Flavor of the Month

Kaunista joulua ja kiitos kaikille!

Kiitos kaikille lukijoille, ystäville, tutuille, yhteistyökumppaneille, valmennettaville, asiakkaille, Voimakadun treenaajille .. miten se nyt muotoillaankin fiksusti?

Kyllä te tiedätte keitä olette, toivottavasti. 🙂

Kuluva vuosi on ollut melkoinen. Varmaan jo vaikka netin yli katsottuna, saati sitten oikeassa elämässä. Yksin blogissa on ollut yli 1,231,180 visiittiä tänä vuonna, tähän mennessä. Päässäni visiittejä on ollut paljon miljoonaa enemmän, heh, sydämessä myös!

2013 on ollut itselleni varsin täyteläinen ja opettavainen vuosi monellakin tavalla. Hulluhko. Paljon on tapahtunut, mutta mielestäni olisi voinut tapahtua enemmänkin. Vai olisiko? Asiaa ei helpota se, että olen aina hieman pettynyt itseeni, koska moni suunnittelemani asia jää toteutumatta ja tekemättä. Niin käy aina.

Sitten tein listan asioista, mitä olen tehnyt ja missä onnistunut. Se olikin pidempi kuin olin huomannutkaan. Kokeilkaa, ehdottomasti! 

Annoin lahjaksi itselleni sitä mitä pitikin, eli voimaa. Takakyykkyyn 120 kg ja maastavetoon yllättäen 155 kg. Ilo kesti ohikiitävän sekunnin, jonka jälkeen ajatus oli tietysti se, että miksi ei enemmän ja kehtaako näistä nyt puhuakaan 😀 – kun varmaan pitäisi tehdä paremmin. Pitäisi, pitäisi

Mutta onpa jotain odotettavaa ja tekemistä ensi vuodelle. 🙂

Jos ehdin, teen myös Mitä opin vuonna 2013 -postauksen. Siitä voisin samalla kaasulla kirjoittaa varmaan kirjan, olen oppinut niin paljon ja niin monilta ihmisiltä. Ikinä ei ole ollut yhtä aikaa niin rankkaa ja niin hienoa, jos sen nyt jotenkin yrittäisi tiivistää. Olen tehnyt paljon asioita, joita en ole ennen tehnyt.

Tiedätte varmaan “jonkun uuden tekemisen” -tunteen. Jännittävää. Tietysti, koska kaiken uuden kanssa epäonnistumisen pelko on todellisimmillaan. Mutta tykkään kyllä, siitä huolimatta ja juuri siksi.

Tommy Hellsten otsikoi, että jos etsit turvaa, elä vaarallisesti. 

“Elämää voi pyrkiä kontrolloimaan tekemällä aina samoja asioita ja samalla tavalla. Tällainen ihminen ei ota riskejä, hän ei kokeile mitään uutta, sillä näin tehdessään hän saattaisi tehdä virheen ja joutua kohtaamaan oman riittämättömyytensä.”

Se on pelottavaa, ja siksi juuri parasta. Saat sen mistä luovut on yksi suosikkikirjoistani, taidan lukea sen jouluna jälleen kerran.

Mutta, lyhyestä virsi kaunis:

Kiitoksia kaikille! Ja erikseen paljon onnea Lift me up -seuralle – menestyksestä ja kaikesta, mitä teette. Mahtavaa seurattavaa.

Suurkiitos myös niille yhteistyökumppaneille ja yrityksille, jotka olette olleet mukana blogissa, kampanjoissa ja muissa kuviossa tänä vuonna. Tekin osaltanne mahdollistatte blogin olemassaolon ja jatkuvuuden.

Mitäkö ensi vuonna? Jotain tällaista etsin ja suosittelen kaikille.
do_epic_shit-1

5 thoughts on “Kaunista joulua ja kiitos kaikille!

  1. Jos noista tuloksista ei kehtaa puhua niin en mäkään kohta kehtaa enää voimakadulle tulla! Onnea uusista enkoista, kohta saat laittaa jo mave-tavotteet uusiksi 🙂

  2. Ja Ninnu, pointtihan on vaan se että Voimakadulla pysyy ainakin omat jalat maassa kun kaikki salilla tekee enemmän! Ja sivullakin lukee että “tervetuloa kehittymään”; niin näinhän sen on oltava. 😀

    1. Niinhän se on, kehitys on treenin parasta antia 🙂 Mä voisin alkaa seuraavaks tavottelemaan noita sun kyykkypainoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *