Flavor of the Month

Ihonhoidosta: Environ (fantastinen tuotesarja!)

Asenteeni auringonottoa kohtaan on aina ollut vähän turhan myönteinen. Muistan kun mietin parikymppisenä rannoilla, että KAMOON; haluutsä näyttää hyvältä nyt, tänä kesänä, vai joskus myöhemmin tyyliin kolme-neljäkybäsenä. 

Elin tietysti hetkessä ja ‘tässä kesässä’, en kymmenen vuoden päässä. Olin aina mauttoman ruskettunut. Talvellakin baarin ovella kysyttiin, että “ootko ollut matkoilla”. Joo, Sali 82:n solkussa.

Ja se silloin kaukainen ajatus, “tyyliin kolme-neljäkybäsenä” on nyt. Kiitos minä.

Saatan kuitenkin pelastua. Kirjoitin joulukuussa, että olen alkanut testata Environ-tuotesarjaa. Tuon linkin takana on lisää linkkejä käyttäjäkokemuksiin. Tässä vielä yrityksen sivut.

Nyt, kaksi kuukautta testattuani, voin kertoa että tuskin tulen enää käyttämään mitään muuta sarjaa. Toivottavasti Environ tulee elämään yhtä pitkään kuin minäkin, koska haluan että sitä on olemassa nyt ja aina. Ensin on hoidettava aknetaipuvaisuus kuriin ja sitten siirryn vanhenemisenesto-ohjelmaan.

“Tieni” hyvän tuotesarjan löytämiseksi ei ole ollut ihan lyhyt – sanoisinko että noin 25 vuoden mittainen. Vai minkä ikäisenä iho-ongelmat yleensä alkaa? No, minulla alkoi aikaisemmin. Luultavasti neuvolakortissa lukee, että “terve vauva, akne”.

****

Olen kokeillut Roaccutan-kuuria parikin kertaa, joista viimeisin oli katastrofi. Silloin pelastuin Biotta-porkkanamehuilla erään valkosipulitohtorin auttaessa. Ihoni oli karrelle palanut.

Olen testannut kaikkea. Mainittakoon myös bentoniittisavea ja kasvonaamioita (tosin, tuota ‘vähän niukemmissa’ otettua kuvaa katsoessa ei tule mieleen savi vaan se, että pitäisiköhän sittenkin palata puhtaasti kahvakuulanostamiseen ..?)

Oma suunnitelmani Environin kanssa on nyt tällainen: Kun saan ihoni kuntoon ja kaikki akneviittaukset pois (se näyttäisi tapahtuvan näillä tuotteilla ja nykyisellä ruokavaliolla), siirryn vanhenemisenesto-ohjelmaan. Esim. Varpu Tavi on 50, ja hänen ihonsa näyttää samalta kuin minun ihoni 20-vuotiaana.

Tämä Environin sivuilta löytyvä teksti rauhoittaa – jopa se luo toivoa. Toisaalta, näen jo itseni ensi kesänä ottamassa aurinkoa miettien, että “KAMOON, nyt vai viiskybäsenä ..”

***

“Des tunnustaa olleensa parikymppisenä auringonpalvoja, joka oli ruskea myös talvella. Nyt kun hänen 70-vuotiasta ihoaan tutkitaan erikoiskameralla, aurinkovaurioita ei voi enää havaita. Hänen kehittämänsä tuotteet ovat tarkoin lääketieteellisesti tutkittuja eikä hän kokeilisi mitään vaarallista itsellään tai potilaillaan. Hän vain toivoo, että olisi aloittanut A-vitamiinin käytön jo tuolloin parikymppisenä ja välttänyt auringonottoa.”

9 thoughts on “Ihonhoidosta: Environ (fantastinen tuotesarja!)

 1. Mitä tuo siis on konkreettisesti tehnyt ihollesi? Toinen akneongelmainen haluaa tietää. 🙂

 2. Maria, yksinkertaisesti vienyt ongelmia pois viikko viikolta enemmän. Iho on sileämpi ja “hehkuu”, tai näin ainakin monet on sanoneet. Itsekin huomaan, mutta ulkopuoliset sitäkin paremmin. Moni kysyy mitä olen tehnyt/käytän, kun iho vaan on yksinkertaisesti parempi kuin koskaan.

  Kuvissa se toki näyttää aina kohtalaisen hyvältä, tästä kuuluu kiitos meikkaajille ja/tai valoille ja/tai päivänvalolle.

  Sarjaan kuuluu monta tuotetta: ennen pesua käytetään Sebu Prep -tuotetta, jonka jälkeen pestään, ja sen jälkeen tulee kasvovesi. Voiteena on AVST1, joka sai ihon pinnan tuntumaan pehmältä hyvinkin nopeasti. Tätä suosittelen kyllä … ja olen kyllä testannut jos mitäkin. Kaiken maailman laserista lähtien, huom.

  1. Kuulostaa hyvältä! Mainonnan uhrina oli pakko ostaa nuo tuotteet tänään. 😉 Toivottavasti toimii, koska mieluummin valitsisin tuon ja oikeanlaisen ruokavalion kuin Roaccutanin tai muut jatkuvat antibiootit (eikä ne edes kurjat toimi). Jotenkin vaan vaikea uskoa, että ne lääkkeet veisivät sen perimmäisen syyn akneen, mutta en sitten tiedä.

 3. Maria, hyvä, toivottavasti toimii ja uskon, että toimii. 🙂

  Ruokavalio on tietysti supertärkeä tässä – huomasin _jälleen_ parin viikon vilja + sokeri -yhdistelmän jälkeen (olin matkoilla), että paraskaan tuotesarja ei paikkaa mitään, jos on tankki täynnä sokeria.

 4. Oletko siis käyttänyt tuota B-Active-sarjaa? Siis akneiholle tarkoitettua?

  Minulla aikuisiän akne puhkesi “kukkaan” 40-vuotiaana. Ja iholle on yritetty vaikka mitä. Tulokset melko olemattomia. Viljattomuus auttaa jonkin verran, nyt kokeilen vähentää maitotuotteet minimiin. Jaksaisinkohan uskoa vielä tähän Enviroon..

  Raportoithan vielä tuloksista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *