Koulutukset ja kurssit

Kuopio, kahvakuulaa ja muuta metallia.

Lauantaina on vuorossa lokakuun viimeinen kuulannostamisen tekniikkakoulutus Kuopiossa. Joukkueen Kirsi lähtee mukaan avustamaan opettamisessa ja yövymme tietysti viiden tähden tyyliin Villen salilla CF Kuopion sohvilla.

Forging elite Sawo indeed. 

Mukaan mahtuu vielä niukasti yksi tai kaksi, joten pikameiliä kukka (at) kukkalaakso.com, jos haluatte oppia kahvakuulan nostamiseen.

Samaan aikaan kun me nostamme pallon muotoista metallia, sukumme ansaitusti ja aidosti jokseenkin musta lammas eli serkkuni Markus Laakso tekee samassa kaupungissa vähän toisenlaista materiaalia nimeltään Kuolemanlaakso.

Vaikka olen sisimmältäni tietysti ylipirteä positiivari, en yksinkertaisesti voi olla pitämättä tuosta nimestä. Tästä haastattelusta löytyy lisää: Kaaoksenkutoja Kuolemanlaaksosta. Juuri sen epäolennaisimman poimiakseni:

“Olin Sokoksen markkinointiosastolla vuosina 1998 – 2006 verkkoviestintäsuunnittelijana, eli siis kirjoitin tissiliiveistä nettiin! Haha!” 

Joka tapauksessa, piditpä metallista välineen tai musiikin muodossa, tänä viikonloppuna Kuopio on se juttu. Kohta sinäkin olet siellä!

One thought on “Kuopio, kahvakuulaa ja muuta metallia.

  1. Harmittavasti sattuu olemaan lauantai jo varattu, mutta onko Kuopioon suunnitelmissa toista koulutuspäivää tulevaisuudessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *