Nouse ylös!

Konttorisoturin käsikirja (pois sikiöasennosta)

Nouse ylös! -kirjan viralliset julkkarit, lähinnä toimittajille, oli keskiviikkona Kauppakamarilla. Puhuin tilaisuudessa opuksen teemoista ja demosin siinä samalla paitsi fläppitaululle, myös performanssina sen, mitä päätteellä istuminen tekee ja miten sitä korjataan.

Ilmeisesti joku kohta esityksestä jäi mieleen, koska sain heti kutsun luennoimaan lisää. Todella innostavaa! Kirjasta ja tästä aiheesta puhun todella mielelläni.

Tässä havainnollistava kuva – en sano että kaunis – mutta havainnollistava. Uusimmassa FIT-lehdessä on myös aiheesta kirjoittamani juttu, jota en tosin itse kuvittanut. =)
sikioasento
Kirja on saanut loistavan vastaanoton ja mm. Kauppalehdessä oli hyvä arvostelu, jonka lisäksi netissä juttu, Konttorikansa heikossa hapessa.
IMG_1347
Myös useissa sanomalehdissä ilmestyi juttu, jossa kerron kirjan lisäksi myös omasta liikkumattomuus- ja liikuntataustastani. Siitä, miten ihmeessä boheemi taidekoululainen ylipäätään päätyi tällaiseen tilanteeseen. Sanopa se. Mutta ehkä juuri sen myötä rohkenenkin kommentoida mm. näin:

“En usko perseellepotkimispuheisiin enkä siihen, että ihmistä käsketään ottamaan itseään niskasta kiinni. Kukaan ei pysty pitämään itseään niskasta kiinni loppuelämäänsä.” Lue tästä koko PDF.
satakunnankansa
Näiden jälkeen ilahduttavinta oli silti se, että jopa “meidän” Voimakadun Vesa otti kantaa kirjaan. Hän nyt ei mikään varsinainen kirjallisuuskriitikko ole (= painiva painonnostaja-palomies), ja juuri siksi arvostankin tätä palautetta kaikkein eniten:

“Selailin sun opusta ja siinähän oli ihan fiksuja juttuja!” – Vesa Vuori

Tällaisin tunnelmin! Olen intopiukassa tämän jutun kanssa.
IMG_1183

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *