Yleinen

Kuvaa jääkaappisi, #minunruoka

Keksittiin eilen Jessican kanssa pieni Instagram-haaste.

Ihan yksinkertainen juttu, eli kuvaa jääkaappisi, tägää se Instagramiin #minunruoka. Osallistujien kesken arvomme tuotepalkinnot.

Kaikki alkoi siitä, kun aloin eilen miettiä “mitähän hyvää sitä söis”. Katsoin jääkaappin ja mietin, ettäkö ehkä Tabascoa, koivuntuhkauutetta, kesäkurpitsaa tai vaikka sinappia?

Aloitin kaapinkuvausssessiot Instassa, johon haastoin Jessican mukaan ja nyt siellä on jo kymmeniä avattuja jääkaappeja. Hauskaa, ja yllättävän kiinnostavaa myös. Kuvat on taas menneet jonkun raikkaan filtterin läpi, siksi nuhjuisuus.
kaappi1
Oma jääkaappini näytti kauppareissun jälkeen tältä. Nappasin kuvat myös laidoilta, koska varsinainen jääkaappi on aina melko koruton. Mutta Instagramiin osallistumaan! Oma profiilini löytyy tästä. Ja huom kaikki alkulaiset, tägätkää kaapin yhteyteen sekä #minunruoka että #alkuruokaa, joohan.

Nyt ollaan tärkeiden yhteiskunnallisten asioiden äärellä, heh. =)

kaappi3

One thought on “Kuvaa jääkaappisi, #minunruoka

  1. Hei!
    Olin 5kg juhannukseen porukassa ja niillä opeilla menty.Olo on mahtava.Olen saanut heittää uniongelmille ja vatsavaivoille hyvästit,joiden vuoksi elämä oli kauheaa viimeiset 3 vuotta.Olen niin iloinen,että tällaisen avun sain Samilta ja sinulta!Nyt kysymys,kuinka paljon kookosmaitoa voi smoothieen rasvana käyttää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *