Flavor of the Month

Koulutukset verkkokaupassa!

No niin, olen saanut verkkokaupan auki. Kukkakaupan, jossa on nyt kaikki tulevat koulutukset, myöhemmin myös erilaiset valmennuspaketit.

Klikkaa tästä: Kukkalaakso/kauppa. 

Pakko myöntää, että on hyvin mielenkiintoista nyt yrittää niputtaa yhteen paikkaan näiden vuosien aikana opittuja ja tehtyjä asioita, palautteita, asiakkaita – kaikkea on niin paljon.

Yritän koota lajista kirjoittamiani artikkeleita, materiaalia, lehtijuttuja, haastatteluja, kuvia, FAQ-listaa ja kaikkea muuta tärkeää infoa sama katon alle .. ei ihan pieni työ sittenkään.

Olen ollut lajin parissa vuodesta 2006 saakka, ajatellut ja tehnyt jotain tähän liittyvää joka päivä, jossain, jonkun kanssa. Harjoitellut, opettanut, valmentanut, kouluttanut, antanut haastattelua – mitä nyt ikinä.

Jos olisin ollut kaukaa viisas, olisin arkistoinut kaiken yhteen paikkaan aina heti. Mutta, kun tekee ensin kaiken, ei sen päälle aina muista enää arkistoida.

“Lyhyt tähtäin, tarkin tähtäin”, kuten Repomies sanoo.

Mutta, yritän pysyä olennaisessa ja saada selkeästi koulutukset ja infon yhteen paikkaan. Juuri nyt kaikki esillä olevat koulutuksetkin on lähes loppuunmyyty, mutta uusia on tulossa pitkin kevättä ja lisään ne kauppaan sitä mukaa, kun päivät ja paikat vahvistuvat.

Ohjaajakoulutukset aloitan taas 27.4.2014, siitä lisää kaupassa: Kahvakuulaohjaajan tekniikkakoulu. 

Tämä on todella tarpeen, koska tähän saakka ilmoittautumiset ja muut on tulleet aina sähköpostiin, jolloin iso osa ajasta on myös mennyt siihen. Eikä siinä, vastaan sähköposteihin mielelläni, mutta tämä helpottaa kaikkia. Internet ei ole koskaan valmis, joten verkkokauppaakin muokkaan ja täydennän koko ajan.

kauppa

2 thoughts on “Koulutukset verkkokaupassa!

 1. Hei kuule, millainen “lähtötaso” tuohon kahvakuulaohjaajan koulutukseen olisi hyvä olla?
  Itse olen nyt vielä alkutaipaleella treenaamisessa, mutta joskus olisi mukava käydä myös tuo ohjaajakoulutus ja sitä kohti voisin treenata. Miten pitkä treenitausta pitäisi olla tai minkä kokoinen kuula heilua hyppysissä, jotta on uskottava ohjaaja? 🙂

  Kiitän.

 2. Jenni, kiitos viestistä!

  Lähtötaso on aina vaihteleva – eikä sillä ole varsinaisesti suurta merkitystä. Usein jo vuosia harjoitelleet ja/tai ohjanneet saavat näissä koulutuksissa ja kursseilla uuden näkökulman kahvakuulaharjoitteluun ja tekniikoita on opeteltava hieman eri tavalla. Pohjana on tekniikoiden taloudellisuus ja sitä myötä tehokkuus.

  Oman uskottavuuden jokainen voi määritellä mielestäni itse. 🙂 Jos itse kokee olevansa riittävän osaava opettamaan muita, mikä ettei opettaisi. Omien treenivuosien määrä ei aina ole suhteessa siihen, miten hyvä on toisten kanssa.

  Tärkeintä on tietää kokonaisuus: esimerkiksi tekniikkavirheiden kohdalla se, mikä asia aiheuttaa mitäkin, miten ne korjataan. Myös yksilölliset erot oppii tunnistamaan ennen kaikkea kokemuksen kautta.

  Kun ymmärtää ja oppii liikkeet, tekniikat sekä nostamisen ja kehityksen ytimen, harjoittelussa kehittyminen on yleensä nopeaa. Kuulakoko sinällään ei ole mielestäni ratkaiseva (tai no, ehkä 4 kg ei ole ohjaajan kuula), mutta toki ohjaajan on hyvä kyetä näyttämään liikkeet eri painoisilla kuulilla, myös painavammilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *