Flavor of the Month

Kevätsiivouksen aika!

Blogissa alkaa nyt seuraava kampanja, nimeltään Kevätsiivous.

Tarkoitus on puhdistaa ensin ruokavaliota ja sitä myötä tietysti myös kehoa. Hyvä olo on väistämätöntä: mitä puhtaampi ja laadukkaampi ruokavalio on, sitä paremmin ainakin itse voin? 

Mitä enemmän painan menemään vaikkapa karkkia, sitä huonommalta kyllä myös tuntuu ja näyttää. Hyvin yksinkertaista pohjimmiltaan. En syö karkkia kovin usein, mutta en myöskään ole mitenkään henkisesti immuuni sille.

Kevätsiivous on hyvän olon kampanja, se kestää kuusi viikkoa. Tänä aikana blogiin tulee:

– konkreettisia ohjeita ja vinkkejä
– omia kokemuksia
– tuote-esittelyitä ja suosituksia
– arvontoja (tuotepalkintoja)
– esimerkkiruokia ja reseptejä
– mukana on myös yhteistyökumppaneita ja tuotteita jotka olen todennut hyviksi ja joita voin suositella.
– tuotteet on suosituksia, ei pakollisia
UUTUUTENA edellisiin kampanjoihin verrattuna on se, että tähän tulee mukaan myös Kevätsiivous-ryhmä (maksullinen, joskin edullinen), tästä lisää myöhemmin!
– Kerron lisää pian.
– perusohjeet ja kaikille avoimet vinkit löytyy tuttuun tapaan täältä blogista

Ruokaohjeiden perustana on ravitseminen.

Tykkään ajatuksesta, että ihminen syö itseään raviten (ei riuduttaen). En siis pidä siitä, että söisi laihtuakseen. Eli etsisi ruokia jotka laihduttavat (sikäli kun sellaista voi olla), vaan juuri päinvastoin: mahdollisimman ravinteikasta ruokaa. Vähän kuin treenissäkin: kehitä, älä kuihduta (v. 2011). 

Mitä herkkuihin ruokiin ja muihin tulee, nyt ei ole sen aika että “haluan kuitenkin joskus elämässä herkutella”. Kamoon.

Kevätsiivous kestää kuusi viikkoa.Voit huoletta luopua mistä tahansa vähäksi aikaa. =)

Tyler Durden tuskin (FightClub) tiesi olevansa mukana Kevätsiivouksessa, mutta nyt hän on:
kuva-6

3 thoughts on “Kevätsiivouksen aika!

  1. Miten monta kertaa viikossa treenaat? Onko se aina kahvakuulailua vai käytkö myös välillä ns. normisalilla? Entä aerobinen liikunta?

  2. Jeee! Hyvä Kukka! Ehdottomasti mukana 🙂
    Mä tykkään tästä ajatuksesta: “Tykkään ajatuksesta, että ihminen syö itseään raviten (ei riuduttaen). En siis pidä siitä, että söisi laihtuakseen. Eli etsisi ruokia jotka laihduttavat (sikäli kun sellaista voi olla), vaan juuri päinvastoin: mahdollisimman ravinteikasta ruokaa.”

  3. Saako olla mukana, vaikka pätkäpaastoilee? 🙂 Aamu alkaa kahvilla, joten seuraavan kerran on nälkä vasta pitkälle iltapäivällä. Hirveän kätevää ja just sopivaa mulle. Ruokailujen sisältö kaipaa siivousta, ei kuulemma voi elää pelkällä raakasuklaalla ja perunalla… Mutta mukana ollaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *