Fiilistelyt

Koneel eka koneel vika.

Kuva viime kevään koulutuksesta Pasilasta, Saaran ottama. Uusia ei nyt ole!

Puuuh, pahoittelen, tästä tulee vaan sekalainen linkkipostaus aiheesta “mitä ajattelin tänään”. En ehdi ajatella enempää, koska meillä on salilla avoimet ovet ja iltapäivällä kisat.

Otsikko liittyy ehkä päivärytmiin?

Kävin tyypillisellä Turku-Helsinki-keikalla, omanlaisensa 28 tunnin miniristeily jopa, sanoisin. Turku-Helsinki, Kisahallilla yhdet treenit, tapasin kaksi personal traineria (ystävän ja kaverin), kävin kolme palaveria, Huuma-seminaarissa muistaakseni ainakin. Ajoin takaisin Turkuun. Kohta alkaa salilla avoimet ovet ja sunnuntaina on lastenkutsut.

Sitten taas “arki”. Heh.

Julkaisin kevään kurssiaikataulun eilen, ne löytyy tästä. Ilmoittautua siis voi jo: Kevään kahvakuulakoulutukset. 

Samalla ajattelin, että voisin kirjoittaa treeneistä ja kahvakuulasta taas enemmän ja luin omia vanhoja kirjoituksiani aiheesta. Pakko sanoa, että salin omistajana en enää kirjoittaisi samalla tavalla.

Olen ollut aika paljon “mieltä” siitä miten asioiden pitäisi, ja olen edelleen samaa mieltä, mutta tavallaan on ollut aika “helppo sanoa”, kun en ole ollut itse siinä ytimessä. Opettanut ja valmentanut kyllä, vuosia, mutta omaa salia ei ole ollut. Eikä nytkään ole yksin, onhan meitä onneksi neljä.

Niinpä nyt luen omia juttujani ja välillä ajattelen, että “saamarin muija, tule tänne sanomaan”.

Jotenkin näin. 🙂

Tietysti olen aina koostanut mielipiteet ja ajatukset kokemuksista ja perustanut ne vuosille, en yksittäistapauksille (enkä keksinyt itse), mutta on silti turha olla vaan jotain mieltä, ellei tarjoa ratkaisua tai tee asialle jotain.

Muuten se on vaan mielipide, jota kenenkään ei olisi ehkä tarvinnut kuulla.

Uusia kahvakuulakirjoituksia siis kaiketi luvassa, EHKÄ, heti kun saan aikaikkunan niitä varten. Oppiin pääsee kyllä jo parin viikon päästä koulutuksissa, tai reilun tunnin kuluttua. Tai ensi viikolla salilla kursseilla.

Nyt aamuvuoro koneella kiinni ja “oikeita töitä” tekemään, vaikka edelleenkään en kaada yhtäkään puuta. Tai no, mistäs sen tietää. Kaikki lasketaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *