Finnish Kettlebell Club

Kahvakuulat Savossa: olet nostajani nyt.

Kuopion reissu oli aivan mahtava! Kiitos kaikille osallistujille. Matka Turusta sinne ja takaisin on pitkä, mutta E63 on tie ajatuksiin. Ja Laaksoon?

Kuopio ei ole minulle mitenkään erityisen läheinen maisema, vaikka sukuakin siellä on. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että näin Laaksona minun kenties kuuluisi olla siellä eikä täällä.

Yövyimme serkkuni Markuksen Kuolemanlaaksossa (kiitos sinne). Samalla bongasin uuden, paikallisen NMT-lehden, johon minua haastateltiin kesällä ja juttu löytyy otsikolla Kahvakuulien laakso.

Kuulin myös että setäni, akatemiaprofessori Markku Laakso on jälleen palkittu diabetestutkimuksistaan. Huikeaa.

* Ohi Puijonlaakson ja salille. *

Tämä oli jo neljäs kerta, kun käyn Villen luona Sawon maisemissa vetämässä kuulaleiriä. Viimeksi olimme liikkeellä Scubalanssilla Krissen ja Kirsin kanssa. Tuolloin leiri vedettiin vielä remontin keskellä olevalla jäisellä salilla: Scubalanssi Savossa ja Siperiassa, 1300 km.

Oli erityisen hienoa nähdä valmis sali nyt. Ja upea se olikin!

Sawo.

Näkemistäni Stiga-huoneista hienoin. Ja ehkä kylmin.

Hyvä porukka:

Rento fiilis, mutta ehdottomasti tekemisen meininki:

Kirsi teki päivän treeninsä samalla demoten (ja ennätys 20 kg tempauksessa siinä samalla).

Ville kellottaa. Tavallaan.

Vanha viisaus:

Kiitokset kaikille! Alkuvuodesta uudestaan, ja sitten painotuksena tempaus & työntö kuten Jaanan kanssa jo alustavasti juteltiin.

Forging elite Ysitie. Onhan tämä aika raakaa reissaamista halki mustajäisen maan, mutta kuten Facebookiin jo kirjoitin; jos näillä teillä jotain oppii, niin huoltoasemat ja laulujen sanat.

En vaihtais sekuntiakaan. 

One thought on “Kahvakuulat Savossa: olet nostajani nyt.

  1. Kiitos Kukka ja Kirsi. Taas tuli paljon tekniikka oppia ja totuushan on että harjoitus tekee mestarin, eli siis lisää toistoja,toistoja ja toistoja. Mahtava leiri , KIITOS 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *