Ravinto

Kakku ja kalarakas!

Haha, kohuotsikko.

Syön, koska vain silloin voi ottaa ruokakuvia.

Tässä lohi, ei aina pakastesei (joka on kyllä hyvää). Huomenna ja sunnuntaina Voimakadulla on Kahvakuula- ja voimaseminaari, joten olen tehtaillut eväitä (!) ihan sitä varten.

Tyypillisesti – jos en tee eväitä – päivät päättyvät siihen että syön kaiken mitä näen, seisten ja silmät kiinni, ja siitä harvemmin tulee hyvä olo, tarviiko tätä erikseen enää mainitakaan. No, se siitä, kaikki tietävät miten kuvio menee.

Päivän kala, eli lohi pellille, bataatit mukaan ja uuniin. Laitoin bataattien päälle vähän kookosöljyä lopuksi, muuten ihan sellaisenaan.
lohi
Toinen versio, hieman enemmän panostusta jo tässä (ei olekaan oma lautanen, toim. huom.). Edelleen lohta, sweet chili -kastikkeella (toimii hyvin). Mukana bataatti, parsakaali, omenaa. Ja mustikat messiin.
kala
Eeppiset kakkukahvit syötiin tänään Turussa, täällä Pure-kahvilassa. En tiedä mikä sen oikea nimi nyt lopulta on – Latte Gourmand, Pure, Pure Piste vai mikä, mutta kakku oli hyvää.
kakku
Kaikkea en jaksanut, otin mukaan.
pure
Ja vielä päivän toinen (vai kolmas kala). Heitin kaali- ja porkkanaraasteen samalla pannulle ja tein askeesiwokkia. Soijakastiketta perään, tuli todella hyvää. Vadelmamukin kanssa.
kalavadelmat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *