Tänään lautasella

Jotain kylmää, jotain vihreää.

Olen aiemminkin kirjoittanut täällä vihreästä teestä, ja sain itse asiassa paljon hyviä vinkkejä paitsi kommentteihin, myös sähköpostiin. Kiitos! =)

Vieläkään en ole teeihminen, mutta suunta on ehkä parempi. Koen teenkeittämisen jotenkin yhtä vaikeaksi seremoniaksi kuin vaikkapa itsensä hyväksymisen, joten olen mieluummin ilman kuin lähden sitä työstämään.

Paitsi, jos asia on tehty jotenkin yksinkertaiseksi.
kuva-2
Ja nyt on! Tätä Samin vihreää jääteetä suosittelen kokeilemaan, se menee tällaisella ohjeella:

Ota iso kattila, kaada siihen litra kylmää vettä (mielellään suodatettuna). Lisää 1-2 rkl luomulaatuista vihreätä teetä ja ripaus laadukasta suolaa. Halutessasi voit lisätä sekaan myös tuorepuristettua sitruunaa, tai sitruunan lohkoja.

Kattila jääkaappiin vähintään 8 tunnin ajaksi. Suodata siivilän läpi ja nauti.

Itse olen suosinut teemerkeissä mm. tuota Clipperin vihreää (kuvassa myös Molkosan, huom, ehdoton jokapäiväinen tuotteesi!) – mutta tutkittuani asiaa enemmän, muitakin on. Heh.
kuva-31
Aiheeseen liittyen – sain linkin alennussivustoon, jota kautta löytyy alennuksia monistakin kaupoista. Sieltä bongasin linkin eteenpäin tänne teekauppaan, josta saattaisi jotain löytyäkin. Mutta jäätee on my cup of tea, kun taas kuumia juomia en jaksa latkia – paitsi kahvia.

Alennussankari.fi-sivustolta löytyy myös alennuskuponki Teekauppa.fi-sivustolle, ja yli 30 euron arvoisista tilauksista saa sankarillisen viiden euron alennuksen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *