terveellistä ruokaa ja mielekästä liikuntaa. Lisää lihasta ja voimaa, litteämpi vatsa, joka sopii kauniisiin vaatteisiin. Siinä on hyvät ainekset hyvään oloon 🙂

 183. Haluan olla sinut itseni kanssa, omistaa hyvän itsetunnon.Haluan olla terve ja energinen sekä olla onnellinen!

 184. Tämä nainen haluaa kokonaisvaltaisen hyvän olon – uskon, että monella ei mene pahasti pieleen 🙂

 185. Haluan olla energinen ja hyvävointinen. Sellainen joka jaksaa touhuta lapsen ja koirien kanssa ja löytää itselleen sopivan kokoisia vaatteita muualtakin kuin “isojen tyttöjen puolelta”. 🙂 Uusi alku aloitettu, joten eiköhän se toteudukin kohta. 🙂

 186. Haluaisin olla ilman sitä tunnetta takaraivossa, että täytyisi olla enemmän jonkinlainen ja vähemmän toisenlainen. Siinä tilassa, että olisi niin tyytyväinen omiin tekemisiin ja itseensä, että voisi hyvillä mielin olla ja elää onnellisena äitinä, vaimona ja naisena, ilman että pitäisi enään olla mitään muuta. Hyvää oloa omassa kropassa ja omassa ympäristössä tavoitteita unohtamatta. Ja haluan myös tommosen luonnonkosmetiikkapaketin.

 187. Haluan jatkaa sillä tiellä, jolla jo olen! Koen olevani juuri nyt hyvinvoiva ja tyytyväinen elämääni, vaikka toki koko ajan pitää olla elämässä tavoitteita. Varmasti voin olla vieläkin parempi äiti, vaimo, ystävä, juoksija, työntekijä jne… mutta haluan muistaa olla myös armollinen itselleni. Ihmisen hyvinvointi näkyy hehkuna myös ulospäin! 🙂

 188. Haluan olla fyysisesti ikäisekseni suht hyvässä kunnossa….se auttaa sitten myös henkisesti minua olemaan tasapainossa itseni kanssa ja jaksan siten iloita pienistäkin asioista. Kaikista asioista/päivistä/ sattumuksista yritän löytää jotain positiivista ja hymyillä, koska elämä on ihanaa 🙂

 189. Tämä nainen haluaa näyttää freesiltä ja hyvältä. Näyttää yksinkertaisesti siltä että voi hyvin. Sinne päin menossa…

 190. Haluan olla tyytyväinen itseeni ja että sekä mieli että vartalo on tasapainossa ja voin hyvin. Haluaisin myös olla paremmassa kunnossa ja jaksaa juosta 10km helposti.

 191. Haluan terveyttä, rakkautta ja iloa. Hyvää oloa joogasta,juoksusta ja kuntosalilta. Ennen kaikkea tahdon tuntea elämän kehollani ja tutustua itseeni koko ajan lisää! Haluan tietää milloin kehoni tarvitsee joogaa ja milloin kunnon rääkkitreeniä! Tahdon elää, tuntea ja rakastaa!

 192. Haluan olla juuri tälläinen kun olen. Ihanaa kun voin sanoa niin. Vielä pari vuotta sitten halusin sitä ja tätä ja olla sellainen ja tälläinen.

  “Life is not about finding or creating your self, It´s about being yourself.

 193. Haluan olla tyytyväinen itseeni ja tuntea itseni virkeäksi ja elinvoimaiseksi. Haluan noudattaa terveellisiä elämäntapoja. Haluan tehdä sitä mitä huvittaa ja nauttia elämästä! Haluan olla onnellinen ja hymyillä! 🙂

 194. Minä haluan olla sopiva. Sillä tavalla kevyt, että jaksan kantaa itseni päivästä toiseen kohtuullisen kevyesti ilman tuskaista irvistelyä ja vähän muutakin itseni lisäksi. Haluan olla sopivasti voimakas, että tarpeen tullen pystyn hoitamaan jonkun enemmän voimaa vaativan tehtävän.

  Haluan olla hyväntuulinen ja tuntea oloni hyväksi. Ei haittaa, vaikka jossain vähän löysää onkin, olenhan äiti, mutta kokolöysä en halua olla, koska silloin en tunne oloani hyväksi. Kun on hyvä olo itsensä kanssa sekä fyysisesti että henkisesti, niin silloin se tärkein tulee ihan itsestään. Hymy. Se tekee naisesta kauniin.

 195. Tämä nainen haluaa: olla ihan minä itte 🙂 Kehittää itseäni ja upgreidata eri ominaisuuksia itsessäni. Tällä hetkellä menossa fyysisen kunnon kehittäminen sekä luovuuden uudelleen löytäminen. Nämä edesauttavat saavuttamaan tasapainoisen olon niin fyysisesti kuin henkisesti.

  Ja onnellisuuden ja kiitollisuuden tunteet, jokaisesta hetkestä ja omat ponnistukset auttavat myös elämän haasteissa eteenpäin. Ja jos jokin ei toimi, niin siihen kannattaisi tarttua kiinni ja tehdä asialle jotain! 🙂

 196. Haluan olla niin terve ja toimintakykyinen kuin ylipäätään on mahdollista vaikeasta loukkaantumisesta huolimatta. Sen rinnalla paino tai ulkonäköasiat ovat jokseenkin yhdentekeviä. Toki se keho kohtuullisessa kunnossa pysyy, kun syö mahdollisimman terveellisesti ja liikkuu niin paljon kuin elimistö suostuu treeniä ottamaan vastaan, mutta terveyden tavoittelu on aina etusijalla.

 197. Haluan olla onnellinen. Mulle se tarkoittaa sitä että olen terve, löydän miehen, saan lapsen = perheen. Siinähän sitä jo onkin 😉

 198. Sen verran on ollut aina ylipainoa, että siitä pitäisi nyt vihdoin päästä eroon. En miksikään tiukaksi muskelimimmiksi aio enkä halua, mutta niin että olisi hyvä olla ja vaatteet ei tuntuisi makkarankuorilta 🙂 Kokonaisvaltainen hyvä olo ja tasapaino elämässä, siinä toiveeni.

 199. Mä haluaisin, että kerran elämässä voisin mennä julkiselle uimarannalle tai uimahalliin bikineissä ja että voisin laittaa topin ja shortsit päälleni ilman sitä itseinhoa, joka mua on seurannut niin pienestä pitäen kuin vaan pystyn muistamaan.

 200. Lopettaa ainaisen viiden kilon laihduttamisen. Jojoilijasta tulee ärsyttävä kuilottaja ja vuoron perään vollottava ähkyinen läski.

 201. Haluan että kroppani on solakka, hyväkuntoinen ja hyvä ryhtinen. Tuntuu ja näyttää hyvältä 🙂

 202. Haluan olla terve ja hyvinvoiva. Haluan olla kunnossa niin että voin osallistua lasten harrastuksiin ja leikkeihin. Haluan viettää aktiivista elämää ilman kipuja ja kolotuksia. Haluan ostaa kaupasta vaatteita sen perusteella mistä pidän en sen perusteella mitkä mahtuvat päälle. Haluan olla aktiivinen, energinen ja iloinen.

 203. Onnellinen ja nauttia elämästä! Tehdä asioita, joista nautin. Viettää aikaa ihmisten kanssa, jotka saa hyvälle mielelle. Ulkoisesti olla terveen ja vahvan näköinen. Ja tyytyväinen omaan ulkonäköön 🙂

 204. Olla terve ja viihtyä omassa kropassani ja haluan opettaa myös lapset rakastamaan ja kunnioittamaan omia vartaloitaan! 🙂

 205. Lyhyesti nainen haluaa olla tyytyväinen itseensä. Kun on tyytyväinen itseensä on kaunis on sitten lihava,laiha tai lihaksikas.

 206. Haluan tasapainoisen olotilan itselleni niin psyyken, fysiikan kuin sosioemotionaalin puolella. Se, että olen terve ja hymyilen peilikuvalleni sekä rakkaille, riittää minulle. Ja että illalla voi hyvin mielin ummistaa silmät yöunille. Ilman itsensä sättimisten päivän tekemättä jääneistä asioista.

 207. näin 27v sitä voisi olla melkoisen hyvä, pursuamaton, noniin ehkä tasainen tuosta mahan ja yläreiden seudusta, miksei vähemmän kaksoisleukaakin. mutta tässä koossa on ihan hyvä buugi, lihaksia tiettävästi on sikäli että ruumiinosat nousevat ja niitä voi liikutella, siten kyllä käy. vähemmän aknea, enemmän fantastisia pyrähdyksiä.

 208. Viisautta muuttaa asiat joihin pystyn ja hyväksyä ne joita en pysty muuttamaan. Elää tässä ja nyt, olla kiitollinen.

  1. Ainoa järkevä lausahdus koko litaniassa. Vaikka se onkinTyyneysroukous AA-kirjasta. Piti sekin aapinen lukaista Myllyhoidosta potilaiden ohjauksessa kaidalle tielle 😉

   1. terve onnellinen rakastettu.riittäsi että itse olisi tyytyväinen kehoonsa ja tuntisi itsensä tyytyväiseksi nahoissaan.

 209. Terve!Vanha viidakon sanonta..Terve sielu terveessä ruumiissa..pitänee paikkansa edelleen vaikka karskilta kuulostaakin 🙂 Sitten kun terveyden menettää sitä arvostaa..Terveyttä,voimaa ja jaksamista siitä tulee onnellisuus…

 210. Haluan terveen sielun toiminnallisessa ja kaikin puolin hyvinvoivassa kropassa! Harrastukset vaihtelevat vuodenaikojen ja inspiraation mukaan joogasta salitreeniin ja lenkkeilystä avantouintiin, mutta tavoitteet ovat aina ne samat: liikunnasta pitää saada hyvää oloa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Lisäksi itsensä hemmottelu ei saa koskaan unohtua 🙂

 211. Toivoisin olevani terve, vahva ja tasapainoinen elämässäni, osaavani arvostaa elämääni myös nyt. Vahvat ja kauniit esimerkki-naiset tsemppaavat minua eteenpäin.

 212. Haluan olla ennen kaikkea tyytyväinen itseeni ja olooni kokonaisuutena. Haluan olla pirteä, muodokas, sopivan lihaksikas ja nauttia hyvistä treeneistä. Ravitsemuksen osalta tähtään siihen, että kaikki mitä suuhuni laitan maistuu minusta hyvältä ja tukee suolistoni, ja sitä kautta kaiken muunkin hyvinvointia – iloinen ja toimiva vatsa avain iloiseen ja keveään oloon.

 213. Haluan lasillisen hyvää punaviiniä illalla kun istahdan läppärin ääreen tehtyäni päivän töitä, ruokittuani, rakastettuani ja peiteltyäni lapseni ja käytyäni pilkkopimeässä iltalenkillä tai viskeltyäni olohuoneessa kahvakuulaa kymppiuutisten tahtiin. Sitä minä haluan 🙂

 214. Tämä nainen ainakin haluaa olla onnellinen, terve ja hyvinvoiva. Haluan että silmistäni loistaa elämän ilo ja sydämeni on täynnä rakkautta. Peace, love and happiness ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *