Fiilistelyt

Kokemuksia, tuloksia ja arvonta!

Kuva täältä.

***

Muistutan vielä arvonnasta: jos olet ollut mukana Haluan olla minä -kampanjassa, kerro tähänastiset kokemuksesi arvontalinkin kommenteissa: 300 €:n tuotepaketin arvonta.

Haluan ehdottomasti jatkaa kampanjaa jossain muodossa vielä lokakuun jälkeenkin. Tiedän hyvin myös itsestäni, että vaikka varsinaista valmennusta ei tarvitsisi, niin tukea kylläkin (yhdessä jos toisessakin asiassa).

Olen ihastellen ja inspiroituneena lukenut viestejänne, kiitos jokaisesta!

Poimin tähän muutamia, lukekaa ihmeessä kaikki viestit linkin takaa. Tiesin toki että ohjeet toimivat, mutta olen silti yllättynyt ja iloinen näin hienosta palautteesta.

Kiitos vastaajille tähän mennessä, jatketaan samaan malliin. Ja jos et ole vielä mukana, tästä alta voi lukea miksi kannattaa tutustua ja tulla mukaan. Tällaisia tuntemuksia kuuden viikon jälkeen:

***

“Ihmettelin aluksi että vatsassa näkyy kummia varjoja, kunnes tajusin että rasvaa ja pömpötystä oikeasti lähtee pois ja alta näkyy lihasta. Eli oikeasti rasvaa syömällä lähtee rasvaa pois!?! Tämä menoa aion kulkea koko ens kesän napapaidassa 🙂 Tätä lisää, miksei koko loppuelämän!”

“Ajattelin, että näistä viikoista tulee tosi haastavat, mutta kävinkin ihan toisin. Miten helppoa on ollutkaan. Ruoka ei pyöri enää mielessä, eivätkä kaapissa odottavat herkut polttele. Paino on tippunut kampanjan aloituksesta 8 kg. Ihan uusi elämä mulla alkanut. Tuntuu ihan kohtalolta, et silmiini osui se lehti ja tää kampanja. En muuten varmasti ois hoksannut tätä mistään. Ja varmasti ohjeiden noudattamista jatkan tämän jälkeenkin. Toivottavasti koko loppuelämän.”

“Aluksi ajattelin, että tämäntyyppisellä ruokavaliolla olisi vaikea elää, koska se tuntui kovin rajoittuneelta. Loppujen lopuksi onkin käynyt päinvastoin.”

“Lähdin projektiin mukaan heti alusta. Paino alkoi tippumaan ja vireystaso parani jo heti ensimmäisten viikkojen aikana.”

“Makeanhimo kaikkosi ja enemmän tekee mieli oikeaa ruokaa kuin mitään “hipellöksiä”.

“Syöminen ei tunnu enää ongelmalta, liikkumisesta on tullut ilo ja ensimmäistä kertaa elämässäni olen osannut päästää irti päähänpinttymästä “tahdon olla laiha” ja tilalle on tullut “tahdon olla vahva ja terve”.”

“Veden juonnin lisääminen ei silti ole ollut mikään helppo tehtävä ja aina en ole siinä onnistunut mutta kokonaistilanne on parantunut huikeasti. Ennenkaikkea oloni on parantunut. Ei kramppeja, ei päänsärkyä ja ihokin näyttää heti paremmalta.”

“Oloni on virkeä, jaksan pyörittää yksinhuoltajan arkea hieman yli vuoden ikäisen poikani kanssa ja hoitaa siihen päälle vielä opinnot. Aamuisin herään virkeänä ja iltaisin alkaa luonnollisesti väsyttää kahdeksan maissa. Tätä hymyä ja energiaa ei ole voinut olla kukaan huomaamatta.” 

“Haluan olla minä – oikeasti, ja tässä vastauksia: On tuntunut helpolta, ehkä vähän liiankin ja olen noudattanut ohjeita 95% ajasta, olkapään hajoaminen keväällä meinasi viedä totuttuun alamäkeen ja hälläväliä meininkiin, mutta tämä kampanja tuli juuri oikeaan aikaan pelastuslautaksi, vaikka liikkumisen kanssa onkin ollut todella haastavaa.”

“Iso muutos on tapahtunut myös henkisessä hyvinvoinnissa. On uskomattoman hieno tunne, kun ei ole enää ruoan orjuuttama. Mieli on virkeä ja tasapainoinen. En tunne tarvetta lohturuokaan tai palkintopullaan. En muista milloin olisin viimeksi oikein himoinnut jotain ruokaa. Kiksini hankin nykyään kuntoilusta ja ulkoilusta.”

“Painoa on tippunut 6 kg. Turvotukset vatsanseudulta on poissa. Mieli on virkeämpi, kaamoskaan ei väsytä 🙂 Oikeastaan, olen oppinut että kokoajan ja kaikkialla ei tarvitse syödä.”

“Painoa on tippunut n. 6 kg tänä aikana. Olen oppinut juomaan vettä n. 2 litraa päivässä. Vilja- ja maitotuotteet olen jättänyt minimiin ja vireystaso ja energia on kasvanut huimasti sen jälkeen. Vatsan turvotus on vähentynyt ja vatsa “kutistunut” muutenkin. Nälkä ei ole vaivannut eikä myöskään päänsärky tai muu aikaisempiin painon pudotuksiin liittynyt “epämukavuus”. Toivon, että tämä on viimeinen painonpudotukseni, koska olen jojoillut ihan tarpeeksi elämäni aikana.”

“Koko konsepti, siis se “Haluan olla minä”, lähtee ennen kaikkea päänupista ja sen sisäistämisestä että yrittää tehdä itselleen asioita, jotka tuntuu hyvältä ja saa olon tuntumaan hyvältä. Se tässä on ollut parasta, havaita itsessään mitkä asiat saa olon kokovaivaltaisesti hyväksi ja se juuri tsemppaa jatkamaan tätä touhua myös lokakuun jälkeen. Olen niin onnellinen että törmäsin sinuun Kukka ja tähän kampanjaan, se on oikeasti muuttanut elämääni!”

“Tästä Haluan olla minä -kampanjasta tulee ihan elämäntapa meikäläiselle, ei vaan perioodi, kiitos siitä!”

“Kroppa on kiinteytynyt ja lihakset näkyy selvemmin. Ja tämä jos mikä on mieluisaa, kun sen oikeasti huomaa itse !!”

“Olo on ollut energisempi, vahvempi ja kaikin puolin parempi. Iho hohtaa ja hiuksetkin on voineet paremmin.”

“Uskomatonta, miten entinen keksimonsteri ei enää kaipaa pullaa, kakkua tai niitä keksejä. en olisi joskus uskonut tätä päivää näkeväni!”

“Jokapäiväiset ilmavaivat ja pöhötys hävisivät tuhkatuuleen ja lisäksi olin töissä erittäin pirtsakka ja orientoitunut, vaikka yöunet olivat olleet katkonaiset ja vähäiset. Iltapäivällä ei tullut tyypillistä ramastusta ja väsymyssokerinhimoa (aamupala oli varmasti se mikä vei himot koko päiväksi, siis hyvällä tavalla, ja kysymys on “herkuista” :D) Ilmapallomahan hävikki on mielestäni aivan mieletön juttu.”

“Kiloista en tiedä, kun en omista vaakaa, mutta sellaiset vaatteet mahtuvat päälleni, jotka 9 viikkoa sitten mahtuivat ehkä päähäni…”

Loistavaa, loistavaa! Kampanja jatkuu lokakuun loppuun – ja siitä eteenpäin ehkä, katsotaan. Ohjeet ovat ja pysyvät täällä, joten kyytiin voi hypätä aina.

Terveisiä Voimakadulta, tulkaa sinnekin!
kukka_voimakatu6_2
Kuva: Nana Simelius

4 thoughts on “Kokemuksia, tuloksia ja arvonta!

  1. Olen oppinut juomaan vettä, tämä yksinkertainen pieni asia on aiemmin puuttunut elämästäni – join ainoastaan janoon. Nyt olo on paljon virkeämpi ja terveempi? huomaan miten kehosta on uupunut jotain tärkeää. Lisäksi on tullut tutustuttua uusiin asioihin, kuten pakuri, enkä aio niistä luopua. Viljat ja maitotuotteet jätin kesällä pois, joten tämä kampanja tuli äärimmäisen hyvään kohtaan elämässäni, sain vinkkejä uuteen elämäntyyliin ja neuvoilla on hyvä jatkaa eteenpäin:) Kiitos!

  2. Virkeä ja energinen olo tulee näillä opeilla. Nyt lomaviikko takana (herkkuviikko) ja olo sen mukainen, turvonnut ja ahdistava. Ei auta muu kuin ottaa itseä niskasta kiinni ja palata hyviksi koettuihin rutiineihin. Arki rules!

  3. Olen vähän toisella silmällä seuraillut tätä, mutta todella nyt haluan perehtyä ja lähteä mukaan. Tähän mennessä olen todella opetellut juomaan vettä, ja todennut miten paljon parempi olo minulla on päivittäin. Myös viljoja olen vähennellyt jo aiemmin ja huomannut taas miten paljon parempi olo on ilman leipää. Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta, ja tämä taas kerran muistutti myös käyttämään kookosöljyä, jospa siihenkin löytyisi puhtia. Painoni on nimittäin junnannut vaan vaikka kalorilaskurin mukaan syön oikean määrän. Liikun paljon. Tämä blogi on saanut minut kiinnostumaan myös painoharjoittelusta. Ihana kampanja!

  4. Im in! 25 vuotias kahden lapsen äiti, opiskelija ja työntekijä! Nyt niitä lihaksia peliin, hyppäsin mukaan vasta muutama vko sitten mutta mukana tullaan hitaasti mutta varmasti, be strong, be yourself.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *