Finnish Kettlebell Club

Kukka Laakso & tulevat kahvakuulakoulutukset

Tässä kesän/alkusyksyn koulutuskalenteria. Varatkaa paikkanne ajoissa, kurssit täyttyvät nopeasti!

30.7 Haapajärvi – Maanantaisoturit-kahvakuulakoulutus
4.-6.8 Limerick, Ireland WKC Fitness Trainer -ohjaajakoulutus
20.8 Kärkölä – Maanantaisoturit-kahvakuulakoulutus
27.8 Lieto – Long Cycle SM-kisat  (joukkue)
28.8 Turku Maanantaisoturit-kahvakuulakoulutus (EI VARMISTUNUT)
3.9 Turku – Spartan Sport Center -avajaiset (vedän treenit, en ota vastaan ilmoittautumisia)
10.9 Helsinki, WKC Fitness Trainer -ohjaajakoulutus (varaustiedot tulossa)

HUOMIO Jyväskylä, PK-seutu, Suomussalmi! Sunnuntaina 31.7 voin tulla vetämään leirin esimerkiksi Jyväskylään, jos tulijoita on. Suomussalmi on myös syksyn listalla, jos löytyy osallistujia.

Ilmoittautukaa etukäteen kukkakaarina.laakso@gmail.com. Jään hetkeksi lomalle, mutta meili on pohjattomasti auki joten sinne vaan!

13 thoughts on “Kukka Laakso & tulevat kahvakuulakoulutukset

  1. Ai jai, vielä odotellaan pääkaupunkiseudulle Maanantaisotureita. 🙂 Vai pitäiskö tässä lähteä Turkuun jos se varmistuu…

  2. Vapaana olisi tuo 13.-14.8 -viikonloppu, se on koulujen alkua ennen mutta ei kai se nyt mitään haittaa. Jospa sinne tunkisin kurssin tai kaksikin!

  3. Suomussalmen kierrokesta lisätietoja kaipaillaan. Onko kyseessä Maanantaisoturit-kiertue? Hintaa, päivämääriä, noin kellonaikoja, jne? Perheellisen opiskelijan pitää osata varautua kaikkeen hyvissä ajoin 🙂 Täällä yksi kainuulainen jo valmiiksi ihan täpinöissään! 🙂

  4. Eijei, ehei, ei 13.-14.8. Helsinkiä! En ole Suomessa! Vasta syyskuun alussa, joohaan? Pretty please 🙂 ? No, aina ei voi sopia kaikille, mutta luulis että pk-seudulla rittäisi useampaankin sessioon porukkaa! Mä niin taas kerran eilen ajattelin että hitto vie, haluan ihan oikeaa opetusta tässä kuulailussa! Muutamia kuukausia olen vasta kuulaa heiluttanut, mutten millään viittis kaumpaa tehdä (mahdollisesti) huonolla tekniikalla kun vois tehdä heti oikein, ja vaikka sun videot on rautaa (heh) niin kyllä se henk.koht opetus olis vaan niin mulle tarpeen.

    Olisko muita innostuneita syyskuussa?

  5. Moikka!
    Voi vitsit, olispa kiva kun tulisitte Porvooseen pitää treenit! Juuri luin Maanantaisoturit-kirjan..aivan mieletön! ..Nyt ei kun kuula heilumaan ja eväät kuosiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *