Fiilistelyt

Lauantai: treenit, mousset ja koulutuspäivä 21.4!

“Jos maapallossa olisi kahva, se olisi nyt mun kädessä”, on joku joskus päällikkönä todennut. Kuvan 4 kg kuula saati maapallo eivät kyllä liity asiaan mitenkään, kunhan tuli mieleen.

Nyt tulee tuhat asiaa samaan postaukseen, mutta yritän olla tiivis! Facebook-sivulla on aina viimeisin tieto tulevista treenipäivistä ja muista uutisista, joten pysykää iholla. =)

Sunnuntaina 21.4 vedän kahvakuulakoulutuksen Helsingissä.

• Päivä sisältää treeniosuuden: opit harjoittelemaan ja nostamaan oikein.
• Mukana myös herkkuasiantuntija Samin ravintoluento (opi myös syömään oikein).
• Päivän treenieväät tarjoaa Skyr ja tuotenäytteitä CocoVi, joten laittakaa päivä ylös!
• Koulutus on Pasilassa, ForAll-salilla.
• Lisätiedot, kellonajat, hinta ja ilmoittautumiset huomenna.

Eilinen oli .. no, onneksi se on jo eilinen. Kävin salilla tekemässä “kevyen” kyykky- ja kuulatreenin, jonka lomassa katselin vähän toistenkin tekemisiä. Tuollainen kepeä lauantaikuorma:
veto
Lisäksi tein pitkästä aikaa raakasuklaamoussea Johannan ohjeen mukaan. Tämä oli virhe (aina se on!), koska siitä tulee niin hyvää, ettei sitä voi syödä vain vähän. Eli tulee korvapuustiefekti. Hmm. Ehkä paras ja ainoa keino on syödä vain pahoja ruokia, seisten, niin pysyy mitoissa.

Mutta kyllä tämä aina kampaviineriä parempi valinta on, jos osaa olla kohtuullinen. Minä en osaa. Sitäpaitsi minulla on niin isot kädet, että esim. kourallinen mitä tahansa on yhtä kuin ämpäri.
suklaa
Illalla käväisin työkeikalla Fight for Glory -tapahtumassa. En kylläkään tee juttua FightSportiin, vaan varmaakin tänne blogiin aikanaan.
glory
Marko oli muuten tarkkasilmäisenä bongannut viimeisimmästä FightSportin Kukkatorista termini syyskunto. Se on tärkeää. Mutta ennen kuin syyskunnon tavoittelu alkaa, suosittelen väkevästi tekemään korjausliikkeet NYT. On sitten bikinikunnossa viimeistään heti loman jälkeen aina pikkujouluun saakka ikuisuuteen. =)

Eiliset työvaatteet on erilaiset kuin tämän päivän työvaatteet. Jos eilen oli tätä:
duuni
Tänään on tätä, eli hengittävää, teknistä ja ennen kaikkea hyvin tyylikästä. Jos jotain, niin räkkiasento tuon kanssa kyllä pysyy. Trust me.
tekninenpaita
Mutta -kohta starttaa auto ja lähden treenamaan joukkueen kanssa. Auto on lastattu kahvakuulilla, Bilteman harjanvarsilla ja ForAll-salien keskusjohtaja Sara Nevalaisella, joten veikkaan että kovempikin Opel hyytyy jo ennen puoliväliä.Jos olisin Audi, soittaisin nyt itselleni kännykkäpuhelun ja sanoisin että AUTO SEIS ja Opel pois – meillä on sinulle jotain parempaa.

Mutta sama se. Ei tässä moottoriurheilusta koskaan ole kyse ollutkaan. Vaikka saattaahan tämä päteä myös Opelin kanssa:

selkateksti_logo

2 thoughts on “Lauantai: treenit, mousset ja koulutuspäivä 21.4!

  1. Asiallinen kombo menossa nyt! m/

    Kukan “rento” (hippi mikä hippi), “huoleton” (hippi mikä hippi) ja laskelmoitu(?) nokkeluus yhdistettynä Samin (Sami Fingerporin hahmoksi -kampanja kesäksi 2013!!!) olemukseen ja raakaan ulosantiin = kuin tuore Skyr: taikuroi lusikka suoraksi ja käy käsiksi ahmien!

    Hyvä te!

    🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *