Fiilistelyt

Kymmenen kilon talviturkki.

No niin, kahdeksan kilon talviturkki on saatu pois ja olo on tällainen. Aivan hyvä, mitä nyt töitä olisi voinut tehdä hieman vähemmän ja nukkua enemmän.

Tässä on testattu ohjeistus siihen, miten voi syödä itselleen 10 kg nopeasti ja tehokkaasti. Nuo kaksi kiloa huojuu tuossa lähinnä siksi, että äkkiäkös sellaiset vielä ottaa tai poistaa.

En ole treenannut nimeksikään, mikä on väärin, mutta en ole ehtinyt. Muutamat hassut vetotreenit, heilautuksia kuulalla ja jotain pikkujumppaa siihen päälle, mutta käytännössä vain 1-2 kertaa viikossa.

Mutta mutta, Kevätherkku ei lopu tähän, vaan nyt se oikeastaan vasta alkaa. =)
kuva-27
Kuten juttuun alunperin kuuluikin, kuvauspäivät alkavat lähestyä. Tarkoitus oli kohentaa itseä parin lehden kansikuvia varten, mutta kalenteriin tulikin pari juttua lisää.

Lauantaina kuvataan Varustelekalle maiharisettiä (on joo parhaat kengät vaikka spinningiin) ja tiistaina telkkarijuttuja. Vasta näiden jälkeen tulee ne kuvat, joita varten halusin painoa ylipäätään pudottaa. Heh. Näin se menee, on se jännä. 

Mutta, -8 kg on viiden viikon saldo ja pysynee nyt poissa. Mitään kevätjuhlaliikkeitä ei olla vielä tehty, en ole “luopunut mistään” enkä koe kituneeni päivääkään.

Jostain huoltoasema-pasteijasta kieltäydyin, johon kuulin että “pitäähän elämästä myös nauttia”, jonka jälkeen mietin, että mistä lähtien elämästä nauttiminen on ollut munariisipasteijasta kiinni. Tai että voihan sitä jotenkin muutenkin elämää kokea kuin piirakan kautta, kai.

Julkaisen vielä Samin haastattelun ja lisää ohjeistuksia. Toukokuussa alkaa taas treenit, mikä on siis huomenna.

Vielä tässä ehtisi hätäpäissään ottaa jonkun laikukkaan suihkurusketuksen tai muuta vastaavaa, mutta ehkä säästän sekä itseäni että kuvankäsittelijää läiskänpoistovaivalta. Perinteitä kunnioittaen, eli yläviistoa, por favor.
kuku

14 thoughts on “Kymmenen kilon talviturkki.

 1. Jestas sä näytät hyvältä, Kukka. Onneksi olkoon! Ja tätä kirjoittaessa ratiossa soi tietenkin U raise me up. Sulla on tapa nostattaa ihmisten elämänlaatua, oot huippu. Onnellista kevättä sulle!

 2. Terveiset Kuopiosta! Upealta näytät! jotain tuonne päin olisi itselläkin tavoite! 🙂 Itselläkin lähtenyt monen vuoden turkki, 10kg vuodessa pois. Ja vielä olisi 5-10kg jäljellä… seuraan joka päivä sun kirjoituksia, niistä tulee aina hyvälle mielelle ja saa myös ajattelemisen aiheita. Tsemppiä kevääseen !

 3. Onnittelut, hieno suoritus!!

  “Jostain huoltoasema-pasteijasta kieltäydyin, johon kuulin että “pitäähän elämästä myös nauttia”, jonka jälkeen mietin, että mistä lähtien elämästä nauttiminen on ollut munariisipasteijasta kiinni. Tai että voihan sitä jotenkin muutenkin elämää kokea kuin piirakan kautta, kai.”

  Itse olen jokus joutunut joillekkin sanomaan; “käsittääkseni orgasmi kuuluu jonnekkin ihan muualle kuin ruokapöytään!!!” ;))
  (anteeksi sanavalintani, mut näin se menee;))

 4. U-PE-A kroppa. Mä oon tähän asti luullut haluavani olla vain laiha, mutta nyt ymmärrän. Eihän siinä ole mitään nähtävää. Mä haluan olla jotain nähtävää. Olet inspiraatoni!

 5. Paula, upeasti sanottu! Tuo on oikeasti todella hyvin sanottu, kiitos! Saanko mahdollisesti käyttää jossain teksteissäni, kolumnissa tms? 🙂

  Kiitos myös Sari ja SariK!

 6. Voisitko mahdollisesti lähettää mulle vähän motivaatiota? Lisäksi olis kauheen kiva kun joku sanoisi että mä en ole itsekäs jos haluan kolmena tai neljänä päivänä päästä jumpalle tai lenkille työpäivän jälkeen, vaikka lapset kyselee että “äiti onks sun pakko mennä?”. Mä alan kohta olla niin täynnä tätä että linnottaudun sohvalle Aino Ihana maitosuklaan ja Lontoorae-suklaalevyn kanssa ja annan olla. Kai noi kisakuulatkin ovenpönkkänä toimii.

  Ja sä olet ihana ja upea :).

 7. Ainiin, lisätään tuohon vielä mies joka omilla kommenteillaan tekee kaikesta vielä paljon mukavampaa ja helpompaa.

  Sori tämä vuodatus. Saa poistaa mut ei oo pakko :).

 8. Marille pari vinkkiä… olen melko samassa tilanteessa ja ratkaisin asian kotijumpalla, johon kuuluu kahvakuulat, erilaiset punnerrukset ja vatsapyörä. Tulosta on syntynyt aika vähällä vaivalla. Lenkillä käyn niin, että esikoinen pyöräilee vieressä. Parasta on se, että saa olla lasten kanssa (pieniä kun ovat vain muutaman vuoden…) ja vaikuttaa siltä että myös lapseni ovat omaksuneet liikunnallisen elämäntyylin. Itse arvostan myös sitä, ettei sekuntiakaan liikunta-ajasta mene hukkaan välimatkoihin. Ja onhan se mukavaa ettei tarvitse ruinata ketään lapsenvahdiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *