Finnish Kettlebell Club

Kahvakuulapäivä Suomussalmella 15.10

Super-power-marjajauheistaan tunnettu Biokia järjestää täyteläisen kahvakuulapäivän lokakuussa Suomussalmella. Päivä alkaa kurssilla, jonka jälkeen on kisat. Tuomaroimassa kotimaista nostajakaartia: Kalle ja Sonja Pyykkönen! Tulkaa sinne ja ilmoittautukaa ajoissa Seijalle. Ja laittakaa juliste kiertämään! 😀 Kiitos, nähdään pian!

5 thoughts on “Kahvakuulapäivä Suomussalmella 15.10

 1. Hei! Olen lukenyt blogiasi vuodenvaihteesta saakka ja nyt uskaltauduin kommentoimaan ekan kerran..:o 😀 Olen siis pitkään jo haaveillut aloittavani kahvakuulailun, mutta en oikein tiedä mistä aloittaisin.. Olen lukenut Maanantaisoturit usempaan kertaan, mutta kuulaa en ole vielä hankkinut:( Olen kuitenkin nyt sitä ostamaisillani, mutta haluaisin saada _kunnollista_ opastusta heti alkuun, etten heti menisi rikkomaan paikkojani p*skalla tekniikallani..:D Kysymys siis kuuluu, että saako tuonne Suomussalmen kurssille tulla tällainen 19-v. tyttö, joka on aivan aloittelija???:o Tekisi niin kovasti mieli tulla paikalle.. Mutta voin kyllä jättää välistäkin siinä tapauksessa, jos edellytetään että pitäisi olla jo ennestään vähän kuulaa “heilutellut”!!:)

  Terkuin, Laura

 2. Laura, saa tulla! 🙂 Kyseessä on nimenomaan peruskurssi, jossa aloittelijat oppivat alusta ja kokeneemmat saavat uutta näkökulmaa ja pääsevät hiomaan tekniikoitaan. Tervetuloa!

  Terkuin, Kukka

 3. Kiitos!!!:D Nyt ilmoittautumisviestiä siis menemään.. Poikaystävä saa toteuttaa tämän reissun mun synttärilahjana.. Niin kauan jo tästä asiasta sille hönkinyt että pakko sen on mut paikan päälle tuoda..! Matkaa tulee kyllä Suomussalmelle hieman, asutaan nimittäin Kuopiossa.. Siitä syystä kysyisinkin vielä, että tiedätkö yhtään, oletko tulossa joskus pitämään samantyylistä keissiä Kuopioon? Jos ei ole tiedossa, niin sit ssalmi kutsuu..

  -Laura

 4. Kovasti on suunnitteilla Pohjanmaa, Oulu ja kaikkimaailmanpaikat, mutta toteutus laahaa aina jäljessä. Lupaan koko ajan kaikille kaikkea, ja tekisi mieli luvata myös Kuopio, mutta en uskalla kyllä satavarmaksi sanoa että ainakaan ihan kovin pian. 🙂

 5. Kaipailee kipeästi noita aikatauluja “Suomussalmen” tapaisista kursseista! 🙂 Toivottavasti löydät tiesi Joensuuhun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *