Uncategorized

Kevätsiivous-ryhmä, muistutus!

Mahtavaa, Kevätsiivous-ryhmä starttaa huomenna. 🙂 Johanna on jo jakanut materiaalia osallistujille viikonlopun kauppareissuja silmälläpitäen, mutta virallisesti aloitamme huomenna.

Mukana on jo todella hyvä porukka, mutta vielä ehtii ja pääsee. Mukaan voi tulla 31.3. saakka, eli vaikka et ehtisi ihan alkusysäykseen, niin voit tulla myöhemminkin. 

Huomioikaa tämä:

1. Jos olet jo ostanut paketin, pyydä kutsu Kevätsiivous-ryhmään.
2. Jos olet jo pyytänyt kutsua ryhmään, muista myös maksaa paketti.

Jos et tiedä mistä on kysymys, niin lue tämä infopostaus: Kevätsiivous-ryhmä 17.3. alkaen. Tulossa huippu juttu!

Kyse ei välttämättä ole massiivisesta elämäntaparemontista, vaan neljän viikon puhdistuskuurista. Tapetoin blogia raikkailla muuttujajulisteilla siitä huolimatta. Aforismiautomaatti pelaa myös näissä:

omaan Facebook-ryhmääni.
luonnollisesti myös Instagramiin. 

Kevätsiivous-kampanja jatkuu blogissa, eli ohjeita, vinkkejä ja ideoita tulee tännekin. Blogi toimii tuttuun tapaan “minulta kaikille” -periaatteella.

Kommentoida saa tietysti, mutta en valitettavasti voi luvata, että ehdin vastata blogikommentteihin ja henkilökohtaisiin kysymyksiin (en itse ole ravitsemuksen asiantuntija, siksi ryhmää vetää Johanna).

Ryhmässä saa aina enemmän, siellä pyritään vastaamaan, mahdollisuuksien mukaan.

Ehkä sitä jonkun asian osalta elää aina ikuisessa muutoksessa, sitten kuitenkin? Muuttuminen on kivaa, kai sitä jossain prosessissa on aina itse kukin. Valmiiksi tässä elämässä ei varmastikaan tule.  =) 
hetki3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *