Harjoittelusta

Kädet ilmaan, kiitokset Mäntyharjuun!

No niin, Mäntyharjun koulutus on takana, aurinko edessä. Maailma on paikallaan enemmän kuin aikoihin (minulla). Kiitokset Marille ja Sarille, kaikille osallistujille ja tiimille kullanarvoisesta avusta.

Tästä lähtö.

Tanssilavasta tuli nostolava. “Tässähän on erittäin hyvä lattia”.

Tiimivaatteet

Välinettä käteen ja hommiin:

Kädet ilmaan!

Milla

Jumppa jatkuu

Kirsi, Krisse ja Milla nostojen tekniikkaa demoamassa (6 min sarjat). Kirsille OAJ @ 24 kg, Krisse tempaus @ 16 kg ja Milla OALC @ 20 kg.
Ja sama takaapäin.

Niiiiiin kivaa ja hyvä meininki!

Koko porukka. Kiitos kaikille vielä kerran!

Nyt ajellaan takaisin. Kun pääsen kotiin, laitan syksyn koulutukset ojennukseen. Kyllähän tätä pitää opettaa lisää, enemmän, koko ajan ja kaikille. Nostamisen yksi parhaita puolia on se, että jokainen tykkää, kun sen vaan oivaltaa.

Paikalla ollut toimittaja sanoi hauskasti, että innostus näkyy ja tarttuu. Taisin todeta siihen jotain sellaista, että juu, syttyy omakin sielu palamaan kun näkee miten porukka oppii. Hehhee, värikynää ei voi koskaan olla liikaa. Saatan olla pohjimmiltani jopa porilainen?

5 thoughts on “Kädet ilmaan, kiitokset Mäntyharjuun!

  1. Minä olen Porilainen ! Eivätkö tytöt kerkeä nostamaan SM-kisoissa ? Vai alkaako pukkaamaan muuta oheistoimintaa ? 🙂

  2. Eeei, LiMU ei tuu Haapajärvelle olleskaan. Seuraava varma kisa on Kirsin työntökisa lauantaina Tampereella ja pitää katsoa mitä sen jälkeen.

    Oheistoimintaa on aika lailla 😀 ja koko ajan enemmänkin, mutta kyllä nostaminen edelleen se ydinasia on. Tää on tämmönen monitoimiryhmä nykyään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *