Ravinto

Kevätsiivous-ryhmä 17.3. alkaen!

Haluatko puhdistaa kehoa? Ehkä pudottaa painoa tai freesata omaa oloa? Kirkkaamman ihon? Kevyemmän olon? Energiaa ja pirteyttä? Haluatko selkeät ohjeet ruokavalioon?

Tule mukaan tekemään Kevätsiivous!

Parin viikon kuluttua käynnistyy kehon puhdistukseen tähtäävä ryhmävalmennus. Tämä on ensimmäinen laatuaan ja on olemassa vain nyt, yhden kerran.

Tule mukaan verkkokaupassa: Kevätsiivous-tehopaketti.

Blogissa kampanja etenee kaikille avoimena, mutta blogin ohjeiden lisäksi mukana on myös ryhmävalmennus.

Kevätsiivous on Facebookissa toimiva maksullinen paketti (49 €), johon kuuluu:

1. Ruokavalio ja ohjeet kuukaudeksi.
2. Jäsenyys suljettuun Facebook-ryhmään, jossa Kevätsiivouksen ohjeistus tapahtuu.
3. Ryhmävalmennuksen vetää UNIQ Performance, eli Paleokeittiö-blogista tuttu valmentaja Johanna Grönlund. Hän antaa hyvät ohjeet ja vastaa kysymyksiin ryhmässä.
4. Voit ostaa paketin verkkokaupassa: Kevätsiivous. Ryhmä käynnistyy maanantaina 17.3. ja toimii neljä viikkoa.
5. Lataa tästä aloitus-PDF: UniqPerformance / Johannan ohjeet, lisää ohjeita saat ryhmässä.

Ryhmävalmennuksen sisältö:

• Kevätsiivous on puhdistuskuuri tukemaan jo ennestään terveitä elämäntapoja tai johdattamaan parempien valintojen pariin. Ohjeistus perustuu paleoruokavalioon, johon saat valmentajan ohjeet ja tuen kuukauden ajaksi.

• Tavoitteena on noudattaa kuukauden ajan ruokavaliota. Kyseessä ei ole nälkäkuuri, vaan kuukauden mittainen puhdistus. Tänä aikana suositaan puhdasta ruokaa (paleotyyppinen perusta). Tiettyjä ruoka-aineita vältetään (esim. sokeri, lisäaineet, vilja ja maitotuotteet).

• Voit kysyä lisää Facebook-ryhmässä.

• Ruokavalio on yksinkertainen ja helppo – uuden oppiminen ja omaksuminen saattaa olla haastavaa, mutta saat siihen tukea ryhmässä. Jos sitoudut noudattamaan ohjeita, saat tuloksia varmasti.

• Mukana EI ole pussikeittoja, punnitsemista, laskemista, kaloreita tai ravintoaineiden miettimistä.

• Kevätsiivouksen aikana syödään laadukasta, aitoa, oikeaa ruokaa ja juodaan vettä.

• Voit käyttää blogissa esiteltäviä luontaistuotteita puhdistuksen tueksi, mutta ohjeet eivät ole yksittäisten tuotteiden varassa.

Kuukauden aikana saat vinkkejä mm:

– ruokavalioon (paleohenkinen perusta, kokeile kuukauden ajan ammattilaisen avustuksella)
– aterioiden rytmitys ja ruoan määrä
– tärkeät asiat vs. vähemmän tärkeät asiat
– tarkoitus keskittyä TEKEMISEEN, jolla on vaikutusta: esim. vaa`alla ramppaaminen ei laihduta
– ruoka-aineiden laatu
– reseptejä ja vinkkejä
– makroravinteet (proteiini, rasvat, hiilihydraatit)
– oleellisemmat lisäravinteet
– terveellisemmät herkut eli sokerittomat vaihtoehdot
– vinkkejä arkeen ja tapojen muuttamiseen

Kenelle ja miten?

Perusterveelle ihmiselle. Voit soveltaa ohjeita itsesi, lajisi ja elämäntilanteesi mukaisesti. Ohjeet eivät ole suoranaisesti suunnattu esimerkiksi kasvissyöjille, mutta suurin osa ohjeista toimii myös erityisryhmillä.

Kyseessä on ryhmävalmennus, joten valmentaja ei voi ottaa huomioon yksilöllisiä tarpeita vaan yksilön täytyy itse soveltaa ohjeita itselleen sopivaksi. Myös kysymyksiin vastataan ryhmässä, ei henkilökohtaisesti.

Saat ohjeet, mutta voit itse määritellä oman ruokavaliosi – eli kuinka tiukasti noudatat ohjetta. Tulokset ovat suoraan verrannollisia panokseen. Paremman olon saa varmasti löysemmälläkin pipolla ja kamppiksesta hyötyy varmasti jokainen jollain tavalla.

Ohjeet perustuvat oikeaan ruokaan ja ruoan syömiseen.

Noudata ohjeita oman kykysi ja halusi mukaan. Muutosten suuruus riippuu myös siitä, millainen ruokavaliosi on tällä hetkellä. Jollekin muutokset voivat olla suuria – toiselle vain pieniä viilauksia.

Osta paketti tästä, 49 €. Toimintaohjeet löytyy verkkokaupasta.

Jos haluat keventää oloa, aloita se lautaselta. Jos sitoudut ohjeisiin, saat tuloksia varmasti. Liity myös Johannan Facebook-ryhmään, siellä voit kysyä tarvittaessa etukäteen. Tule mukaan porukkaan! =)
just-do-it

18 thoughts on “Kevätsiivous-ryhmä 17.3. alkaen!

  1. Heippa,
    Ymmärsinkö oikein, ettei kevätsiivous-ryhmään voi osallistua ellei ole jäsenenä facebookissa? Tämä facebookin edellyttäminen siellä sun täällä on kyllä kurjaa…

  2. Eve ja Elli, tämä on vähän harmillista, mutta Facebook-jäsenyys on edellytys tähän osallistumiselle tällä kertaa.

    Jos kyse olisi pidemmästä kuin kuukauden ryhmävalmennuksesta, esimerkiksi foorumi olisi varmasti käytännöllinen. Mutta tällä kertaa FB:n kautta. 🙂

  3. sopiiko tämä ruokaremppa myös urheilevalle naiselle? 🙂 pitääkö liikuntaa rajoittaa mitenkään kk:n aikana?

  4. Onko kevätsiivouksessa siis kuitenkin tarkat ohjeet jokaiselle ruualle koko ajalle ja myös määrille? Mitä lihoja ohjeissa on? Onko suositellut lisäravinteet myös maidottomia ja viljattomia? Olisiko antaa jonkun sortin tarkempaa esimerkkiä mitä siivoussetti sisältää jotta osaisi paremmin arvioida olisiko siinä itselle jotakin uutta? Tuleeko kaikki ohjemateriaali kerralla aluksi ja loppu on ryhmän keskustelua vai käsitinkö väärin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *