Flavor of the Month

Haluan olla minä – maanantaina.

Viikonlopun jälkeen, klassisesti ensi maanantaina, täällä alkaa muutoskampanja, jota vedämme minä ja Sami Sundvik.

Lue tästä lisää: Palkinto olet sinä.

Koska painonpudotus on pohjimmiltaan yksinkertaista, myös ohjeet ovat yksinkertaisia.

Olennaisin pointti on se, että niitä voi noudattaa aina. Kyllähän sitä laihtuu miten vaan jos tarpeeksi kituuttaa, mutta ei niin voi elää eikä ohjeistaa. Tekisi mieli kirjoittaa, että “tehdään elämäsi viimeinen elämäntapamuutos”, mutta siitä jokainen ottaa vastuun itse.

Ohjeet tulee täältä:

Kukka_Sami

Meistä kahdesta minä tiedän erittäin hyvin, miten haastavaa on saada arkea hallintaan, palikoita kasaan ja onnistua edes säännöllisen ruokailurytmin pitämisessä.

On lapsi, koti, mainosalan työt, omat ja muiden treenikuviot, valmennukset, yrittäjyys, salin perustaminen, jukkapalmut ja autolainat. On sitä ja tätä. Niinkuin meillä kaikilla.

Ystävääni siteeraten:

“Jos sä olisit koko elämäsi elänyt heinänkortena jollain siitepölyllä ja voikukan uutteella ja ekumeenisella ikoninmaalauksella, niin ei kiinnostaisi sun hyvinvointiproggis metriäkään.” 

Mutta koska en ole, tiedän myös missä yleisimmät sudenkuopat on. Nykyään myös sen, miten niistä kiivetään yli.

Uskokaa kun sanon, että olen testannut erilaisia ruokavalioita ja olomuotoja yli 10 vuotta. Niinpä parasta tässä (teille) on se, että kaikkien ei tarvitse kulkea samaa matkaa ja odottaa esimerkiksi vuoteen 2023.

Sami taas, no, Sami on aina kunnossa.

Viikonloppuna voit siivota kaapeista pois jauhot ja sokerit, niitä emme enää tarvitse.

Ja ei, älä syö niitä pois, vaan siivoa. Tämä ei ole elämäsi viimeinen “kiva viikonloppu” maanantain aloituksesta huolimatta. Tämä on vain viikonloppu.

Aurinkoista sellaista, ylihuomenna sitten!

5 thoughts on “Haluan olla minä – maanantaina.

  1. valmiina ollaan – täällä jo oon Lifeen lähdössä shoppailee ja testaan lähteekö auto käyntiin, jos ei niin sitten su-iltana saapuu aviomies ja ykkösauto:)

  2. Kiitos tästä, tällaista olen odottanut ja kaivannut. Olen kokeillut kaikenlaista enkä voi uskoa että puoli kiloa maitorahkaa päivässä olisi kauhean terveellistä. Ihminen joka on laihduttanut pitkään, on kokeillut satoja erilaisia dieettejä. Ja kuitenkin lopuksi kaikki on kiinni siitä mihin Uskoo. Mä uskon teidän juttuunne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *