Flavor of the Month

Kevätherkku olet sinä! Aina.

Haa, muistaako joku viime vuodelta Kevätherkku-kampanjan? Minä muistan.

Muistan sen oikein hyvin, koska tiputin silloin talven aikana kertyneet 8-10 kiloa (lue: Kymmenen kilon talviturkki) ja ne on onneksi edelleen poissa. Isoin muutos edellisiin lienee ollut se, että jätin kaikki maitotuotteet pysyvästi pois. En ole ollut mitenkään tiukalla poroa ja puolukkaa -imetysdieetillä (lapsikin on sentään jo 10 vuotta), mutta muovannut ruokavalion lopulliseen muotoonsa.
kevatherkku_pieni
Tein viime vuonna kaksi painonhallintakampanjaa, joista toinen oli Haluan olla minä -kamppis. Moni pudotti painoa menestyksellä sen aikana (lue sadan ihmisen kokemukset tämän kirjoituksen kommenteista).

Aika moni tuttavani oli kampanjoiden aikana henkisesti ja tavallaan mukana, mutta ei halunnut tehdä ohjeiden mukaisia muutoksia. Tyypillistä: ihminen haluaa kyllä laihtua, mutta ei halua muuttaa mitään. =)

En malta olla sanomatta, että mitä jos olisit vaan tullut mukaan, tai ainakin kokeillut ilman ennakkoluuloja. Voisit olla nyt siinä tavoitteessa? Voisi olla kivaa olla NYT kymmenen kiloa hoikempi kuin viime vuonna?

Mutta ei. Jos ei suostu edes kokeilemaan, mitään ei varmaan tapahdu.

Kaikella rakkaudella, just sayin’ <3

Voi olla, että aloitan tälle vuodelle uuden kampanjan maaliskuun alussa. Kevätherkun ja Haluan olla minä -kampanjan yhdistelmä, samalla konkreettisella lähestymisellä. Step by step -ohjeet painonpudotukseen. Tulipa se tai ei, päivän opetus voisi silti olla se että ohjeet toimivat vaan jos niitä noudattaa.

(EDIT: täytynee silti lisätä, että en toki ole mitenkään hentoinen, heh. Kävin avantosaunalla paljussa ja sekin tulvi kun astuin veteen, joten sen mukaan mennään)

Nyt oikeita töitä, jatkan blogiasioita myöhemmin. Viikonloppuna koulutus Helsingissä ja sitten siitä eteenpäin niitä onkin joka puolella. Verkkokaupasta lisää: Kukkakauppa.

One thought on “Kevätherkku olet sinä! Aina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *