Esillä

Käyttökunto ja oma ajattelu.

Esiinnyin 16.4. Karjalaisen Kasvokkain-palstalla, toimittaja Jussi Turusen juttu on hyvä!

Tässäkin jutussa oli kyse kohtuudesta, balanssista ja ehkä maalaisjärjestä – samassa hengessä kuin A-Studiossa jokunen viikko sitten.

Ks. blogi: A-studio tänään, balanssista ja maalaisjärjestä

Kohtuudesta ja kehosta puhuttaessa sanon usein, että “käyttökunto riittää”.

Minusta termi käyttökunto on jotenkin hyvä. Se on bikini- ja kesäkuntoa laajempi ja ehkä elämänmittaisempi (bikinit = kesä = pinta = väliaikaisuus).

Vartalo on kulkuneuvo, ei niinkään mikään temppeli, olen ennenkin kirjoittanut. Toimittaja muisti sen! 🙂

Myös hyvinvointialalla puhutaan paljon siitä, mikä on “se seuraava trendi”. Että mitä kuuluu harrastaa, tehdä ja millainen pitää olla (vrt. kauden naisihanne tai kevään pastellivärit).

Mutta mitä väliä sillä on?

Se mitä kaipailen trendien aallokossa surffailun sijaan, on että mentäisiin oman halun ja tarpeiden mukana. Selätin ei varmasti ole kaikille ainoa ja paras vaihtoehto, kuten ei kahvakuulaaminenkaan.

Viime vuonna teimme elämänmuutoksiin liittyen Haluan olla minä -kampanjan. Ajattelin, että jospa ihminen haluaisi olla itsensä (ehkä paras mahdollinen versio toki) – eikä sitä mikä on päivän trendi tai ihanne. Tai liimaisi jääkaapin oveen motivaatioksi jonkun toisen kuvaa. Tiedättekö mitä ajan takaa?

Jos lihas ja rasvattomuus on nyt muotia, mutta ensi vuonna ei ole, mitä tapahtuu? Aletaanko sitten taas syömään? Lihottamaan? Miten tämä oikein menee?
IMG_9546
Kuva: Jaakko Kahilaniemi.

Puhuttiin toimittajan kanssa menneistä ja tulevista trendeistä:
IMG_9545

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *