Flavor of the Month

Ilon kautta, supersunnuntai 21.4!

Ensi sunnuntain koulutuspäivä lähestyy! Sehän on jo viikon kuluttua. Tiedoksi, että vaikka pääosassa on nostaminen ja sen opettelu, niin mukana on paljon kaikkea muutakin.

• Ensin Sami Sundvik pitää luennon ravinnosta. Tämä varmasti laittaa miettimään sen verran, että lienee hyvä sulatella hetki, ennen kuin siirrytään nostamiseen.

• Itse treeniosuuteen tarvitset mukaan kehosi ja mielesi lisäksi vain sisäliikuntavaatteet ja mielellään kohtalaisen kovapohjaiset kengät. Olen kirjoittanut tänne Tekniikkaleirit-valikkoon ohjeita, sieltä lisää.

• Päivän eväät tulee tarjoamaan Skyr ja maistiaiset CocoVi, mutta myös muita yhteistyökumppaneita on lennähtänyt mukaan. Matkaan lähtee siis mm. Listerine ja Herbamare, joilla osallistujien tuotekassi täytetään.

Rautahampaat:
kuva-20
En ole ihan varma, onko tuo pieni Herbamare kissanpennun jälkeen suloisinta, mitä on olemassa?
kuva-18
Muistan kyllä, kun olin jakamassa näitä Fitness Expossa jokunen vuosi sitten, ja ohikulkijat kysyivät, että “otetaanko tää kerralla ja mihin tää ottaa”.

Se, että kyseessä on mauste ja yrttisuola, jota laitetaan ruokaan – ei hauikseen – oli jotenkin vaikea asia vastaanottaa. =) Mutta ymmärrän kyllä.
kuva-19
Ja mitä tähän tulee. Oh my hyvänen aika. Kävin eilen ystäväni (Nanan, ks. valokuvat) luona, niinkuin normaalit ihmiset ystävien luona käyvät, joten mukanani oli suklaata.

Kyllä, olen tunnetusti aina se herkkukorinainen, hehheh. Mutta tällä menin pöytään:
kuva-17
Kului minuutti, kuoret oli pois ja sisältö tiessään. On kuulemma “parempaa kuin marabou tai mikään ikinä”, sanoi maallikko minttusuklaasta (eli ei siis luomupuunhalaaja vaan normaali ihminen, joka vielä muistaa mitä ovat leipä ja siideri).

Ja hyvä näin, halusinkin päästä näistä eroon. Koska paino on nyt pudonnut ehkä -6 kg (älkää kysykö mistä tulee “ehkä”, Sami, älä sinäkään kysy), lienee paras pysytellä kaukana kaikesta liian hyvästä.
kuva-7
Ja mitä nostamiseen ja harjoitteluun tulee – tekniikat tuntuu olevan hakusessa siellä sun täällä pienissä ja yksinkertaisissakin asioissa. Isoista linjoista nyt puhumattakaan. Tässä on oiva hetki korjata ihan kaikki ja sen jälkeen harjoitella oikein.

Ilon kautta, ensi sunnuntaina! Pasilaan, ForAll-salille. Jos ette tiedä missä se on, tässä kartta. Tuossa oikealla:
where-the-magic-happens
Jee. Jokunen paikka on vielä avoinna, joten mukaan vaan!
kahvakuulapaiva_2104

2 thoughts on “Ilon kautta, supersunnuntai 21.4!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *