Harjoittelusta

Kevätherkku olet sinä!

Hetkinen, kesä on kohta. Jee!? Auts.

Huhtikuu tarkoittaa tietysti kesäkunto-projektin aloittamista viimeistään eilen. Ja se taas tarkoittaa sitä, että herkuttelun olisi syytä vähentyä loppua nyt.

Oma tavoitteeni on joku 5-6 kg korjausliike eli painonpudotus muutamien kuvausten takia. En ole mitenkään super-innoissani kuvauksista, mutta mennään nyt kun kerta kysyttiin.

Sami on suunnitellut ruokavalioni (pomminvarma toimivuus, minun tehtäväkseni jää vain sen noudattaminen). Kerron täällä mitä se sisältää ja miten etenee. Kevätherkussa on mukana valikoitu ryhmä yhteistyökumppaneita; mm. Skyr, Vogel, Molkosan, Biotta-mehut, CocoVi ja muita, (nämä näkyvät pääsivulla oikeassa laidassa).

Ajatus on se, että ei hyväksy itseään mutta hyväksyy sen, että huominen ei koskaan kuole, ensi maanantai on tänään, ja että huomenna tänään on eilen. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö?

Jos olet laihduttanut ennenkin (kaikki me olemme), lue myös: Väliaikaisesta ei saa tulla elämä.

Mitä treeneihin ja ruokavaliohin tulee, itselleni helppous ja yksinkertaisuus on tärkeää. Tässä käydään kuitenkin jo neljättä kymmenettä, joten mikä tahansa bemybabe-dieetti ei käy. En myöskään jaksa mitään laihtumisen pitkää filosofiaa tällä hetkellä, vaan reippaasti nyt vaan suu kiinni ja eteenpäin.

Joten, tervetuloa Kevätherkkuun! Kampanja alkaa 1.4 ja kestää huhtikuun ajan. Sitten alkaakin vallaton toukokuu – megalanseeraus heti pääsiäisherkkujen jälkeen!

Kuva ei hirvittävästi liity tapaukseen, mutta sinne päin kuitenkin. Sitruuna liittyy.
sitruuna

One thought on “Kevätherkku olet sinä!

  1. Hyvä siitä kukka tulee, itse vetänyt kisa dietin body kisoihin ja tiedän mitä dietti on ja ennen kaikkea pää tyhjänä esiintyä täydelle kultsalle, kun vaan muistais vielä jotain heh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *