Inspiraatio!

Kisafiiliksiä Tampereelta

Kahvakuulaurheilun (Girevoy Sport) MM-kisat on paraikaa käynnissä Tampereella. Oli suurta mahtavuutta olla paikalla perjantai ja nähdä etenkin naisten nostot. Myös miesten Biathlon mestaruussarja (32 kg) ja amatöörisarja oli niin ikään ihastuttavaa katsottavaa. Eipä tuohon kyllästymään pääse.

Pitihän siinä vähän kyynelehtiäkin, hanat aukesi siinä vaiheessa kun Kaisa-Liisa astui lavalle 24 kg:n kanssa. Eka kerta, kun suomalainen nainen osallistuu mestaruussarjaan ja tempaa 24-kiloista. 🙂 Anastasia Zolotareva ylitti oman maailmanennätyksensä ja teki 160 toistoa. Tatjana Potemkin teki 139 toistoa ja Ksenija Dedukhina 138. Muistaakseni! Kuvia ja videoitakin on, mutta ensin pitää tyhjentää kamera. Suomen naiset teki mielettömät suoritukset amatöörisarjassa, Maaritille ja Terhille kultaakin, Jaana tempasi hopean.

Ylipäätään Suomen mitalisaldo taitaa olla kaikkien aikojen runsain, mikä on tietysti ubeaa – onhan nää kotikisat. 😀 Se mitä missasin, oli lauantain Long Cycle, joista erityisesti Denisovin noston olisin halunnut nähdä ihan livenä.

Marko jakaa raporttia livenä tänne Kahvakuula.fi-sivulle. Suoraa livematskua, mikä on tietty nykyaikaa mutta mun mielestä jopa vähän pelottavaa. “Sano jotain” – ai miks? “Tää menee suoraan nettiiin” … aaargh. Olenko vaan juntti vai ysäri vai jumissa grungeajassa, kun musta toi on vähän jopa pervoa. Suoraan nettiin – abua. Ei mahdollisuutta mielipiteen muuttamiseen eikä editointiin 😆 kun se “on siellä jo” ja sata on jo “tykännyt”. Huh.

No, kyllä mäkin tykkään. Kahvan mankkausohje tulossa, kuvina/videona. Olen Turussa, joten jos käyn BigBoylla treenaamassa niin siellähän voisi samalla vähän sotkea ja kuvata. Nettiin nettiin!

3 thoughts on “Kisafiiliksiä Tampereelta

  1. Minä olinkin tunnistavinani äänen jostain pätkästä. 🙂
    Mankkausohjetta odotellessa ja jo vähän kokeiltunakin!

  2. Tein videon, mutta siitä tuli vähän … öö, kummallinen. Olin kylppärin lattialla kontillani ja kamera kuvasi roskiksen päältä. Ei ehkä niin laadukas. 😆 Otan uuden! Hehee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *