Esillä

Lehtijuttuja vuosien varrelta.

Puuh, kuten sanottu, kokoan nyt lehtijuttuja ja artikkeleita yhteen paikkaan, pitkälti tuon uuden verkkokauppani takia. Ensimmäinen kahvakuula- tai silloin vielä girya-aiheinen haastattelu oli Fitness-lehdessä 2007, tein kaikki liikkeet ihan väärin (en toki tiennyt että ne on väärin).

Ensimmäinen henkilöhaastattelu oli Evitassa syksyllä 2009, se sisälsi jo ihan oikeaa asiaa (tapasin valmentajani Catherine Imesin 2008 Hampurissa kisoissa ja hän opetti nostamaan). Sittemmin olen tainnut olla joka vuoden jokaisena kuukautena jossain. Osan löysin eilen, ihan kaikkia en. PDF:t on olemassa, pyysin niitä nyt jälkeenpäin ja ystävällisesti kaikki sainkin.
IMG_6050
Näiden kokoamisesta tekee haastavan ennen kaikkea se, että en tiedä missä lehdet ovat. Tapani on se, että sen jälkeen kun kuvat on otettu, haastattelu tehty ja juttu ulkona, en enää lue sitä, en aina pysty edes katsomaan. Ehtii kyllästymään!
lehdet3
Saatan vilkaista varovasti jossain lehtihyllyllä, mutta enimmäkseen en tahdo palata asiaan, joka on kertaalleen tehty. Jos olen telkkarissa, kuten viimeksi vaikkapa (kohubloggaaja) Hehkussa, ahdistun ajatuksesta enkä tahdo katsoa sitä enää kuvausten jälkeen. Tätä voi olla hankala uskoa kun pitää suosittua blogia kuvineen kaikkineen, mutta niin se vaan on.

Syytä en osaa sanoa – mutta kukapa sitä jaksaisi itsestään innostua.

Nyt kun nämä on vanhoja lehtiä eikä FIT-lehteä lukuunottamatta mitään löydy kioskista juuri nyt, osaan suhtautua sillä että onpas tullut tehtyä. Vuosina 2010-2012 esittelin kahvakuulaa, mutta viime vuonna haastatteluiden aihe olikin enemmän kehonkuva ja itsetunto.

Tärkeämpänä (tai yleisesti hyödyllisempänä itselleni) pidän kuitenkin artikkeleita joita olen lajista kirjoittanut, niiden kokoaminen on ihan toinen hommansa. Tekniikka- ja harjoitteluasiaa on paljon, ja ne liittyvät enemmänkin lajiharjoittelun yksityiskohtiin kuin giryan esittelyyn yleisesti. Myös FightSportiin kirjoitin neljä vuotta (2009-2013, enää en). No joka tapauksessa, arkistointi jatkuu. The only easy day was yesterday, sanoisin. 
IMG_6039

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *