Voimakatu 6

Kesärenkaita vaihtamaan!

Kevät tulee, renkaat vaihtuu. Kevenee?

Voimakadulla on tällä hetkellä yksi rengas, jota pääsee kääntämään, jos vaan suinkin jaksaa. Tässä Tuomaksen ohjeet: Helppoa kuin renkaankääntö.

Meille on tulossa keväällä ja kesällä erilaisia ulkotreenejä. Sali on siitä hyvä, että takaoven saa kokonaan auki, joten harjoittelu myös kesäkuumalla, sisällä, on suorastaan raikasta. Kuvaamme näitä ensi viikolla ja pian julkaisemme myös kevät- ja kesäaikataulut ja mahdolliset kurssit näihin liittyen.

Kesälläkään ei tarvitse jäädä aurinkotuoliin makaamaan. =)

Välineitä ulkotreenejä varten on paljon, mutta uutta on myös sisällä. Salille saapui juuri Reverse Hyper, josta kannattaa ensin lukea Sakari Selkäinahon artikkeli ja sen jälkeen tulla Itäharjulle kokeilemaan (ks. Voimakadun Facebook-sivu).

Kesäksi paremmat pakarat, vai miten se meni.

PS. Jos haluat henkilökohtaista valmennusta harjoitteluun, lue tämä. Meillä on myös ns. personal training -palveluita, tuolta löytyy lisää tietoa.

Mutta ensin ne kesärenkaat!
IMG_2583

One thought on “Kesärenkaita vaihtamaan!

  1. Moikka! Olisi hei kivaa lueskella enemmänkin treenijuttuja ja erityisesti teikeläisen normitreeniviikosta. Askartelin eilen pitkästä aikaa kuulat pihalle ja kaivoin maanantaisoturin treenikaveriksi ja mietin treenien pituutta. Olen hyvin pitkälti enemmän “överit kuin vajarit” -tyyppinen ratkaisu ja kun yksin tekee treeniä on vaikea olla tyytyväinen treenin pituuteen. Onko esim maanantaisoturin “kymppi” tai “kutoset” pätevät treenit ihan yksikseen? Ja hei hyvistä alkulämmittelyistä olisi myös kiva lukea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *