Fiilistelyt

Historiaa tehdään öisin. Ja Sveitsissä!

Muistaako joku Ilkka Järvi-Laturin elokuvan Historiaa tehdään öisin?

Ei se mitään, en minäkään muista.

K3:n Juhani bloggasi ns. aamuaerobisesta otsikolla Milloin paastolenkki kannattaa? Ja Jussi Riekki Taistelusta pullamössöä vastaan. Kaikki jees. Itse voisin blogata esim. yöaerobisesta, tässä eilinen uinti ajalta klo 23.24.

Tein yhtenä aamuna pikku paastolenkin. Vasta jälkeenpäin tajusin, että olin ehtinyt kävellä 45 min, polkea 18 km ja uida 30 minuuttia ennen aamiaista. Ei ehkä ihme että siinä vaiheessa oli nälkä.

Se ei ollut mitenkään tarkoituksenmukaista, niinkuin ei tuo keskellä yötä uiminenkaan. Ei, tarkoitus ei ollut että ne johtaisivat mihinkään. Yhtä hyvin olisin voinut pelata pasianssia, mutta päädyinpä nyt uimaan.

Lienee turha erikseen mainita, etten ole kovin kiinnostunut ns. aerobisen rajoista tai siitä, kasvaako lihas, eikö se kasva tai pitäisikö lihasmassaa kenties pakkomielteisesti suojella. Tuskin kukaan jättäisi fillaria tienposkeen ja tilaisi taksia ihan vain siksi, että tuli “aerobisen raja vastaan”.

En myöskään tiedä miksi olisi väärin käyttää kehoa aina kun mahdollista, kun se kerran on terve ja toimiva. Sitäpaitsi treenailu on hauskaa. Ei pakonomaista suorittamista tai epätoivoista rasvanpolttelua, jos joku on erehtynyt niin ajattelemaan. Sokka irti vaan. Mihin sitä itseään säästelisi?

Huomenna on Biokian kuulatreenipäivä ja sunnuntaina lähden Sveitsiin Vogelin matkassa. Mukaan lähtee myös mm. Hanna Markuksela ja Paula Heinonen, joten siitä tulee takuuvarmasti todella jees. Näin paljon hymyilyttää:

3 thoughts on “Historiaa tehdään öisin. Ja Sveitsissä!

  1. Parvekeprinsessa. 🙂 Mä ajattelen, ettei kaikkea tarvitse kutsua treeniksi – niin kuin ehkä tuossa ilmaisitkin. Tai siis kävely on ihmisen luonteva tapa mennä eteenpäin, miksei siis pyöräily ja uiminenkin. Muutenkin olen treeniajatuksissa tullut sellaiseen pisteeseen, että ajattelen, että kaikki on yhtä kokonaisuutta. En halua, että treeni on yksi irrallinen palikka siinä joukossa, vaan että elämä on liikettä ihan luonnostaan. En voisi kuvitellakaan istuvani ensin koko päivän konttorissa ja sitten polkevani puoli tuntia salilla pyörää, jotta voisin polttaa x-määrän kaloreita ja istua loppuillan sohvalla. On niin ihanaa, kun keho toimii ja se on parasta, mitä sillä toimivalla keholla voi tehdä! Elämä vaan on niin upea juttu! Ja taas mä hehkutan, mutta kun en voi sille mitään, ihan kuin olisin löytänyt jonkun elämän aarrearkun, jossa on kaikki maailman työkalut, joiden avulla voi tehdä mitä vaan ja nauttia niin maan pe**eleesti! Jeah! 😀

  2. Harri kiitos =)

    ja Laura, joo. Toki pakko sanoa, että mun tilanne on juuri nyt mallia ‘ihansama’. Jos treeneillä ja jaksamisella tai palautumisilla jne olisi enemmän väliä tai pitäisi olla optimoidumpi, tilanne olisi tietysti toinen. Ja silti, siltikään en ole luonteeltani sellainen että jaksaisin kiinnostua mistään kovin pikkutarkoista asioista.

    Mutta niin, joo, tykkään. =) Kaikkea voi tehdä. Jos haluaa, niin voi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *