Tykkää tästä

kukkalaakso.com – kävijämääriä

Voimakadun eteinen. Mietin Anna-lehden haastatteluun tulevaa listaa asioista, joista pidän.

Yritän samalla keskittyä siihen, että nyt tulee henkilökuva Oliviaan. Jännä syksy, kun paketissa on mm. LiveLife, lukiolaisten Improbatur-lehti, K&T, Hehku, Anna ja nyt myös Olivia. Myös Trendiin annoin pienen haastattelun. Minä, tunnetusti suuri naistenlehtien ystävä. =)

Parasta tulevissa kuvioissa on silti se, että pääsen pois eteisestä ja hyvän ystäväni, valokuvaaja Nana Simeliuksen kanssa taas hommiin!
kuva-23
Tässä syyskuun päätteksi statistiikkaa eli blogin kävijämääriä.

Kevät, kesä, syksy. My Little Body heilautti bodypiikin: 51,173 visiittiä päivässä oli aika yllättävää. Toukokuun aikana oli 87,860 uniikkia kävijää ja esimerkiksi viikolla 22 käyntejä oli 152,740, joista uniikkeja 78,602.

toukokuu
Viikkotasolla:

Viikko 35 – 82,203 (12,297 uniikkia kävijää)
Viikko 36 – 55,212
Viikko 37 – 44,996

Käytännössä: näyttökertoja on viikossa karkeasti 40-80,000.

Elokuu: 161,926 näyttökertaa.
Syyskuu: 180,909 näyttökertaa.

Uniikkeja kävijöitä on kuukaudessa tyypilliesti noin 30,000-40,000. Päivien välillä on eroja aiheesta riippuen – ja toki myös siitä kirjoitanko ollenkaan.

Syyskuun päivät. Kuriositeettina: blogia luetaan myös öisin. Heräsin töihin 05.30 ja täällä oli käyty jo 75 kertaa.
syyskuukeskiarvot
Kävijämäärät vaihtelevat päivätasolla 1000-52 000 sen mukaan kirjoitanko, joten keskiarvo siinäkin on. Se on vähän yli 6000 käyntiä/päivä.

Valitettavasti päivät jolloin en kirjoita, vaikuttavat keskiarvoon heikentävästi. Mutta kuten harjoittelussa, ilmeisesti myöskään bloggaamisessa joka päivä ei voi olla maksimi. Pitäisi voida olla.

Lienee selvää, että paitsi kirjoittaminen, myös oma media on kovasti mieleen. Jos joku ei tiennyt, olen paitsi kahvakuulavalmentaja ja Voimakatu 6 -yrittäjä – myös Turun taideakatemiasta valmistunut mainonnan ammattilainen (copywriter ja kampanjasuunnittelija).

Opinnot mukaan lukien olen ollut mainosalalla 12 vuotta ja suunnitellut markkinointia monenlaisille asiakkaille autoista alkoholiin. Vuosien vieriessä olen erikoistunut terveys- ja hyvinvointialan tuotteisiin.

Saatan tehdä töitä näin. Jos ennen oli mobiili sali (auto + kuulat), nyt on kiinteä sali ja mobiili mainostoimisto:
mobiilimainostoimisto
Ja tässä 242 m2 neliön verran juttuaiheita.
kuva-6
Jatkamme tosin vielä Haluan olla minä -kampanjaa, jota on koko lokakuu jäljellä. Jos et ole mukana, tule jo mukaan! Vielä ehtii hyvin. Koskaan ei ole myöhäistä laihtua, toim. huom. =) (ja pakollinen disclaimer: olet varmasti hyvä sellaisena kuin olet, mutta jos nyt kuitenkin haluat laihtua, niin ei muuta kun hommiin).
kuva-9
Näihin tunnelmiin, terveisiä Itäharjulta ja muistakaa tulla avajaisiin.
kuva-102

5 thoughts on “kukkalaakso.com – kävijämääriä

 1. Sulla on ihan mielenkiintoisia juttuja blogissasi, mutta en nyt tiedä kiinnostaako lukijoita se, moniko on vieraillut blogissasi. Se ilmeisesti on kovin mielenkiintoista sinulle itsellesi (+mainostajille), mutta eh, hieman puuduttavaa meille lukijoille.. Joskus miettii, että viitsiikö facebookin kautta tullutta ilmoitusta uudesta blogipäivityksestä edes avata, kun tulee taas kirjatuksi.

  Navigointi blogissasi voisi myös olla helpompaakin. Olet aika tuottelias kirjoittaja, ja joskus on vain hämärä muistikuva siitä missä postauksessa oli se juttu, mihin halusi palata.. Ja joutuu hakemaan aivan kummallisilla hakusanoilla, että pääsee vaikka viime vuoden elokuussa olleeseen postaukseen. Kun siis muistaa, että sen jutun yhteydessä oli myös juttua siitä tai tästä, vaikka esim. ”Kukka Laakso pituus” ei sinänsä kiinnosta. Nuo siis vain esimerkkejä. Pitipä muuten oikein käydä katsomassa, mihin tuo jälkimmäinen haku vie, kun google sitä ehdotti 😀

  Onnea uudelle saliprojektillesi. Toivottavasti menestyy ja toivottavasti saadaan samanlainen tänne Helsinkiinkin 🙂

 2. Kia, kitos viestistäsi =)

  Ja heh, aika harvoin listaan kävijämääriä, enkä edes seuraa sitä mitenkään supertarkasti, lähinnä kuun vaihteessa on kiinnostava katsoa mikä on tilanne tai onko jotain kasvua / kehitystä olemassa.

  Muutenkin minusta taas on hyvinkin mielenkiintoista nähdä, paljonko mitäkin blogeja luetaan. Ja se, että listaan ne kerran jonnekin esiin .. – ei se nyt ainakaan mistään pois ole. Otsikoinkin jopa tällä kertaa selkeästi, ettei tarvitse klikata auki jotain mikä ei selkeästi kiinnosta. 🙂

  Tuo ajatus siitä, että ”tulee kirjatuksi” on kohtalaisen minimaalinen juttu tässä blogissa. 🙂 Kyllä ne massiiviset mittaukset tehdään jossain ihan muualla kuin ihmisten henkilökohtaisissa päiväkirjoissa (kuten tämäkin pitkälti on).

  Ja mitä tuohon hakuasiaan tulee, blogi on minulle blogi, ei toistaiseksi mikään varsinainen ”tietopankki” kuten moni tuntuu ajattelevan. Tätä voisi parantaa monella tavalla, mutta niin voisi tehdä tuhat muutakin asiaa paremmin.

  Saan esimerkiksi välillä palautetta siitä, että täällä ”pitäisi olla” enemmän sitä ja tätä tietoa, ja että miksi ei ole ”sitä tai tätä”, mikä on omasta näkökulmastani katsottuna välillä vähän erikoista. Aivan kuin olisin jollain tavalla jotain ”velkaa” 😀 Tottakai haluaisin kehittää sellaisen sivuston joka palvelisi kaikki tarkoituksia mahdollisimman hyvin, mutta se on kohtalaisen työlästä, ehkä jossain vaiheessa tulee.

  Mutta noin muuten, kiitos viestistäsi ja tervetuloa käymään Turussa ja salilla anytime! =)

 3. Hei:). Olen vasta bongannut blogisi ja se on erittäin mielenkiintoinen. Käyn lukemassa juttuja myös yöllä, kun olen töissä. Sitä ei vielä tiiä, kuinka terveellisesti tässä kohta elellään:). Harmi, kun asun toisellapuolella suomea, niin en pääse Voimakadulle.

 4. Tarja, kiitos! 🙂

  Tuo että blogia luetaan yöllä oli aika hauska =) itse teen töitä monesti .. no, jos en yöllä niin hyvin myöhään iltaan ainakin (vaikka ei pitäisi eikä tarvitsisi), joten hyvä tietää että jos silloin kirjoitan vaikka blogia, sille voi löytyä lukija!

  Tervetuloa Voimakadulle vaikkapa sitten kun pidämme viikonloppuseminaareja tai -leirejä, silloin kannattaa tulla kauempaakin!

  Terv. Kukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *