Ravinto

2# Lisää marjoja!

Marjat ja marjajauheet on hyvin yksinkertainen, (ehkä myös kiistaton) tapa lisätä terveellisiä elementtejä ruokavalioon. Mustikoita, mustaherukoita, puolukoita .. vadelmat ja mansikat vielä makeasta osastosta. Kaikki marjat, kyllä te tiedätte. Sellaisenaan, tai vaikka hunajalla, jos haluaa makeutta.

Marjajauheita on mm. Biokian valikoimassa, kannattaa kokeilla niitä esim. smoothien tai sorbetin sekaan. Tai vaikka lettu- tai suklaareseptin sekaan. Tyrni on itselle erityisen mieleen. Olen käynyt Biokian tehtaallakin jokunen vuosi takaperin. Heiltä löytyy myös pakastemarjoja, niitä löytyy markettien altaasta jos pakastimessa ei satu olemaan.

Tässä vielä muistutuksena Proteiinisorbettien ABC ja raakajäätelö. Olen itse korvannut rahkan ja maituottteet näillä omilla erikoishyveilläni, enkä keksi mitään huonoa sanottavaa. Hyviä ovat!
vadelma
Joskus omenaa marjojen sekaan ja hunajaa päälle:
omena
Tämä on jotenkin juhlava kuva, mutta niin on sisältökin! 🙂
biokiamarjat

2 thoughts on “2# Lisää marjoja!

  1. Heippa!
    Minkä merkkisiä proteiinijauheita käytät? Onko heran käyttö mielestäsi turvallista raskaana ollessa? En ole nyt käyttänyt, mutta haluasin juurikin tehdä sun erikoishyveitä 🙂 entä onko stevian käyttö ok raskauden aikana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *