Harjoittelusta

Kurssit, seminaarit, luennot!

Jos haluat lukea jotain motivoivaa viikonlopuksi, lue tämä kertomus: Pomminvarmaa painonhallintaa. Olen linkittänyt sen ennenkin, mutta eihän asia vanhene (se on kaikkein kivointa myös lajeissa). Ei ole pakko haluta laihtua, mutta aika moni haluaa.

****

Kevään kahvakuulakoulutukset löytyvät täältä: Kukkalaakso.com/kauppa.

Sitä kautta voi maksaa ja ilmoittautua kaikkiin tuleviin koulutuksiin. Lähden nyt juuri Helsinkiin ja vedän sunnuntaina täällä Crossfit Basement -salilla koulutuksen klo 10.-14.00. Ensi viikonloppuna olen Nokialla, siellä paikkana Nokian kamppailu-urheilijoiden sali. Sen jälkeen, sunnuntaina 2.3 olen Porissa, sitä luotsaa Liiku ilolla -Jenni.

Viikonloppuna 15.-16.3 Kahvakuula- ja voimaseminaari Turussa omalla salilla eli Voimakadulla, siitä löytyy tietoa tästä linkistä.

Ilmoittautua voi joko tuolta verkkokaupasta tai sitten sähköpostiin (kukka@s2.palvelin.pro), mikäli haluat vaikkapa laskun tai lisätietoja.

Huhtikuussa alkaa ohjaajakoulutukset, eli Kahvakuulaohjaajan tekniikkakoulu.

Sen jo tiedän myös, että huhtikuussa, perjantaina 11.4 olen Salossa kauppakeskus Plazan hyvinvointipäivässä. Olen siellä puhumassa, myös opettamassa kuulaharjoittelua, tulkaa moikkaamaan. Lauantaina 12.4 vedän Salossa näillä näkymin myös kahvakuulakoulutuksen.

Maaliskuun loppupuolelle oli suunnitteilla Vaasa ja muu Pohjanmaa, mutta se ei ole vielä vahvistunut. Ilmoitan, jos mobiili sali starttaa sinne päin. Tour de Pohjanmaa on tältä vuodelta vielä tekemättä!

Nämä tulee kyllä myös kukkakauppaan sitten.

Ei ole ehkä muuta asiaa juuri nyt? Paitsi että olen aloittanut hyvän mielen viikot, koska olen kyllästynyt huonoon mieleen. Heh. Näin. Ostin nuo kirjat jo aikoja sitten, mutta treenivihkoa lukuunottamatta aloin täyttää niitä vasta nyt. Oli jo aikakin.
IMG_6128
Hauskaa viikonloppua, muistakaa nostaa paljon!
herkku_toukokuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *