Flavor of the Month

1# Kevätsiivous, aloita tästä!

Kehon kevätsiivous on käynnissä!

Se mitä uskoisin monen tavoittelevan, on freesi ja hyvä olo kropassa. Tämä näkyy usein myös painossa – ylimääräinen lähtee pois. Itse jatkan freesaamista – kyse ei ole vain painonpudotuksesta, vaan raikkaudesta ylipäätään.

ks
Tärkeä ohje on, että juo enemmän vettä. Perustylsää, mutta keskity noudattamaan sitä. Voit lisätä veteen sitruunaa ja Molkosania – se hellii vatsaa sisältäpäin. Juo myös vihreää teetä. Ei mehua eikä limsaa, unohda myös sodastream-sovellukset. Juo vettä. 
molkosan

Tässä on jo monta asiaa,
montako kohtaa toteutuu syömisessäsi nyt? 

1. Juo paljon vettä.
2. Jätä ainakin lisäaineet, valmisruoat ja sokeri pois ruokavaliosta.
3. Syö puhdasta ruokaa ja oikeaa ruokaa. Painota varsinaiseen ruokaan. Voit syödä lihaa, kalaa tai kalkkunaa ilman pussikastiketta tai kiisseliä sen ympärillä.
5. Pyri säännölliseen ruokailurytmiin.
6. Kokeile olla ilman viljatuotteita (kuten leipää, pastaa jne).
7. Vaihda leipä kasviksiin ja vihanneksiin. Tai vaihda pasta kesäkurpitsaan.
8. Jätä sokeri oikeasti pois.
9. Unohda ajatus siitä, että “tulee syötyä karkkia”. Älä ulkoista vastuuta: ei mitään
tule syötyä, ihan itse sen syö. Eikö?  

Jos haluat tarkemmat ohjeet, valmentajan tuen ja neuvot verkon yli, voit tulla mukaan Kevätsiivous-ryhmään. Tämä toimii Facebookissa ja alkaa parin viikon kuluttua.

Ryhmää vetää UNIQ Performance, eli Paleokeittiö-blogista tuttu valmentaja Johanna Grönlund. Tehoryhmän hinta on 49 € ja se kestää neljä viikkoa. Ryhmässä saat kuukaudeksi tarkat ohjeet, joihin sitoutua ja joita noudattaa.

Kevätsiivous-ryhmä käynnistyy 17.3, voit lukea lisää ja liittyä jo nyt: Kevätsiivous-paketti. Mukaan vaan, jos yhtään siltä tuntuu. Tästä lisää huomenna! 🙂

9 thoughts on “1# Kevätsiivous, aloita tästä!

  1. Kevätsiivous olisi täälläkin tarpeen, keholle ja kodille 😀 Kiinnostaisi, minkätyyppisiä nuo viikkotehtävät/ohjeet ovat, jotka tuolla tehopaketin sisällössä on mainittu? Että tarvitseeko omistaa/olla jotakin, että niitä voi noudattaa?

  2. J, ei tarvitse omistaa etukäteen mitään muuta kuin Facebook-jäsenyys.

    Ohjeet ryhmässä tulee menemään 1-2-3 -portaittain, tästä lisää infoa heti (todennäköisesti huomenna) laitan lisää tietoa esiin. Mutta käytännössä tulee ohjeita mm. oikeiden ruokien valintaan, ruokavalion noudattamiseen ja etenemiseen.

  3. Sopiiko kevätsiivousryhmän ravinto-ohjeet myös imettävälle äidille? Eli onko mahdollisesti mukana paljon jotain luontaistuotteita tms. joita ei imettäessä saa käyttää? En liity sitten “turhaan”, jos en voi ohjeita noudattaa.

  4. Laura, mukana on myös terveelliset perusohjeet, eli ohjeet eivät tule nojaamaan tai perustumaan yksittäisiin tuotteisiin, vaan ihan omiin toimintamalleihin ja esim. ruokien valintaan.

  5. Kohta 8. jotenkin osui ja upposi.. hehee.. Moni asia on kunnossa, mutta joku juttu on pielessä kun ulkomuoto ei ihan ole sitä mitä haluaisin. Ehkäpä sokeriton elämä toisi sen loppusilauksen.

  6. Moikka!

    Kiinnostais kovasti vähän puhdistaa kehoa ja mieltä tämmösen ohjatun jutun avulla. Olen kasvissyöjä ja mietin, että kun noita ruokavalintoja mietitään niin löytyykö sille saralle ohjeita miten paljon, jotta ruokavalio pysyy monipuolisena ja ravitsevana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *