Flavor of the Month

Kahviseremonia.

Kahvitauko, powered by Kuppikuumaa

Kahvin- ja teenjuominen on noussut täysin uudelle tasolle, olen rakastunut. Ja kyllä, sielultani olen ehdottomasti Saludo-nainen, eli kaikki menee kunhan se on mustaa, mutta noin elämää ja makua ajatellen en ole. Näissäkin on eroja – vähän kuin vertaisi bodypumpia ja voimanostoa keskenään, jos ymmärrätte pointin.

Yhtään ainoaa espressokonetta tai muuta aikaa ja taitoa vaativaa laitetta en suostu ottamaan käyttöön, (ei kestä hermot), mutta ratkaisu on löytynyt. Suodatinkahvi on todella jees, ja nyt teen sen näillä.

1. Kahvimylly! Tämä Wilfa.  
IMG_5567

2. Kahvit. 

Nyt on kolmenlaista. Makutestiä ette vielä saa, mutta ehkä jossain vaiheessa. Voisin testata kaikki, mutta jos sen nyt teen, en nuku viikkoon. Joten step by step, ok? 

Buena Vista.
Etiopien Hafursa
La Perla Negra

3. Ja sitten teeosasto. 
IMG_5570

Uulalaaa. Blogin lukijat tietänevät, että en ole teeihminen ja kuumat juomat ilman alkoholia kuuluvat mielestäni muutenkin flunssahetkeen alle 6- ja yli 60-vuotiaille. Mutta nyt, nyt kaikki on muuttunut.

Hario Cold Brew on täydellinen! Kylmää vihreää teetä, ilman pusseja. Tiedättekö muuten sen tyylin, kun teepussi nitistetään tyhjäksi pyöräyttämällä se pikkulusikan ympäri? Ai kamala, en kestä sitä yhtään. =)

Jos on makuihminen, niin tämä Vadelma&vanilja maistuu yhtä hyvältä kuin tuoksuu. Jo yksin tuo boksi on eeppisen hieno.
IMG_5533
Suurkiitokset kuppikuumaa.fi -verkkokauppaan. Suosittelen erittäin, erittäin paljon. Seuraava askeleeni on sellainen termosmuki, joka ei tiputa kaikkea kahvia kaulalle ja syliin. ABC:n versio näet hieman falskaa. Mietin, josko kutsuisin jonkun oikein kahville, mutta en ehkä halua jakaa tätä muualla kuin netissä. =)

One thought on “Kahviseremonia.

  1. Suodatinkahvia parempaa kahvia saa helpoiten (ja halvimmin) pressopannulla. Sillä kahvin todelliset maut pääsevät oikeuksiinsa ja se on helppo pitää puhtaana.

    Mylly on kyllä ehdottoman hyvä ja “avain onneen” jokaiselle kahvinjuojalle. Tuo Wilfa on halvoista myllyistä ehdottomasti paras, kestävät terät ja hyvä jauhatustarkkuus.

    Kun olet nuo kahvit lusinut läpi, niin testaa Kaffa Roasteryn valikoimat. Kotimaista pienpaahtimon tuotantoa ja vaihtuvat valikoimat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *